Taille Training Review – Werken Corsettrainers?

Taille Training Review

Taille trainingis een van de nieuwste rages in de dieet- en bewegingsgemeenschap. Sommige mensen zeggen dat het de beste manier is om snel een sexy zandloperfiguur te krijgen. Anderen zeggen dat het schadelijk is voor uw gezondheid door uw organen en lichaamsfuncties in gevaar te brengen.
Velen vragen zich af of dit een life-hack is of een rage van een verkoper – we willen laten zien wat waist-trainers doen en hoe corset-cinchers echt werken.
We weten dat veel van de publieke vraag en het inzichtelijke onderzoek te danken is aan de iconische figuur van Kim Kardashian, maar betekent dit dat het werk voor jou is?
Ontdek alles wat u moet wetenTaille trainingvandaag.kim kardashian waist training Taille Training Review   Werken Corsettrainers?

Wat is taille training?

Taille-training is het dragen van een beperkend kledingstuk om de gewenste lichaamsvorm te bereiken. In de negentiende eeuw droegen vrouwen korsetten om hun middel in een gewenste vorm te dwingen. Taille training is gebaseerd op een soortgelijk idee.
Vrouwen die een tailletrein dragen, zullen een paar uur per dag een korset dragen om te beginnen. Daarna zullen ze dat korset geleidelijk strakker maken en het maximaal 18 uur per dag dragen, ook in de sportschool.
Aanhangers van taille-training beweren dat het een beproefde, beproefde methode is om je lichaam precies zo te vormen als jij het wilt.
Critici noemen het echtergevaarlijk en ineffectief.

Voordelen van Taille Trainers

Aanhangers van taille training beweren dat het komt met een aantal unieke en krachtige voordelen, waaronder alle van de volgende:
– Behaal een aantrekkelijke zandlopervorm en vorm je lichaam precies zoals je het wilt
– Verklein uw maag, zodat u minder algemene calorieën eet

– Forceer je lichaam in een nieuwe vorm door te voldoen aan de rigiditeit van het korset
– Verbeter houding
De supporters van waisttraining vinden het echt leuk: ze negeren het gebrek aan wetenschappelijk bewijs en beweren dat ze echt in staat zijn om gewichtsverliesresultaten te ervaren terwijl ze hun korsetten dragen.

Beperkt wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van korsettraining

Helaas voor supporters van tailletraining zijn geen van de bovengenoemde voordelen getest of bewezen. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat stelt dat taille training je maag doet krimpen, bijvoorbeeld.
Noch is er enig bewijs dat het lichaam van een vrouw de vorm van het korset zal behouden nadat ze het uittrekt.
Kortom, als je de gewichtsverliesresultaten wilt behouden die je hebt “bereikt” terwijl je het korset draagt, zul je constant het korset moeten dragen. Anders zal het lichaam van nature uitzetten naar zijn oorspronkelijke vorm.

Waarom kunnen corset-cinchers gevaarlijk zijn?

Waist Training Side Effects Taille Training Review   Werken Corsettrainers?
De meeste medische professionals zijn het erover eens dat taille-training om de volgende redenen een gevaarlijke praktijk is:
– Wanneer een korset de buitenkant van je lichaam knijpt, knijpt het ook in de interne organen. Overmatige druk op de interne organen kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.
– Wanneer de longen zich niet goed kunnen uitzetten, neemt het risico op longontsteking toe. Het maakt het ook moeilijker voor je lichaam om de zuurstof te krijgen die het nodig heeft – wat vooral gevaarlijk is als je in de sportschool bent.
– Wanneer de maag en de dikke darm zich niet kunnen uitbreiden, is aangetoond dat het het risico op chronische constipatie en brandend maagzuur verhoogt.
– Voortdurend beperken van de ribben en spieren kan kneuzingen veroorzaken over uw bovenlichaam en constante, chronische pijn – zelfs nadat u het korset uittrekt.
– Een van de meest ernstige gevaren van het dragen van een korset is dat het de bloedtoevoer naar en van het hart kan verminderen. Dit kan leiden tot duizeligheid en flauwvallen. In de 18e eeuw hadden ze flauwgevallen banken met een reden: vrouwen zakten in elkaar op deze banken omdat hun korsetten te strak waren.
Dus waar komen alle voordelen van taille-training vandaan? Volgens critici dwingt het korset een vrouw eenvoudigweg om minder voedsel te eten, wat onvermijdelijk tot gewichtsverlies zal leiden.
Bij het uittrekken van het korset breidt haar taille zich natuurlijk uit tot de oorspronkelijke grootte en zal ze meer gaan eten – dat is de reden waarom de voordelen meer opvallen bij het dragen van het korset.

