Schoonheid

Realquit – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

biomagnificatie tegen Roken Realquit is een manier om te stoppen met roken met auriculaire therapie. Laten we omgaan met de instructies voor het gebruik, de werking principe van de magneet, de adviezen van artsen en gewone gebruikers te luisteren, en om te weten hoe het origineel te onderscheiden van een nep.

loading …

De Magneet van het roken in het oor van indicaties voor gebruik en de voordelen

Om slechte gewoonten vele jaren geleden gevormd verlaten, is heel moeilijk. Roken nicotine is een pathologische verslaving, die ernstige psychologische en fysiologische afhankelijkheid veroorzaakt. In de regel, tot er niets meer stoort man, hij denkt er niet over de gevaren van nicotine, maar zodra hij de negatieve gevolgen van verslaving ziet, gedachten over stoppen met roken bezoek vaker.

biomagnificatie tegen Roken Realquit

Zoals u weet, stoppen of niet te blijven roken nog steeds met ernstige stress veroorzaken. Veel rokers klagen dat nadat hij stoppen met roken, werd nerveus en prikkelbaar, verstoorde slaap en begon problemen met het maag-darmkanaal. Dit alles is een gevolg van het ontwenningssyndroom, waarbij elke persoon verschijnt met individuele symptomen en verschillende intensiteiten.

Het letten op de negatieve gevolgen van het niet, rokers beginnen te zoeken naar alternatieven voor schadelijke tabak. Zoals vervangt iemand is met behulp van Nicorette pillen, is iemand die probeert om zich te ontdoen van slechte gewoonten met nicotine tabletten, en iemand maakt gebruik van een speciale gom. Echter, elk van deze instrumenten hebben een aantal contra-indicaties, in tegenstelling tot biomagnets die verboden zijn alleen aan zwangere vrouwen en patiënten met pacemakers.

De voordelen van biomagnetische:

 1. Gebruik geen nicotine en andere allergene componenten bevatten.
 2. Wijze van gebruik comfortabel en pijnloos.
 3. De beschikbaarheid en de redelijke prijs.
 4. Er zijn geen bijwerkingen en contra-indicaties.
 5. De mogelijkheid om toe te passen op elk moment.
 6. Een hoge mate van effectiviteit.
 7. OL>

  biomagnificatie invloed neurale punten, die het verlangen om te roken verder vermindert. Patiënten die magneten een bepaalde tijd droeg, er rekening mee dat ze hebben verminderd het verlangen naar nicotine wordt verwijderd van de symptomen van ontwenningsverschijnselen en een afkeer van tabak.

  Wat zijn de magneten van roken Realquit

  De eerste methode van auriculartherapy van nicotineverslaving gebruik gemaakt van de Franse arts Paul nogie. Goede kennis van de frenologie, de onderzoeker stelde een directory van de punten van de oorschelp, die kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten. Een positief effect op het gegevenspunt te bereiken kan worden beïnvloed met behulp van acupressuur, acupunctuur, elektrostimulatie of onder invloed van een magnetisch veld.

  In de biologische massage van bepaalde punten, die worden geplaatste magneten te stoppen met roken beheerde 67% van de zware rokers. Opgemerkt wordt dat het gebruik van biologisch actieve magneten geen modetrend, als alternatieve therapie blijkt zeer goede resultaten, in tegenstelling tot andere werkwijzen.

  Effect op de actieve punten wordt gedaan door twee kleine magneten die zijn gecoat met een dunne laag sproeien wit of geel goud. U kunt deze magneten tegen Roken vinden:

  1. Een paar magneten van verschillende grootte met vergulde 24 karaat.
  2. twee magneten van dezelfde grootte met een dunne laag van wit goud.
  3. Een paar magneten van verschillende afmetingen met verschillende soorten van de dekking.
  4. OL>

   De effectiviteit van alle voorgestelde varianten is precies hetzelfde, dus de keuze uitsluitend kan worden gedaan vanaf individuele voorkeuren. Opgemerkt dient te worden dat gold plating niet wordt gebruikt voor de wens om de prijs van de producten te verhogen. Het edelmetaal heeft de mogelijkheid om de geleidende eigenschappen van biomagnet verbeteren en helpt de huid beschermen tegen allergische reactie s.

