Schoonheid

Wonder Cells cream – reviews, meningen, prijs

Perfecte huid na 12 dagen

 • ReducedWRINKLES
 • breng ASTICITEIT TERUG
 • tillen van faceLIFTING

Revolutie in VERWIJDERING
Zuiver bronwater, een uitgebalanceerde samenstelling en verschillende proactieve vegetatieve middelen zorgen voor intensieve antiverouderingszorg en maken uw huid weer jong.
Innovatieve oplossingen in cosmetica
geef een zichtbaar resultaat binnen meerdere
Wonder Cellsheeft een lichte textuur. Dit maakt het anders onder andere producten. Maak van jezelf een luxueuze, delicate zorg die de huid zachtjes herstelt!
Dankzij een subtiele bloemengeur wordt het dagelijks leven een aangenaam ritueel.
Wonder Cells cream is perfect voor alle leeftijden!

 • oestrogeentekort
  Oestrogeen maakt onze huid glad, stevig en gelijkmatig. Het hormoonniveau neemt af met de leeftijd.
 • Stress en nervositeit
  Goede en slechte gevoelens laten kleine sporen achter op het gezicht en uiteindelijk worden ze rimpels.
 • Gebrek aan collageen
  Collageen geeft onze huid het vermogen om te herstellen. Het ontbreken ervan leidt tot verlies van gelaatsuitdrukking en V-vorm.
 • Milieu-impact
  Schadelijke stoffen in de lucht en water verstoppen de huidporiën en veroorzaken ontstekingen.

Wonder Cells-ingrediënten
avocado-olie
Beta-caroteen, eiwitten, lecithine, vetzuren en vitamines A, D en E in avocado-olie helpen de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en het collageenmetabolisme te bevorderen.
hyaluronzuur
Kan het vochtgehalte beter verhogen dan iets anders en de buitenste lagen van de huid revitaliseren, waardoor het er gladder, gladder en bovenal stralender en gevoeliger uit ziet! Het verbetert onmiddellijk het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels.
Revitaliserende extracten worden gemaakt zonder het gebruik van alcohol, alkalische stoffen en glycerine.
Vanwege de natuurlijke verwerkingsmethode heeft de crème het hoogst mogelijke gehalte aan gezondheidsbevorderende componenten. De natuur zelf geeft Hydrofacer energie. Wonder Cells maakt hethuid gezond en stevig, verwijdert rimpels en onregelmatigheden. Vitaminen en mineralen geven de huid haar natuurlijke uitstraling. Gloeiende gezonde huid door regelmatige moisturizer.
Proactieve stoffen verwijderen rimpels van het gezicht en de ogen. De huid wordt glad, het gezicht herwint zijn natuurlijke V-vorm.
Proactieve stoffen en sterke SPF-filters beschermen de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Rimpels en vermoeide huid krijgen geen kans.

Beoordelingen over deze crème

“Ik had geen diepe, maar veel kleine rimpels in het gezicht en de huid moest ook worden verbeterd. Rimpels zijn verdwenen met Hydrofacer-crème en de gezichtshuid is zo vers geworden dat ik eruit zie dat ik onder de 30 jaar ben. “

Ik heb Hydrofacer-crème al lang geleden gekocht en ben nu al tevreden met het resultaat – het gezicht is gestroomlijnd en de rimpels zijn verminderd. Bovendien vernauwden de poriën zich. Nu bewonder ik mezelf voor de spiegel. Het belangrijkste is dat het resultaat na slechts twee dagen zichtbaar zal zijn.


Na de leeftijd van 40 is de huid niet meer zoals vroeger, en ik dacht niet dat de crème zou helpen. Maar Hydrofacer is echt effectief – het gezicht ziet er frisser uit, de kleur is niet zo donker, rimpels zijn verdwenen. Ik ben zeer gelukkig.

Van blogs

Ik noem de “schoonheid in het blik”. Na een paar weken elimineerde Wonder Cells al mijn rimpels, wat zelfs de duurste merken nooit deden. Met deze crème begon ik te waarderen wat ik ‘s ochtends in de spiegel zag: een absoluut briljante en gehydrateerde huid met een frisse teint en een delicate bloemengeur.
Oestrogeen maakt onze huid glad, stevig en gelijkmatig. Het hormoonniveau neemt af met de leeftijd.
Ik wil ook graag praten over consistentie. Het is heel licht en luchtig, smelt op de huid, wordt snel opgenomen en laat geen sporen na, maar een prachtig zijdeachtig, zacht gevoel. Je hebt gewoon niets anders nodig.
Ten tweede, de lippenbalsem. De liphuid is extreem dun en gevoelig, het is vatbaar voor kraken en afschilfering. Natuurlijk,je zou Labello gewoon kunnen gebruiken, maar mijn nieuwste ontdekking is de lippenbalsem van Kiehl (voor kinderen!). Het maakt de huid glad, repareert het en voorkomt dat het barst. Je moet ook rekening houden met de krachtige zonneblokfactor hiervan.
Ten derde, de parfum. In de zomer zorgen intense en zware geuren voor hoofdpijn voor jou en de mensen om je heen. Voor mij is niets beter dan de nieuwe Chanel Chance: het is een gek grapefruitparfum, dat meteen de gelukkige stemming maakt. Het ziet er uit als een sterke kop koffie in de ochtend.
Als uw dag niet beperkt is tot een enkele vergadering en koffie voor de computer, zou u dat moeten doenBobbi Brown’s markeerstift in je tas. Hoe meer de huid schijnt, hoe beter.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *