Schoonheid

Sliminazer – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Een van de meest eenvoudige manieren om gewicht te verliezen een van de meest bekende is de patch voor gewichtsverlies “Sliminazer”. De recensies beweren dat het kan helpen om slanker met vrijwel geen inspanning te worden, alleen voor de patch op de juiste plaats, en na enige tijd om het resultaat te genieten. Klinkt als een sprookje … Maar misschien is het wondermiddel van overgewicht?

“Sliminazer”?

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

De patch “Sliminazer” is een ontwikkeling van de beroemde Amerikaanse bedrijf “Beauty Style Inc.”, die vele jaren de productie van goederen voor de gezondheid heeft. Fabrikanten van instrumenten voor de technologie transdermale doordringing te creëren, volgens welke de werkzame stof uit de pleister doordringen in de huid en onderhuids weefsel, te assimileren bijna 90%.

Schijnbaar de pleister is ontworpen voor gewichtsverlies, vrijwel niet verschilt van bactericide. Het verschil is dat het niet is geïmpregneerd met een antiseptische, en de oplossing van de werkzame stoffen, die bijdragen tot gewichtsverlies.

De structuur van het gips en de eigenschappen Sliminazer

Het belangrijkste werkzame bestanddeel stoffen van de patch “Sliminazer” zijn:

 • ginseng extract;
 • extract uit de zaden van Cassia;
 • oplossing van natuurlijk mineraal poeder;
 • saffloerolie;
 • de aloë vera sap;
 • Het blad extract;
 • het extract van de paddenstoel Poria;
 • extract uit de zaden van radijs;
 • het extract van de vruchten van de meidoorn;
 • wortel extract Alisma;
 • een uittreksel uit de zaden van zwarte sesam.
 • extract van Senna blad.

De aanwezigheid van deze ingrediënten, volgens de fabrikant, garanties:

 • de verbetering van de conditie van de huid;
 • een positief effect op de bloedsomloop;
 • de sluiting van het lichaam van overtollig vocht;
 • de uitscheiding van toxische stoffen;
 • kleine laxerend effect;
 • eliminatie van wallen;
 • verlies van eetlust;
 • de activering van lipidemetabolisme;
 • anti-cellulite effect;
 • vermindering van het volume van het lichaam.

Een aantal klinische onderzoek uitgevoerd door Amerikaanse onderzoekers bevestigden de mogelijkheid van het verliezen van gewicht tot 5 kg op de toepassing van de patch “Sliminazer”. De effectiviteit van gewichtsverlies aanzienlijk verhoogt in combinatie met een rationeel evenwichtige voeding en lichamelijke activiteit.

Houd er ook rekening mee dat in aanvulling op “patch” van het Amerikaanse bedrijf, zijn er Chinese patches voor gewichtsverlies, “Sliminazer”.

Reviews geven aan dat hun lagere prestaties in vergelijking met het origineel.

Het principe impact “Sliminazer”

Als je kijkt in detail het effect van de patch, is het zeer eenvoudig – biologisch actieve stoffen in het lichaam door de huid en het stimuleren van het proces van het verbranden van vet. De patch verbetert ook de bloedsomloop, het normaliseren van de functionaliteit van de lymfeklieren ontdoen van de zwelling.

De toevoegsels doordringen in het lichaam, het omzeilen van het maagdarmkanaal, behouden zij hun verschijning onveranderd en voor meer therapeutisch effect. Ook de impact op de buitenste laag van de huid die helpt om cellulitis te elimineren.

Naast het feit dat de patch “Sliminazer” worden geïmpregneerd met een oplossing van krachtige componenten in het midden is een dunne magneet. Van hem afkomstig magnetische golven, die de huid massage Meridian te bieden. Als gevolg van deze “Sliminazer” geeft het effect vergelijkbaar met acupunctuur, die wordt beschouwd als één van de meest populaire alternatieve methoden voor gewichtsvermindering.

Indicaties voor gebruik Sliminazer

Afslanken patch “Sliminazer” zal helpen als dat nodig is:

 • af te trekken van het volume van het lichaam;
 • verminderen hunkeren naar voedsel;
 • de zwelling weg te nemen;
 • je lichaam ontdoen van schadelijke toxines en geaccumuleerde afvalstoffen;
 • cellulitis te verminderen symptomen.

Contra Sliminazer

 • Infectieziekten gepaard gaan met koorts;
 • de zwangerschap en borstvoeding;
 • individuele intolerantie van sommige componenten;
 • endocriene ziekten;
 • ziekten van de huid of de integriteit van de sites van de patch.

Hoe de “Sliminazer” toe te passen?

Om het gewenste resultaat te bereiken, moet je goed gebruik maken van een “Sliminazer”-patch voor gewichtsverlies. Instructies voor gebruik zijn als volgt:

 1. De huid ter plaatse van de pleister ontvet door conventionele natte doekjes en afdrogen.
 2. Plaster de pasta op de buik van een paar centimeters van de navel.
 3. De patch lijmen voorkeur ‘s nachts, zodat het op het lichaam ten minste acht uur.
 4. De “Sliminazer” duurt een maand, de patch moet elke dag beeldhouwen. In het geval van ernstige obesitas tarief verdubbeld.
 5. In de ochtend na het wakker worden de patch die u wilt verwijderen en de behandeling van het leer met een vochtige doek.
 6. OL>

  De voors en tegens van “Sliminazer”

  Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

  vermagering patch “Sliminazer”, zoals elke andere werkwijze voor gewichtsvermindering, zowel voor- als nadelen. De onmiskenbare voordelen zijn de volgende factoren:

 • U kunt de patch gebruiken op elk moment van de dag en zelfs de klok rond;
 • actieve ingrediënten precies wanneer u die effectief vetverbranding wilt;
 • het afslanken patch heeft geen effect op het spijsverteringskanaal dan gunstig met verschillende tabletten en voedingssupplementen;
 • de werkzame stof uit de pleister volledig assimileren, terwijl dezelfde ingrediënten in de pillen of supplementen in een aantal uit het lichaam verwijderd.

Onder de minnen kan worden opgemerkt de meest significante:

 • pas de patch alleen geschikt als het overgewicht van ten hoogste 20 kg;
 • de patch beïnvloedt slechts een bepaald gebied van het lichaam waarin het zich bevindt;
 • bestrijding van cellulitis formaties mogelijk in het beginstadium, lopen vormen de patch niet verwijderen;
 • afslanken patch kan de interne vet niet verbranden, het alleen werkt in de externe onderhuids vet.

De deskundigen Sliminazer

Hoe hebben betrekking op het gebruik van “Sliminazer” artsen en voedingsdeskundigen? Volgens hen zou het afslanken patch geen invloed op het aantal vetcellen, het maximum dat hij in staat is fijner onderhuids vetweefsel doen vanwege het fluïdum. Fat geconcentreerd rond de interne organen, de patch heeft geen effect, omdat de werkzame stoffen niet zo diep kan doordringen.

Met betrekking tot de echtheid van het product, hier de experts zijn niet zo rooskleurig. De fabrikant verklaart in de afwezigheid van letsel, zodat band-steun te creëren worden alleen natuurlijke ingrediënten. Maar de extracten kunnen een ernstige allergische reactie uit te lokken, het verbeteren van ongewenste haargroei, om bij te dragen aan de ontwikkeling van inflammatoire processen die hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken. Dus in dit geval hangt alles af van de individuele kenmerken van het organisme.

In het algemeen, experts op het gebied van gewichtsverlies niet tegen het gebruik van patches voor gewichtsverlies, “Sliminazer” in het bijzonder, maar benadrukken dat ze kunnen worden toegepast op mensen met overgewicht 3-5 kg. Wanneer het wenselijk is om een ​​goede voeding en een verhoogde lichamelijke activiteit te volgen. Het gebruik van lijm als er teveel licht niet significant resultaat te hier “Sliminazer” kan worden toegepast in de geïntegreerde belichtingshoeveelheid voor een bescheiden versnelling van het afslanken.

Speciale prijs !!!. Klik en zie !!!

Recensies Sliminazer

Irina Alekhina, 30 jaar oud, Novosibirsk:

“Sliminazer” Ik begon toe te passen niet in het bijzonder hopen op resultaat. Wilde alleen maar een nieuwe tool, waarover we veel positieve feedback hadden gehoord te proberen. Stak het in de avond, direct na het thuiskomen van het werk en werd alleen in de ochtend verwijderd. In de ochtend, deed lichte oefeningen. Op het einde van de maand in geslaagd om gewicht te verminderen met 4,5 kg. blij met het resultaat, nog meer blij dat het nodig is om te gaan op een dieet en zich uitputten met hongerdood was het niet.

Olga Vavilova, 28 jaar oud, Kursk:

Over gewichtsverlies Ik droomde voor een lange tijd, maar de tijd voor de naleving van voedsel of ga naar de sportschool is hard ontbreekt. Dus verleid door het idee om gewicht te verliezen door middel van band-aid “Sliminazer”

. Ik droeg het voor de instructies, gewoon vast te zitten en ging met hem de hele tijd, het veranderen van een keer per dag. Onmiddellijk merkte dat ik minder te eten. Na een maand mijn gewicht daalde met 5 kg. Een uitstekende manier om gewicht te verliezen zonder inspanning.

Natalia Morozova, 36 jaar oud, Smolensk:

Voor een loop van de toepassing van gips “Sliminazer” Ik verloor 4 kg Maar het is niet het belangrijkste. Terwijl het dragen van de pleister ik duidelijk verminderde eetlust en begon te eten tweemaal minder, en dus dunner worden, maar nu niet de pleister draagt ​​en de gewoonte om te eten kleine porties gebleven. Dat wil zeggen, ik was in staat om moeiteloos aanpassen van uw dieet, dus ik ben niet bang dat het verloren gewicht zal terugkeren.

Marina Grube, 31, Kaliningrad:

Gebruikt “Sliminazer” om gewicht te verliezen, maar geen effect opgemerkt. Geplakt op de buik en de armen en benen, maar verschuiving niet gezien in een deel. Het meest waarschijnlijk, de afslanking patch effectief is toe te schrijven aan het effect van “placebo” en mensen met een slecht samovnusheniya om gewicht te verliezen met het kan niet. Denk afslanken patch is een methode van psychologische impact.

Ekaterina Kravchenko, 27 jaar oud Chelyabinsk:

Ik gebruikte de patch “Sliminazer”, plak het op de probleemgebieden in een keer drie stukken. Al een week later, zei de eerste resultaat – minus 2 kg. na een maand van het gebruik in geslaagd om gewicht algehele 7 pond te verliezen. Met geen ongewenste reactie en ik heb niet het gevoel, ondanks het feit dat allergische. Maak een kleine pauze en herhaal het experiment, wil ik nog een paar pond te gooien.

Lyudmila Slutskaya, 30 jaar oud, Tambov

Ik kan niet tegen een dieet, en de sportieve activiteiten bevinden zich niet. Daarom is de “Sliminazer” leek de perfecte manier om gewicht te verliezen. Gebruikte het voor een maand volgens de instructies. Zijn erin geslaagd om het gewicht te verminderen met 3 kg, een beetje, maar geen honger pijn. Zal de patch toe te passen met een paar onderbrekingen, ik hoop om het gewenste resultaat geleidelijk te bereiken.

Anna Gurevich, 27 jaar oud Samara:

Me “Sliminazer” een vriend geadviseerd. Besloten om te experimenteren, vooral omdat het product is natuurlijk en zal geen schade veroorzaken, hoewel het resultaat dat ik echt verwacht. De kracht van de oude links, zelfs snoep en meel worden niet uitgesloten. Op het einde, in een week verliet één kilogram lichaamsgewicht. Dus de patch echt helpt. Stel nu uw dieet en voortzetting van de toepassing van de “patch”.

Angelina Chistyakov, 25 jaar oud Rostov-on-Don:

“Sliminazer” is een goede manier om gewicht te verliezen, maar handelt puur individueel. Het werd gebruikt en ik en mijn vriendin gebruik begonnen op hetzelfde moment om de resultaten te vergelijken. Mijn gewicht daalde met 5 kg per maand, een vriend verloren 7 kg en nog eens 2 kg. Dus de patch helpt, maar op verschillende manieren. Ik, voor een, nog steeds zag hij het dieet en twee keer per week een bezoek aan de sportschool.

Dit vind je misschien ook leuk...