   Biologicheskie elementen zijn aangebracht op een vaste plaats en houden dankzij een wederzijdse aantrekkingskracht. Bovendien, de magneten zijn erg klein en zal de aandacht van anderen niet aan te trekken. Em>

   Instructies voor het gebruik van biomagnetische oor Realquit

   Voor het aanbrengen van de magneet is om vertrouwd te raken met de instructies van de fabrikant, die aan elke set van apparaten is bevestigd. In feite is het gebruik van magneten is niet bijzonder moeilijk, maar je moet strikt aan deze regels:

   1. biomagnificatie nodig te hebben schone, droge handen te nemen en plaats ze op het droge het oor.
   2. Als u het apparaat het meest geschikt voor een spiegel met goede verlichting op de juiste plaats te plaatsen. Instructies met foto’s zal u helpen om de neurale punt te identificeren.
   3. U moet niet vergeten dat linkshandigen apparaten op het linkeroor van rechtshandigen, respectievelijk zijn gemonteerd, aan de rechterkant.
   4. De kleinere magneet is geplaatst aan de binnenkant van het oor, is een groter element aan de buitenkant bevestigd.
   5. Na het plaatsen van noodzaak om ervoor te zorgen dat het aangesloten apparaat niet ongemak of pijn veroorzaakt. Als de pijn wordt gevoeld, weinig behoefte om de magneten te verplaatsen naar de zijkant.
   6. Het dragen van de apparaten – ongeveer 4 uur per dag. Indien nodig, kunt u de draagtijd van de 2×2 uur te splitsen.
   7. Realquit heeft geen zin om te gebruiken ‘s nachts, want er is een risico van verlies van het apparaat.
   8. Een bepaalde tijdsduur therapie, het uit nicotine elke persoon individueel periode.
   9. OL>

    Biomagnetische manier van stoppen zo veilig mogelijk, en in zeer ernstige gevallen kan het gebruikt worden met andere werkwijzen voor behandeling van verslaving.

    Magnets uit Roken beoordelingen van artsen en onderzoekers

    Magnetische therapie uit de oudheid gebruikt in de geneeskunde voor profylactische en therapeutische doeleinden. Wetenschappers en artsen hebben dergelijke voordelen van magneettherapie behandeling merkte op:

    1. Magnetische therapie is een natuurlijke therapie die is gemakkelijk aan te brengen, en er is geen noodzaak om dure apparatuur te gebruiken.
    2. Dit is een van de meest betaalbare behandelingsmethoden die niet gepaard gaat met grote kosten.
    3. De behandeling is pijnloos en volkomen veilig. Het maakt geen gebruik van medicijnen of chirurgische instrumenten.
    4. Met deze therapie, kunt u het immuunsysteem te versterken.
    5. behandeling met magneten kan worden gecombineerd met andere vormen van behandeling.
    6. OL>

     Door de unieke mogelijkheden van magneten werd met succes gebruikt om zich te ontdoen van de verschillende verslavingen, zoals nicotine. Een positief resultaat bij de behandeling magnetoterapie noot en medische professionals:

     Magnets Realquit gebruikersbeoordelingen

     door een behandelingswerkwijze moet rekening houden met de bijzondere kenmerken van elk organisme. Er is geen absolute en universele manier van het wegwerken van tabak voor iedereen, maar als je wilt afmelden van nicotine heeft plaatsgevonden, kunt u verschillende methoden proberen totdat u het meest effectief zijn. En aangezien het magnetische effect wordt gevoeld is niet alles, kun je zowel positieve als negatieve reviews van consumenten vinden.

     Het moet zeggen dat Realquit sommige reviewers genaamd echtscheiding en wijze van geld pompen. Degenen die sceptisch zijn om deze methode van de behandeling, is het noodzakelijk om te begrijpen dat het geneesmiddel is geen wondermiddel en kan alleen maar helpen mensen die echt wilt u uw leven te veranderen. Magneten kunnen niet verminderen psychologische afhankelijkheid, maar kan geleidelijk verwijderen fysiologische en bijdragen aan de terugtrekking uit nicotine.

     Hoe origineel magneten te onderscheiden van roken Realquit

     Wie wil stoppen met roken heel veel, en dus de vervalsing van een dergelijke eenvoudige en effectieve manier is winstgevend. Om niet te lopen in valsheid in geschrifte en het verkrijgen van een origineel dat echt kan helpen, moet je aandacht besteden aan de volgende punten:

     1. De originele verpakking is glanzend, het logo en afbeeldingen in kleur van beide kanten.
     2. Plaats van bereiding -. Verenigde Staten
     3. De instructies zijn geschreven in het Italiaans en Engels.
     4. Magnets overeen met het opgegeven formaat.
     5. OL>

      Magnets van roken Realquit

      Counterfeits worden vaak verkocht in matte pakketten, contactgegevens van de fabrikant zijn niet beschikbaar. De magneten zelf zijn even groot, met onregelmatige vorm en snel afwasbare bekleding.

      Original producten met succes helpt om te gaan met nicotine-ontwenning en kan worden gecombineerd met andere bestrijdingsmethoden. Degenen die hebben besloten om volledig te geven sigaretten en uitgegroeid tot een vrij man, moet je biomagnificatie proberen Roken Realquit. Volgens deskundigen, met de juiste locatie van de magneten het effect bereikt neerkomt hypnose, acupunctuur of codering.

Dit vind je misschien ook leuk...