Schuimscheiding Deel van de opperhuid

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De diagnose van blaarscheiding is mogelijk op basis van klinische kenmerken van huidlaesies, hun locatie en de wijze van overerving. Het is ook belangrijk om een medische voorgeschiedenis van blaarvorming op epidermisscheiding bij familieleden te hebben.

Differentiatie van de bellenscheiding van de epidermis van elkaar is mogelijk door middel van microscopisch-elektronische onderzoeken en door het gebruik van monoklonale antilichamen. Bovendien, prenatale diagnostiek uitgevoerd op foetussen in de 17e tot 20e week van hun leven, tijdens welke stekken worden genomen met behulp van een fetoscoop, maakt het mogelijk om de diagnose van de ziekte te bepalen voor de bevalling. De deelstukken worden ultrastructureel beoordeeld en met geschikte monoklonale antilichamen.

Prenatale tests maken het niet alleen mogelijk om het genetische defect te bevestigen, maar ook om de huidstructuur te evalueren. Daarom kan prenatale diagnose levens redden door bescherming tegen onnodige abortus. Genetische counseling maakt het meestal niet mogelijk om het risico te bepalen dat de ziekte optreedt tijdens volgende zwangerschappen.

Behandeling en prognose van blaasvorming van de epidermis

Er is geen oorzakelijke behandeling voor blaasscheiding van de epidermis, omdat de ziekte genetisch van aard is. Moleculaire tests hebben het mogelijk gemaakt om het gen te detecteren dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ziektesymptomen, die in de toekomst kunnen worden gebruikt voor gentherapie.

Externe lokale behandeling is alleen symptomatisch, het is belangrijk om te beschermen tegen verwondingen, die onregelmatigheden in post-traumatische gebieden inleiden. Bovendien wordt, in de vorm van dystrofische blister-scheiding van de epidermis, een goed therapeutisch effect verkregen na het gebruik van een geneesmiddel dat collagenase-fenytoïne-enzym blokkeert, gedurende een periode van enkele weken, met een geleidelijke vermindering van de dosis van het geneesmiddel, tot het is volledig stopgezet.

De prognose van blaarscheiding hangt voornamelijk af van de vorm van de ziekte. Sommige soorten leiden na de bevalling tot de dood, anderen variëren van intensiteit, maar kunnen op oudere leeftijd volledig verdwijnen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*