Gezondheid

Vitaelife Pharma Omega 3 – reviews en de prijs koop nu

Veel bij het horen van de mysterieuze naam – omega 3, al gehoord over de voordelen, maar elke seconde vindt het moeilijk te zeggen wat het is, wat omega 3, en wat er precies is het nuttig bevat. Het is tijd om te begrijpen.

Omega 3 – wat is dat

?

De componenten van omega-3 is zeer belangrijk in de voeding van mensen van alle leeftijden. Dit meervoudig onverzadigd vet is waardevol voor geestelijke ontwikkeling en een goede fysieke gezondheid te behouden. Vermoeidheid, geheugenverlies, de bloedsomloop, depressie, gebrek aan energie duidelijk bewijs van een gebrek aan omega-3.

Naast die lijden aan de huid begint los te laten, kan een huiduitslag en haaruitval, gebroken nagels; met het spijsverteringskanaal begint constipatie, winderigheid; mogelijke problemen met de gewrichten.

Het menselijk lichaam kan niet produceren als meervoudig onverzadigde vetzuren, zodat je een bron van hen van buitenaf nodig hebben, via voedsel.

Levensmiddelen die omega 3 bronnen PMIC

Dus, wat voedingsmiddelen bevatten omega-3 in de grootste hoeveelheden:

Aangezien de belangrijkste bron zeevis, is het belangrijk dat het werd gekweekt in natuurlijke omstandigheden en gevoed algen en geen graan en voer boerderij viskwekerijen.

Voor het lichaam is een veel gezondere vis in de zoute versie van gebakken.

Van plantaardige bronnen meest toegankelijk is voor de meerderheid van de bevolking is lijnolie en de zaden. Dagelijkse inname van dit betekent een relatief goedkoop en nuttig niet alleen vanwege het gehalte aan Omega-3. Meer informatie over de voordelen en gevaren van lijnzaadolie hier.

De voordelen van omega 3 voor sporters

Voor mensen die beroepshalve betrokken zijn bij sport, speciaal samengestelde voedingssupplementen met omega-3 vetzuren. Ze worden geproduceerd op basis van lijnzaadolie of visolie. Om de opties van de supplementen kan hier worden gevonden te zien.

Athlete om het maximale resultaat van het onderwerpen van je lichaam om extra lasten te bereiken. Omega 3 vetzuren zijn absoluut noodzakelijk voor een gezonde functioneren van het lichaam mensen studeren fitness, bodybuilding of een andere sport.

Deze zuren helpen normaliseren van de bloeddruk, de bloedsomloop te verbeteren, te helpen bij het gezond functioneren van de hartspier tijdens de oefening, omega-3 onmisbaar zijn voor spiergroei, terwijl het houden van een gezonde hormonale balans.

Gebruik omega 3 voor gewichtsverlies

Als voor gewichtsverlies, de exacte bewijs dat omega-3-vetzuren bevorderen vetverbranding, nee. U kunt gewicht te verliezen alleen door het volgen van een goede voeding. Omega-3 vetten helpen om je eetlust te beteugelen, en een gevoel van volheid wordt langer vastgehouden.

De werkwijze dieet, het vet wordt uitgescheiden door het bloed en verbrand. Kunnen verstoren het werk van het hart. Het gebruik van de componenten van omega-3 PUFA bij aan de stabilisatie van druk. Omega 3 is niet de onderliggende oorzaak van het gewichtsverlies, maar hij is actief betrokken bij een gezonde het verlagen van overgewicht.

Omega 3 complex voor volwassenen en kinderen – voor wat handig

omega-3 vetten zijn van vitaal belang voor de normale werking van het hart en de hersenen. Als maandelijks op te nemen in uw dieet, het zenuwstelsel is veel gemakkelijker om te gaan met stress, depressie, nerveuze overbelasting en zelfs premenstrueel syndroom.

In de moderne maatschappij, kinderen zijn ook last hebben van ernstige stress. Wat resulteert in verzwakte immuniteit, verminderde concentratie, verminderde werking van het hart.

Omega 3 manifesteert een positief effect op het gezichtsvermogen, de hersenen, de ontwikkeling van de tanden, de kwaliteit van het haar en de huid van kinderen. Toelating tot het lichaam belangrijke zuren van het kind verbetert het geheugen, aandacht. Voor de juiste originele build neurale buis van de foetus omega-3 is zeer gunstig voor zwangere vrouwen.

Daarom is in de dagelijkse voeding van het kind moet worden opgenomen producten met essentiële vetten. Daarnaast kunt u vitamines geven met omega 3, strikt volgens de dosering afhankelijk van de leeftijd van het kind.

We moeten er rekening mee dat vitaminen kinderen mogen tot 1,5 jaar in beslag nemen.

Het ontvangen van Omega 3 helpt om zich te ontdoen van onvruchtbaarheid en helpt bij aandoeningen van de gewrichten, huid, cardiovasculaire systeem, atherosclerose, een complex gebruikt voor de preventie van osteoporose, hartinfarcten en beroertes, kanker, de ziekte van Alzheimer, verbetert de conditie van allergieën.

Als we het effect op het lichaam omega-3 kan zien is groot daarom moeten we aandacht aan de goede aanbieders van deze essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren op onze gezondheid te behouden.

De voordelen van omega 3 voor het lichaam

We vatten al het bovenstaande is het gebruik van omega-3 is van onschatbare waarde, markeert de belangrijkste effecten op de belangrijkste organen en systemen van de mens:

  • op het cardiovasculaire systeem – het voorkomen van een beroerte, hartaanval, atherosclerose en hypertensie;
  • op het skelet – ondersteunt de flexibiliteit en elasticiteit van de gewrichten en wervelkolom op het juiste niveau, pijn te verminderen bij degeneratieve processen;
  • op het zenuwstelsel – de geest stabieler en bestand tegen externe invloeden, voorkomt depressie en ontwikkeling van chronisch vermoeidheidssyndroom;
  • op het immuunsysteem -. Onderdrukken van ontstekingsprocessen, vooral allergische aard

Harm of contra-indicaties van omega-3

  • In grote hoeveelheden omega 3 zwaar voor de alvleesklier, de aanleg van het organisme en ontstekingsziekten van het spijsverteringskanaal kan pancreatitis optreden.
  • Overdose is een belangrijke verdunning van het bloed, met een neiging tot bloeden, hemorragische syndroom zijn niet zo goed.
  • Vindt afzonderlijke intolerantie allergisch voor vis (de belangrijkste bron van omega 3) zijn.

Hoe omega nemen 3

Als preventieve maatregel geadviseerd om natuurlijk om de zes maanden een maandelijks te nemen, voor de behandeling van, bijvoorbeeld, het cardiovasculaire systeem aanbevolen een drie maanden durende cursus met een breuk in drie maanden.

Dit vind je misschien ook leuk...