Schoonheid

Ravestin – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

De moderne mensheid wordt in toenemende mate geconfronteerd met het probleem van de verstoorde vetstofwisseling. Het belangrijkste criterium om de ontwikkeling van de ziekte hoog cholesterolgehalte bloedserum. Significante en aanhoudende overmaat van deze stof leidt tot ernstige gezondheidsproblemen.

High cholesterol aanzienlijk verhoogt het risico van atherosclerose, die hartproblemen en bloedvaten veroorzaakt.

Vandaag de farmaceutische wetenschap heeft veel geneesmiddelen die cholesterol in het bloed kan verminderen ontwikkeld. Een dergelijke oplossing is Ravestin. Volgens de fabrikant, is dit een zeer effectief middel tegen cholesterol. Hieronder staan ​​de instructies voor het gebruik van Ravestin. Ook proberen om de juistheid van de beschrijving van het supplement (de realiteit feedback en onderzoeksresultaten) te begrijpen.

Ravestin – wat is dit product

Volgens de beschrijving van de fabrikant van TPS, OOO, dat is gevestigd in Moskou, Ravestin cholesterol is een product dat bestaat uit nRavestinraw materialen die geen kunstmatige ingrediënten bevatten. De actieve werking van de middelen naar de hepatocyten (levercellen), verbetering van de functie die leidt tot het verminderen van het cholesterolgehalte in het bloed. De fabrikant claimt dat dankzij de actieve invloed op de stofwisseling, Ravestin bevordert het veilig gewichtsverlies. In aanvulling op het bovenstaande voordelen, de officiële website als zodanig worden aangegeven genezende werking van het supplement:

  • heeft angioprotective actie (beschermt bloedvaten);
  • verbetert de functie van de bloedvormende organen;
  • helpt reinigen van het vasculaire bed van cholesterol deposito’s;
  • voorkomt dat de stijging van het schadelijke LDL;
  • zorgt voor de normalisering van de metabole processen op cellulair en weefsel niveau;
  • verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel.

Deze aanvulling wordt in capsules, de mantel die in de maag oplost onder invloed van spijsverteringssappen. Elke tablet bevat 500 mg Ravestin werkzame stoffen. Volgens een productiebedrijf, heeft het gebruik van het supplement geen overleg nodig en kan gedaan worden zonder voorschrift van een arts.

Het supplement Ravestin

De beschrijving gepresenteerd op de officiële website van het supplement meldt dat Ravestin is een nRavestiningredient, de actieve ingrediënten die snel en effectief te werken op hogere niveaus van cholesterol in het bloed serum.

De werkzame stoffen van Ravestin het bevorderen van de afbraak van cholesterol moleculen, hun binding en een snelle uitscheiding uit het lichaam.

NRavestin componenten van Ravestin:

  • gedroogde wortelstok van aardpeer;
  • de geplette vezel van de bast van acacia Senegal;
  • knoflookextract;
  • extracten van de bloemen van klaver en wilde knoflook.

De wortels van Jeruzalem artisjok bevatten natuurlijke, biologisch werkzame bestanddeel is insuline, die effectief is bij het verminderen van cholesterol, heeft ontgifting effect op het lichaam. Bovendien, de nRavestininsulin verlaagt de bloedsuikerspiegel. Fiber acacia schors bevatten een stof om fibergum, waarin de rol van de “brush” uitvoert. Fibergum bijdraagt ​​aan effectieve reiniging van de wanden van het vaatstelsel van vetophoping.

Naast de nRavestincomponents in de samenstelling van Ravestin vermeld probiotica dat de positieve invloed op het functioneren van het spijsverteringsstelsel veroorzaken. Alle actieve componenten van Ravestin gebracht tot een staat fijn poeder, dat is ingesloten in een gelatinecapsule.

Instructies voor het gebruik van Ravestin

Volgens de instructies over de toepassing van Ravestin de dagelijkse dosis is individueel voor elk klinisch geval. Meestal is afhankelijk van de leeftijd en het lichaamsgewicht van de patiënt, de concentratie van overtollige cholesterol in het bloed. Om effectief bestrijden van het probleem van de hoge cholesterol Geadviseerd wordt één of twee capsules per dag, bij voorkeur gelijktijdig met de consumptie van voedsel. Na het nemen van Ravestin nodig om een ​​glas water of sap te drinken.

