Secundaire Focal Segmental verharding van Kid Glomeruli

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Secundaire focale segmentale glomerulonefritis gevormd in het hyperfiltratiemechanisme komt tot uiting door proteïnurie, die aanvankelijk een lichte intensiteit bereikt, maar met de persistentie en accumulatie van abnormaliteiten wordt geïntensiveerd, leidend tot het verlies van grote hoeveelheden lichaamseiwit en gerelateerde consequenties. Na verloop van tijd ontwikkelen zich langzaam bewegende nierfunctiestoornissen.

Abnormale functie van deze organen is ook het eerste symptoom van HIV-infectie bij 30 procent van de patiënten en ontwikkelt zich ongeacht de route van infectie. Mensen met deze infectie hebben een ernstig nefrotisch syndroom met verlies van aanzienlijke hoeveelheden eiwit, resulterend in zwelling en andere gevolgen die verband houden met deze aandoening.

Bovendien zijn rode bloedcellen aanwezig in de urine van patiënten en ontwikkelt nierfalen zich snel. Nadciśnienie Tętnicze is zeldzaam en het aantal virussen in het serum komt niet overeen met de ernst van de afwijking in de nieren.

Bij heroïneafhankelijke patiënten lijkt het klinische beloop van focale gesegmenteerde glomerulonefritis vergelijkbaar te zijn met dat wat wordt waargenomen bij HIV-positieve individuen, maar hypertensie komt meer voor en symptomen zijn meestal minder ernstig.

Herkenning van segmentale glomerulonefritis met secundaire focale lengte

Secundaire focale segmentale glomerulonefritis wordt gediagnosticeerd op basis van histologische onderzoeksresultaten, die karakteristieke veranderingen vertonen. De bevestiging van het naast elkaar bestaan van de basisziekte maakt het mogelijk om de diagnose van een secundaire ziekte vast te stellen.

In het diagnostische proces van secundaire focale segmentale glomerulonefritis zijn extra onderzoeken voor andere ziekten van groot belang. Correct verzamelde medische geschiedenis is ook belangrijk, rekening houdend met de bestaande omstandigheden. Verplichte tests worden gebruikt om een algemene beoordeling van urine te maken.

Het onderscheid tussen secundaire focale segmentale glomerulonefritis en segmentale glomerulonefritis moet rekening houden met andere nierglomerulonefritisaandoeningen, met name die van secundaire aard, en nierziekten die leiden tot vergelijkbare urine-laesies.

Behandeling van secundaire focale segmentale glomerulonefritis

Secundaire focale segmentale glomerulonefritis als gevolg van verhoogde filtratie vereist toediening van geneesmiddelen uit de groep van converterende enzymremmers en eliminatie van de oorzaken van de ziekte waar mogelijk.

Als andere aandoeningen verantwoordelijk zijn voor de verharding van nierweefsel, moeten ze dienovereenkomstig worden behandeld. Bij hiv-patiënten kan antiretrovirale therapie nierfalen remmen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*