Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, prijs, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen,

Voor iemand de auto is een noodzakelijk middel van vervoer, terwijl andere privévervoer fungeert als een visitekaartje. In principe die voldoet aan de meeste mensen uit het bedrijfsleven, waarbij het beeld een belangrijke rol speelt in hun activiteiten. In ieder geval, voorzichtig eigenaar zorgt er altijd voor te zorgen dat zijn “baby” er zo goed mogelijk, wat kan het bevorderen van de vloeibare silaan glas Bewaak echte feedback die zowel positief als negatief.

Wat is deze tool en waarom is het een veel tegenstrijdige adviezen? Dit is een nieuwe tool ontworpen om een ​​aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van absoluut elke auto. Classic poetsmiddelen in dit opzicht geleidelijk verlaten in het verleden, omdat veel automobilisten moeten van hoge kwaliteit en effectief product.

Bedrijf Willson silaan Guard

De radiatoren zijn specialisten Willson werd genomen het product Glass Guard dat ze aanzienlijk zijn verbeterd. En dankzij het gesmolten glas, het bedrijf erin geslaagd in te breken in de wereldmarkt. Het is niet overdreven om te zeggen dat het merk Willson bijgedragen aan de lancering van een nieuwe speciale beschermende uitrusting voor automotive lak. Resultaten na het aanbrengen van het product is niet lang te wachten. Zoals opgemerkt, echte reviews op vloeibare glas silaan Guard, de auto wordt steeds helder en rijk schaduw.

Het bedrijf produceert cosmetische producten voor auto’s voor een lange 50 jaar. Gedurende deze periode heeft het bedrijf haar kantoren in steden gevestigd als:

 • Osaka;
 • Nagoya;
 • Fukuoka;
 • Sapporo.

Ook Higashimurayama (voorstad van Tokyo) is de plant van het bedrijf. In aanvulling op de vloeibaar glas specialisten vrijkomen en andere cosmetische producten voor de verzorging van uw auto: shampoos, schoonmakers, middelen om de lak, smaakstoffen, etc. vandaag te herstellen, de Willson bedrijf neemt terecht een leidende positie op de wereldmarkt van cosmetica

Supporters silaan Guard

Degenen autobezitters die al in geslaagd om een ​​noviteit op onze eigen ervaring te proberen in een uitstekend resultaat. Te oordelen naar de echte reviews, vloeibaar glas silaan Guard maakt het mogelijk de auto te transformeren, en door de externe glitter van zijn nu bijna niet te onderscheiden van die van modellen die we zien in vele showrooms. In vergelijking met klassieke polijsten, het verschil is meer dan merkbaar. In de eerste plaats, het verschil ligt in het perfect glad oppervlak en een lange levensduur.

Voor de meeste consumenten, de belangrijkste criteria zijn:

 • de kwaliteit;
 • veiligheid;
 • de kosten.

Nieuw product past deze en vele andere eisen van het moderne markt voor auto’s. Bovendien, zoals opgemerkt door sommige klanten, het product heeft een persisterende cosmetisch effect, is het gemakkelijk en handig in gebruik. Maar belangrijker nog, vloeibaar glas heeft geen schadelijke effecten op de lak van de auto lichaam, dat is belangrijk. Ook redde de integriteit van de coating van het lichaam.

Sceptici silaan Guard

Maar naast de aanhangers van fondsen, sommige eigenaren van transport hebben een andere mening. Dus, te oordelen naar een aantal recensies, silaan Guard (vloeibaar glas voor auto’s), echter, net als alle andere, niet 100% resultaat. Ook tegenstanders geloven dat het onmogelijk is om een ​​universele optie die op elk lichaam kon komen met inbegrip van kleine, oude “Lada” of “Zaporozhets” in geval van nood te creëren. Het meest waarschijnlijk, ze nooit geprobeerd om iets nieuws te kopen van de Japanse fabrikant of niet van plan om binnenkort te doen.

De praktijk blijkt, categorisch negatieve opmerkingen over vloeibaar glas silaan Wacht tot u te ontmoeten. Natuurlijk, in het web kunt u meerdere adviezen van de eigenaars, die niet betekent blij of niet het verwachte resultaat niet brengen vinden. Maar dit is eerder een uitzondering, zoals in dit geval hebben we het over een mogelijke nep. In feite is de Japanse fabrikanten in geslaagd om de meest fervente sceptici verrassen.

