Type III Zelf-immune Multiple Glandular Inactivity Disorders

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Er zijn drie vormen van auto-immuun hypotensie syndroom van type III.

Verscheidenheid A wordt gekenmerkt door auto-immune thyreoïditis die naast diabetes type I bestaat.

Verscheidenheid B wordt gekenmerkt door auto-immune thyroïditis met kwaadaardige bloedarmoede.

Ras C daarentegen verwijst naar het naast elkaar bestaan van auto-immune thyroïditis met albinisme of alopecia of andere autoaggressive ziekten die specifiek zijn voor een bepaald orgaan (bijv. De schildklieraandoening, de schildklieraandoening of de schildklieraandoening ) . De belangrijkste redenen hiervoor zijn: viscerale ziekte, hypogonadisme of spiervermoeidheid).

Herkenning van type III auto-immuun multigroupaal hypotensie syndroom

De criteria voor de diagnose van type III multigland insufficiëntiesyndroom houden rekening met de aanwezigheid van ten minste twee van de vier ziekten: hypothyreoïdie, kwaadaardige bloedarmoede, type I diabetes of vitiligo met alopecia.

De differentiatie van auto-immuun type III hypotensie syndroom omvat geïsoleerde vormen van de ziekte, gekenmerkt door het optreden van enkele hormonale en andere auto-immuunafwijkingen.

Bovendien moet actief naar verschillende pathologische aandoeningen worden gezocht, aangezien veel afwijkingen in de loop van auto-immuun type III hypotensie syndroom vaak worden waargenomen, en het is belangrijk dat geen van deze over het hoofd wordt gezien.

Behandeling en prognose van auto-immuun multipranulaire insufficiëntiesyndroom type III

Auto-immuun therapie van type III polyglandulaire insufficiëntie is gebaseerd op continue toediening van ontbrekende hormonen (bijvoorbeeld: abnormale hormoonspiegels, abnormale hormoonspiegels, etc.). levotyroxine bij hypothyreoïdie, insuline bij type I diabetes) en bij de behandeling van co-morbiditeiten (bijvoorbeeld in de vorm van een hypothyreoïdie-test, of in de vorm van een insuline bij type I-diabetestest). Dit is het geval met kwaadaardige bloedarmoede en albinisme. Uitgebreid beheer is noodzakelijk, omdat weglating van een van de componenten van een auto-immuunsyndroom kan leiden tot de ontwikkeling van levensbedreigende aandoeningen.

Prognose bij het auto-immuun type III polyglandulair insufficiëntiesyndroom hangt af van de ernst van het proces dat leidt tot vernietiging van interne afscheidingsklieren en van de weefsels die door het ziekteproces worden beïnvloed. Een gunstiger prognose hangt alleen samen met correct behandelde gevallen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*