Volgens de officiële website, Ravestin begint onmiddellijk na de ontbinding van de capsule handelen en werkzame stoffen vrij in het lumen van het spijsverteringskanaal. Van daaruit wordt het supplement snel geabsorbeerd in de bloedbaan en begint zijn werk: hij de processen van vertering van voedsel en de opname van voedingsstoffen activeert, remt de opname van vetten, zoals cholesterol

.

Ravestin heeft cumulatief (cumulatief) effect in 6-7 dagen de fabrikant belooft de normalisering van cholesterol in het bloed, het verminderen van de lichaamsmassa, het verbeteren van algemene toestand van de patiënten. Behandeling Atenolol is 30 dagen, na een korte pauze, kunt u ontvangst te hervatten.

Contra Ravestin

Ondanks nRavestincomposition, Ravestin een aantal contra dat het onwenselijk receptie. Dit geneesmiddel is gecontraïndiceerd bij elke maand van de zwangerschap van de baby, de nRavestinway van babyvoeding, en ook wanneer een hoge gevoeligheid van een patiënt voor een bestanddeel van Ravestin.

Andere contra-indicaties van de fabrikant geeft niet aan, maar het is niet in staat om op betrouwbare getuigen over wat ze missen!

Klinische studies naar de effectiviteit van Ravestin

Veel patiënten lijden aan een verminderde vetmetabolisme, vullen Ravestin is veel belangstelling. Dit is niet verwonderlijk, omdat de fabrikant verklaart zijn alle-nRavestincomposition, hoge efficiëntie, minimale bijwerkingen, toepassing zonder overleg met de behandelend arts. Alvorens Ravestin om het cholesterolgehalte te verlagen, moet bepalen of het effectief en veilig voor het lichaam.

De officiële website zegt dat het supplement klinische proeven die door de Research Institute van de therapie zijn begonnen in 2014. Maar op de website van het Instituut (iimed.ru) in het algemeen is er geen informatie over Ravestin en klinische studies is verstreken in verband met die supplement.

Door het ontbreken van gedocumenteerde gegevens over klinische studies van Ravestin en de doeltreffendheid ervan, suggereren dat Ravestin is “scheiding”. Daarom, voordat u het geneesmiddel te kopen en beginnen met het nemen, is het goed om na te denken over.

Zie ook:? Haldol – een dubbel effect op de cholesterol of Scam

adviezen van artsen en patiënten Ravestin

Het internet staat vol met zeer tegenstrijdige meningen over de aanvulling Ravestin om cholesterol te verlagen. De meeste patiënten schrijven gloeiende opmerkingen over de gevolgen van de “magische” geneeskunde. De belangrijkste reden voor de voorkeur één van de middelen van het verlagen van cholesterol, gegeven aan Ravestin is zijn nRavestincomposition, die de onderneming, waarvoor de toeslag produceert zegt. Ook de consument worden verleid door de mogelijkheid van zelf – want er is geen noodzaak om tijd een bezoek aan artsen te verspillen. Medicatie kan je kopen via het internet, maar de apotheken zal nooit vinden. Prijs Ravestin niet zo laag, maar potentiële klanten niet erg dit feit. Patiënten die werden behandeld met atenolol beweren over de effectiviteit in de strijd tegen hoge cholesterol, op basis van hun subjectieve gevoelens.

Maar de artsen te laten over Ravestin zeer twijfelachtige adviezen. Het analyseren van de informatie die door de officiële website informatie, de medische deskundigen tot de conclusie dat de fabrikant heeft een zeer beperkt begrip van cholesterol en informeert de consument van de gegevens die in strijd zijn met de medische wetenschap zijn. Experts zeggen dat sommige patiënten op hun eigen van deze aanvulling. Na verloop van ontvangst van Ravestin cholesteroltests gelijk gebleven of licht veranderd neerwaarts gericht. Daarom artsen de neiging om de verbetering van de gezondheid van de patiënten die verklaren Ravestin placebo-effect .

Een zeer interessante overzicht is te zien op de website van Ravestin door de kandidaat van de medische wetenschappen, Catilinae Svetlana anatolevny:

Maar als je zoeken op de naam van deze “expert”, zien we haar adviezen van andere “effectieve” supplementen, en zelfs Svetlana verandert het uiterlijk van het advies van het advies:

Google jezelf en check it out. Deze feiten (de nep-adviezen, het gebrek aan informatie over klinische proeven, de belofte van een snelle effect) moet je denken voor het kopen van het supplement Ravestin. We raden niet aan te nemen. Maar de beslissing is aan jou!

Dit vind je misschien ook leuk...