Pas op! – fake

Zoals blijkt uit veel echte reviews, vloeibaar glas silaan Guard heeft al veel aan populariteit gewonnen, zowel in de VS als in Europa. Waarom anders zou de fabrikant moest dringend met 4 productielijnen voor alle mensen in nood te behagen. Echter, zoals altijd het geval is met populaire producten, is er een risico te lopen in nep-producten die aan het origineel is irrelevant.

Fabrikant, hoe kan worstelen met deze gemeenschappelijke “ziekte” voor de realisatie van hun eigen product maakt alleen gebruik van haar dealernetwerk. In dit verband, om te kopen een nieuwigheid is alleen via de officiële website. De enige manier om jezelf te beschermen tegen oplichting.

Dat is standaard op vloeibare glas silaan Guard? De kit bevat alles wat u nodig heeft om het lichaam van het voertuig helder en aantrekkelijk glans te maken

 • Eéncomponent-vloeistof met een capaciteit van 95 of 57 ml.
 • De sponsapplicator het product op het oppervlak van het lichaam.
 • Special microfiber stof
 • De instructies voor gebruik.
 • Beschermende handschoenen.

Er is geen noodzaak om extra middelen te gebruiken. En in aanvulling op het kopen via de officiële Japanse website (heeft het Engels), op het grondgebied van de Europen Federatie producten van het bedrijf Willson beschikbaar om te kopen via de officiële dealer van OOO “Europa”. Alleen zal de prijs iets hoger dan op de website van de fabrikant te zijn.

In de beroemde You Tube video kan worden gevonden vermeende belastende video. Er moet echter persoonlijk deze video’s te bekijken, omdat het duidelijk wordt dat de auteur kocht een nep-silaan Guard (vloeibaar glas voor auto’s), en terugkoppeling onder de video aan te geven dat duidelijk. Daarom is het noodzakelijk waakzaam te zijn en niet om producten goedkoper dan de 3 500-4 000 te kopen.

Wat is een vloeibaar glas silaan Guard

Te oordelen naar de vele reviews van de eigenaren van ijzer paarden, de bescherming van het lichaam – het is een echte hoofdpijn, die helaas moeten absoluut alle bestuurders, zowel beginners als ervaren geconfronteerd. De laatste tijd, dankzij de vele mechanische en chemische factoren die elk auto is een serieuze stabiliteitstest. En dit geldt met name in grote stedelijke gebieden. Dientengevolge, de sterkte en duurzaamheid van de bovenste verflaag wordt aanzienlijk verminderd.

Daarom moet blijvende bescherminggereedschap dat moet goedkoop. Gelukkig technologie nooit stoppen met het ontwikkelen en nu kunt u genieten van de vruchten van het nieuwe product met de naam vloeibaar glas silaan Guard. Het veroorzaakte heel wat opschudding, niet alleen bij veel autoliefhebbers, maar ook professionals. Dit is een revolutionaire oplossing op het gebied van automotive coatings, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het Japanse bedrijf Willson.

Breng iedereen kan het doen – de aanwezigheid van enkele speciale vaardigheid is niet vereist. En betaalbare prijs fungeert als een leuke bonus. Het gebruik van dit instrument draagt ​​bij tot aanzienlijke besparingen, aangezien het mogelijk is om het aantal reizen naar de wasstraat te verminderen. Daarnaast kunt u besparen op autolak. En iedereen weet hoeveel het kost om uit te lijnen en de carrosserie te schilderen.

Hoge kwaliteit van het product bereikt door zorgvuldige en het harde werk van professionals Willson. Door het gebruik van moderne technologie in de structuur van het polymeer vloeistoffilm glas voor auto Guard ging de silaan siliciumdioxide. Het is mogelijk om de sterkte van de bekleding te verhogen. Het gereedschap een enkel onderdeel, en dat betekent dat het klaar voor gebruik verkocht. De praktijk blijkt, het volume van 95 ml is genoeg voor het verwerken van een jeep, minibus of drie personenauto’s (klasse D).

Voordelen silaan Guard

De grote populariteit van vloeibaar glas als gevolg van een aantal voordelen:

 • Een betaalbare prijs. Dit is de belangrijkste indicator voor de meeste automobilisten.
 • Het gebruiksgemak. Voor het aanbrengen schud de fles.
 • De hydrofobe eigenschappen. Waterafstotende en vuilafstotend effecten zijn duidelijk, zoals blijkt uit een groot aantal auto-eigenaren.
 • Beveiliging. Door het versterken van siliciumdioxide polymeerfilm elimineert het verschijnen van kleine krasjes die in het algemeen handmatig of mechanisch autowas kunnen zijn.
 • De effectieve weerstand. Juiste toepassing van vloeibaar glas silaan Guard (ten minste 3 lagen) kan de coating tot ongeveer 50 contactloze wastafel lichaam te weerstaan.
 • Materiaal. Alles wat je nodig hebt is reeds in de set, en niets extra’s te kopen niet hoeft te doen.
 • Een heldere uitstraling. Veel automobilisten werden getroffen uitstekend resultaat – de auto echt in uitblinkt

Typisch, als schoonmaakgebruiksoplossing agressieve schoonmaakmiddelen, die een negatieve invloed op het glazuur van het lichaam. Bovendien, onder de druk van het water op het oppervlak omvat kleine deeltjes die uiteindelijk zal vernietigen. Wrijven of polijsten van de carrosserie, het personeel wast onbewust de coating beschadigen. Na wassen van de overblijvende vaste deeltjes krassen op de lak elke lap, wat leidt tot ernstige schade.

Niet minder schade kunnen wasstraat handenvrije, zoals de chemische stoffen, samen met het vuil verwijderd is van het oppervlak van het lichaam van de verf, wat resulteert in verlies van helderheid. Met een Pools – vloeibaar glas Silaan Guard – niet om de auto te wassen vrezen

.

Enkele nadelen van vloeibare wasmiddelen

Samen met de voordelen van de nadelen bestaan ​​ook:

 • Krassen worden niet verwijderd. Voor gebruik wordt het oppervlak van het lichaam is het beter om het Pools. Diepe krassen, vloeibare glas niet schoon en in het zonlicht zij duidelijk zichtbaar door reflectie, waarin een vast polymeerfilm geeft.
 • Korte opslag. Na het openen moet u het volledige gedeelte te gebruiken tijdens de week (niet meer!), Als het begint een chemische reactie.
 • Noodzakelijke voorbereiding. Voordat u zich aanmeldt, moet de auto goed worden gewassen en gedroogd. In de aanwezigheid van diepe krassen is om het polijsten uit te voeren.
 • tijdrovende procedure. Met het probleem van hoe toe te passen vloeibaar glas silaan Guard, handvat elke chauffeur (zelfs zonder ervaring), maar om het hele lichaam te bedekken in drie lagen (dat is hoeveel je nodig hebt voor betrouwbaarheid) gaat van 3 tot 6 uur.
 • De steriliteit in de operatiekamer. Nou ja, bijna – de wind mag niet worden, met inbegrip van tocht. Ook moet er stof zijn, zodat het werken buitenshuis wordt afgeraden.

Als voor het wassen van de auto, dan is de handmatige procedure is het niet eerder dan 3 dagen na de behandeling met vloeibaar glas toegestaan. De contactloze gootsteen mag pas na twee weken, niet eerder te gaan.

Out van de concurrentie silaan Guard

Om de auto een unieke glans, in aanvulling op vloeibare glas voor auto’s Willson silaan Guard, zijn er andere poetsmiddelen en wax. De doeltreffendheid bij de toepassing wordt bereikt door 100% machine niet alleen poetsen, maar ook extra bescherming krijgt. De duur is in dit geval laag, en na nog eens wassen, het gereedschap wordt compleet samen met het vuil gewassen.

Twijfel je kunt beschermende eigenschappen te zetten, zoals in grote lijnen de fondsen zijn meer decoratief effect dan beschermend. Dat wil zeggen, in feite, make-up voor de auto.

Willson silaan Guard in dit opzicht, toont zich van de beste kant, omdat de effectiviteit ervan duurt maximaal een jaar. De auto behoudt zijn glans zelfs na meerdere wasbeurten. Als te vergelijken met andere analogen, het silaan Guard (vloeibaar glas voor auto’s), zijn er twee belangrijke argumenten in het voordeel van het gebruik ervan:

 1. Gebruik silonovoy basics is een exclusieve oplossing ontwikkeld door medewerkers van het bedrijf.
 2. Te vergelijken alleen merken dat de werkelijke test hebben doorstaan. Selekt Nano Nanolux en een aantal soortgelijke producten van onbekende fabrikanten in deze lijst zijn niet inbegrepen. Bij negatief resultaat is het onmogelijk om het geld terug uitgegeven claimen.
 3. OL>

  Is waardig concurrentie kan zijn van deze fabrikanten:

 • Koch-Chemie;
 • Wurth;
 • Pika Rain;
 • Autosol;
 • Menzerna;
 • THREEBOND;
 • Glare.

