Potentie

Titan Gel – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

“Titan gel” ( “Titan gel gold” (Titan gel gold -. “Gold”) smeermiddel, gepositioneerd door de fabrikant als een middel om de gevoeligheid van de penis bevorderen om erecties te verbeteren en zorgen voor extra comfort tijdens innig contact Tal van nep-websites verkopers van vervalsingen geïntroduceerd consumenten tot verwarring over de eigenschappen van supplementen, veelbelovende stijging van een lid 5-7 cm in slechts een maand. Deze situatie ernstig afbreuk doet aan de verkoper van het oorspronkelijke product .

De samenstelling en eigenschappen van componenten Titan Gel

“Titan gel” is verkrijgbaar in tubes van 50 ml. Is een gelei-achtige transparante stof. Niet kleverig, gemakkelijk afgespoeld met water. Houdbaarheid 2 jaar.

In de gebruiksaanwijzing van intieme gels “Titan gel” en “Titan Gelium gold” bestaat uit de volgende bestanddelen:

 1. Basis, hulpstoffen, menthol.
 2. Hyaluronate, barnsteenzuur. Versnellen de bloedsomloop, stimuleert stofwisseling, verhoging van de dichtheid en elasticiteit van de huid.
 3. De extracten van de bloemen en bladeren van ijzerhard, evenals fruit aardbeien. Hebben anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen.
 4. OL>

  In de “Titan gel gold” de concentratie van barnsteenzuur en hyaluronzuur wordt verhoogd.

  de eigenschappen van de componenten van de gel componenten:

 • Verbeterde bloedtoevoer naar de penis en de toename van de potentie;
 • Verhoging van elasticiteit van weefsels van een orgaan, de gevoeligheid van de kop;
 • Bescherming tegen bacteriën;
 • Versnelling van celregeneratie.

Het doel en gebruikswijze Titan gel

Het geneesmiddel “Titan gel”:

 1. Het verstrekken van een comfortabele slip tijdens wrijvingen, en het uitvoeren van handmatige oefeningen voor penisvergroting (jelqing), klassen met of pomp tijdens het dragen van de extender.
 2. De vorming van levendiger gewaarwordingen door verhoging van de gevoeligheid van de kop van de penis.
 3. Verhoogde toon van de penis als gevolg van de hydraterende werking en de celvernieuwing stimuleren.
 4. OL>

  De verklaring wees erop dat “Titan gel” is geen voorbehoedsmiddel, dus aanvullende maatregelen nodig zijn voor de bescherming tegen zwangerschap. Contra-indicaties en bijwerkingen, met uitzondering van individuele intolerantie van componenten is niet vast.

  De hierboven vermelde gegevens rechtstreeks met de verpakking “Titan Gel” van de oorspronkelijke fabrikant. Het effect van penis, in het bijzonder met 5-7 cm, zoals in de reclame op sites, niet verklaarde . Waar of niet waar dergelijke beloften – het antwoord is duidelijk: de penis groeit van regelmatige lichaamsbeweging . De originele “Titan gel” maakt de prestaties, beschermt de huid tegen schade, vergemakkelijkt makkelijker uitrekken van de corpora cavernosa en tunicaalbuginea, het voorkomen van de vorming van hematomen . Bovendien is het eindresultaat hangt af van de individuele kenmerken van het organisme. De “Titan gel” om de “mannelijke waardigheid” verhogen nutteloos, alsmede alle andere crème of zalf te verspreiden. Deze tools hebben hun voor- en nadelen, maar om de grootte van een lid te verhogen door zichzelf, kunnen ze niet.

  Meer informatie over “wonder” remedies voor penisvergroting, zegt de dokter uroloog-andrologist Hizriev Khizri Zakirovich

  Verwerking van het smeermiddel: “Titan gel” aan de schacht van de penis of op een condoom voor seksueel contact. Bij gebruik met speciale voorzieningen moeten worden geleid door de instructies. Aanbrengen met een rustige beweging van de wortel naar de kop (kunnen ook vastleggen).

  Na het aanbrengen van de gel penis ziet er normaal – geen roodheid en zwelling. Er is een lichte verkoelend effect, is er een lichte smaak van citroen. Sex wordt levendiger bij regelmatig gebruik de huid turgor van de penis (de spanningstoestand van de membranen van levende cellen) toeneemt, zodat het gebruik van gel, natuurlijk.

  Waar te koop originele supplementen Titan gel

  In de apotheek “Titan gel” niet te koop . Om gegarandeerd originele product boeken alleen via de officiële website van de verkoper. Hendels.ru

  fakes verkocht tegen veel van één pagina sites, en ook op “AliExpress” . De website “ru.titangel.com” noemt zichzelf de enige officiële dealer van “Titan gel”, dezelfde informatie op de website “titan-gel-official.ru” en een aantal vergelijkbaar. Dit introduceert verwarring bij de consument ten aanzien van de plaats van aankoop en productie van het oorspronkelijke product.