Kim Kardashian’s taillecorset

Velen van jullie zijn hier omdat je gehoord hebt van Kim Kardashian’s taille training korset. Hoe krijgt ‘s werelds beroemdste Armeens-Amerikaan zulke sexy rondingen? Ze draagt een korset.
Kim K heeft een paar foto’s van zichzelf geplaatst op Instagram in een korset. Ze beweert het korset zes weken lang te dragen om te genieten van krachtige voordelen voor gewichtsverlies en gebeeldhouwde rondingen.
Het is belangrijk op te merken dat Kim K haar eigen korset niet verkoopt. In plaats daarvan adverteert ze de korsetten van bepaalde andere bedrijven. Zie het gedeelte “Waar een corset kopen” voor meer informatie.

The Curious Case van Cathie Jung, de vrouw met ‘s werelds kleinste heup

Je hebt waarschijnlijk nog nooit van Cathie Jung gehoord. Je hebt misschien wel foto’s gezien: ze heeft momenteel het Guinness World Record voor ‘s werelds kleinste middel.
Volgens de officiële website van Cathie is haar taille “ongeveer even groot als een gewone pot mayonaise.” Ze draagt één korset 24 uur per dag en bezit “ongeveer 100” andere korsetten die ze periodiek gebruikt.
Cathie noemt zichzelf de korsettekoningin en haar middel is belachelijk klein. Omdat ze echter 24 uur per dag een korset draagt, zal haar middel waarschijnlijk terugkeren naar zijn natuurlijke vorm als het een kans krijgt.
Hoe dan ook, als je foto’s van Cathie hebt gezien, moet je erkennen dat ze extreem tot de taille is gekomen: tenzij je bereid bent om 24 uur per dag een korset te dragen en tientallen andere korsetten gedurende de hele week, en nooit haal die korsetten eraf, je zult niet snel op haar lijken.

Waar een corset kopen

Dankzij Kim Kardashian, Amber Rose en andere beroemdheden, is er een hoop recente aandacht rond korsetten geweest.
Er zijn niet veel detailhandelaren die korsetten verkopen. Twee van de grootste in de industrie zijn echter:
Hourglass Angel (HourglassAngel.com) en Waist Gang Society (WhatsAWaist.com) samen met alle anderen beschikbaar op Amazon.
De tweede, Waist Gang Society, heeft zijn producten verkocht aan Kim Kardashian, Amber Rose, Black Chyna en andere beroemdheden. Ze verkopen traditionele korsetten evenals volledige hak tot borst “taille-shaper” outfits.
Taille Gang Society-korsetten beginnen bij $ 125. Hourglass Angel biedt meer concurrerende prijzen, met korsetten zoals de Workout Band Waist Trainer van Ann Chery vanaf $ 55.

Hoe taille training te starten

Volgens de supporters van tailletrainers is een van de belangrijkste dingen om te onthouden wanneer taille training is om je kern te versterken. Anders zal het korset je inwendige organen pletten en leiden tot ernstige kneuzingen, pijn en langdurige gezondheidseffecten.
Zorg er dus voor dat je sterke buikspieren hebt voordat je begint – of zorg ervoor dat een kernroutine een cruciaal onderdeel is van je training wanneer je je korset draagt.
Supporters raden ook aan om alleen een korset te dragen gedurende 6 weken om gezondheidseffecten op de lange termijn te voorkomen.
Andere dingen om te overwegen wanneer taille training is, is dat je waarschijnlijk blaas- en hongerproblemen hebt wanneer je het korset draagt: veel dragers melden dat ze veel vaker moeten plassen dan normaal: je blaas heeft simpelweg niet genoeg ruimte om uit te breiden.
Andere gebruikers melden ook dat ze de hele tijd hongerig zijn, maar niet kunnen eten vanwege de grootte van hun maag. Dat is een goede zaak als je je calorieën-aantal ernstig probeert te beperken, maar het kan ook leiden tot stemmings- en temperamentproblemen, naast andere gezondheidseffecten.
Als je eenmaal aan die vereisten en beperkingen hebt voldaan, draag je elke dag gewoon het korset om je middel en trek je het zo aan dat het oncomfortabel is.

Wie zou tailletraining moeten proberen?

Tailletraining lijkt logisch: het lijkt redelijk om te denken dat als je 18 uur per dag in het midden van je lichaam knijpt, dit uiteindelijk tot fysiologische veranderingen op de lange termijn zou leiden.
Er is echter geen wetenschappelijk bewijs voor deze bewering. Klinische en wetenschappelijke onderzoeken hebben nooit gesteld dat het dragen van een korset kan leiden tot veranderingen op de lange termijn in de vorm van uw lichaam.
Dat gezegd hebbende, kun je mensen laten denken dat je meer curvier bent dan je in werkelijkheid bent door een korset te dragen. Korsetten kunnen discreet worden gedragen onder kleding om je buik plat te leggen en je borsten en kont te accentueren.
Zodra je het korset uittrekt, zul je echter merken dat je lichaam teruggaat naar zijn natuurlijke staat – totdat je weer begint met de taille-training.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 403 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*