Alleen producten presenteert een aantal nadelen. De kracht van de beschermende coating is merkbaar inferieur concurrent silaan Guard. In aanvulling op al het andere, niet erg handig om te werken met meerdere componenten composities. Maar wat is het meest waardevolle – de uiteindelijke kosten van de Japanse vloeibare silaan Willson glas Guard lager

.

Verwerkingsvoorschriften silaan Guard

De werkzaamheden van het aanbrengen van het vloeibare glas moet in een goed geventileerde ruimte en beschermd tegen UV-straling. De etappes zijn als volgt:

 1. De auto is gewassen, dan moet je het lichaam te onderzoeken op de aanwezigheid van roest, chips, of diepe krassen te bepalen. Om de gedetecteerde gebreken te verhelpen.
 2. Ontvet het gehele oppervlak of een deel ervan, afhankelijk van de behoefte.
 3. Laat het lichaam te drogen.
 4. Verwerking door celanova middelen. Toepassen drie lagen, waartussen een periode weerstaan ​​van een uur tot anderhalf. Na elke laag van de gewenste raspolirovka speciale handdoek (ook voorzien in de beschrijving).
 5. Na voltooiing van de verwerking aan de auto gedurende 8-12 uren (niet minder) voor bevestigingsdeksel.
 6. OL>

  Het is goed te beseffen dat vloeibaar glas u alleen het oppervlak van het lichaam en alleen verf te verwerken. Bedek geen plastic rubber, glas, chroom producten. Niet voorbijgaan aan de voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om strikt de instructies zijn om het gesmolten glas silaan Guard.

  Voorzorgsmaatregelen en scala aan nuances

  Bij het werken met vloeibaar glas netjes moet zijn en vermijd het contact met de huid. Wilanowie polymeren, oplosmiddelen en harder, die deel uitmaken van, schadelijke effecten op het menselijk lichaam. Daarom moet het werk alleen met handschoenen aan (meestal inbegrepen). Als de agent op de huid komt, veeg het getroffen gebied en spoel deze met water.

  Als de auto werd opnieuw geschilderd, moet u een test uit te voeren om te controleren hoe de verf reageert op de vloeistof. Houd de container moet in een verticale positie, in een plaats onbereikbaar voor kinderen en beschermd tegen brand. De temperatuur moet niet hoger 0-40 ° C.

  Een fatsoenlijke keuze Silane Guard

  Vaak, om schilderwerk (lak) van de auto lichaam te herstellen, zijn toevlucht tot het polijsten. Echter, een dergelijke werk vereist een aanzienlijke kosten, zowel in tijd en kosten. Niet elke eigenaar van deze procedure kunnen veroorloven. Een volledig herstel van de coating kan ongeveer 3 maanden duren, zo niet meer.

  In Daarnaast zijn er bepaalde risico’s, omdat het eindresultaat hangt volledig af van de professionaliteit van de werknemer. Ook kan niet zonder de juiste apparatuur.

  Bovengenoemde de goede hydrofobe eigenschappen van vloeibaar silaan glas Guard van een Japanse firma voordelen, maar om verwarring te voorkomen moeten we nogmaals benadrukken dat dit mogelijk is als het aanbrengen van ten minste 3-4 lagen van vloeibaar glas. Het is ook noodzakelijk ten minste een keer per maand naar de gootsteen om het hydrofobe effect te behouden bezoeken.

  Real beoordelingen silaan Guard

  Het internet wordt overspoeld met veel opmerkingen, maar onder hen zijn beoordelingen van gefrustreerde autobezitters. Degenen die kennelijk vervalst document had tegen een lagere prijs. Maar we weten allemaal dat een hoge kwaliteit niet goedkoop kunnen zijn, maar sommige gebruikers nog steeds het slachtoffer geworden van fraude. Dus het is best niet om producten Willson in obscure verkooppunten te kopen. Voor dit doel zijn er erkende dealers (één van hen genoemd voor Europa). Veel autobezitters die het origineel, letterlijk blij met de nieuwe look van uw transport hebben gekocht.

  De glas vloeistof silaan Guard – de echtscheiding of de waarheid? U kunt hem vinden op mijn eigen ervaring. Ter verdediging van het product, kunnen we alleen maar zeggen dat de meeste bestuurders zijn blij met de nieuwe. Geloof het of niet, is het voorrecht van de eigenaars zelf.

Dit vind je misschien ook leuk...