  & nbsp;

  Gescande certificaten aan de drug, die meestal op de verkoop van de middelen zijn ook beschikbaar wordt geplaatst. Daarom is het niet bekend hoe “Titan gel” effectief en veilig. Op de website titanqel.ru (om wat voor reden in plaats van de letter g in de naam staat voor q), positioneert zich als de officiële distributeur van gel “Titan gel gold” geplaatst certificaat, sanitaire-epidemiologische sluiting en een paar van certificaten in een buitenlandse taal. Echter, geen van hen te lezen, vergroot het beeld dat het onmogelijk is om te concluderen dat symbolen Eyewash. Daar kunt u lezen en valse beoordelingen van de artsen. Foto’s van “experts” niet altijd overeen met echte mensen.

  Contactpersonen voor communicatie met verkopers of producenten “Titan gels” is ook niet op elke website-de landing page . Een verzoek om het product voorgesteld moet worden gedaan via een online formulier of vragen te worden teruggebeld. Dat wil zeggen, op vragen en klachten van consumenten zoals distributeurs in eerste instantie niet van plan te nemen.

  Met betrekking tot de prijs van zowel de “Titan gels” op alle sites is zij een – 990, net als de “wonder producten”. Daarnaast geeft aan dat dit een unieke gebeurtenis, maar hun werkelijke waarde is 1980 RUB dezelfde informatie is opgenomen over de middelen, de verkoop van collega’s, “Fallston”, “Dominator” en soortgelijke supplementen.

  Trade “wonder remedies” die onrealistisch penisvergroting, ongekende groei potentie en andere mythen beloven – een zeer winstgevend bedrijf aan nietsvermoedende mannen bedriegen. In China worden gekocht goedkoop vet van onbekende oorsprong (flessen uit een single cask), verpakt, agressief op de markt gebracht. De eindgebruiker is ofwel tevreden met het placebo-effect, of rouwt over verloren geld, omdat hij niemand zal terugkeren. Om zich tot de rechter in het geval van schade aan personen, ook tevergeefs -. De verdachte bestaat eenvoudigweg niet

  Het verschil van het origineel van een valse Titan Gel

  LLC “Handel”, waarschuwt consumenten dat meer dan 80% verkocht in de Internet “Titan gels” zijn vervalsingen . Om fraude, een beller in antwoord op een verzoek van de werknemer te identificeren, is het raadzaam om een ​​paar vragen te stellen:

  1. Over het land en de fabrikant.
  2. Over de mogelijkheid om documenten voor het product. In aanvulling op het certificaat moet de factuur voor rekening van de distributeur van de fabrikant zijn.
  3. Over de telefoon nummer voor de communicatie.
  4. Over de mogelijkheid van expressdiensten.
  5. OL>

   LLC “Handel” onmiddellijk gereageerd wordt op klachten en vragen van consumenten. En stuurt aan de koper alle documenten waaruit de oorsprong en de veiligheid van de gels.

   tips die u zullen helpen om nauwkeurig te onderscheiden van een origineel van een nep

   Om de nep te onderscheiden van het origineel, “Handel” adviseert om aandacht te besteden aan de volgende nuances:

 • De producten onder de merknaam “Titan gel” wordt alleen gemaakt in Rusland, niet in China, de VS, Japan, geschreven op diverse locaties;
 • De samenstelling heeft geen stimulerende middelen en afrodisiaca bevatten;
 • Het vak moet worden bedekt met een beschermende film. Naast de streepjescode en logo dat informatie bevat over de naam en de contactgegevens van de fabrikant en de leverancier, het ontvangen van de vordering;
 • Houdbaarheid en chargenummer worden op de naad van de buis aangebracht moet de informatie op de doos passen;
 • Tubes en doppen moeten zwart zijn. Witte kleur vervalst alleen.

Beoordelingen Titan Gel

Alexander, 26 jaar: “Genoten van de duidelijke instructies op de website – uitgesmeerd haan op een regelmatig schema Geen resultaat werd opgemerkt: geen erectie niet is verbeterd, noch de omvang niet is toegenomen Scheiding alle beloften op de kleurrijke sites.. of vervalsing verzonden -. weet het niet “

Valera, 34: “Titan gel” – de gebruikelijke vet, maar de prijs van de grafieken. Lid niet toeneemt, is niet bijzonder opgewekt, eerder het koelend effect aanwezig is. Analoog kan goedkoper zijn om 3 keer te kopen. Beoordelingen over het verhogen van de grootte van een paar cm -. Geregistreerd, meneer “

Conclusie Titan Gel

“Titan gel” – een gebruikelijk glijmiddel zonder verhoging van de grootte van de lideigenschappen volgens op de verpakking. Veel van de componenten van de samenstelling bijeen op de gebruikelijke hydraterende gezichtsmaskers. Om te voorkomen dat een slachtoffer van fraude en niet teleurgesteld te zijn in de aankoop, zou meer geïnteresseerd zijn in de oorsprong van het product en ten minste een beetje inzicht in de anatomie van de penis zijn.

Expert siteBozhko Svetlana Horinouchi in 1998 de Lugansk State Medical University op een specialiteit “Medical business”. Held 4 keer een opfriscursus, de laatste keer in 2017, heeft de eerste kwalificatie category.Experience van de medische praktijk voor 23 years.Profile

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *