Gezondheid

Raspberry Ketone – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Beschrijving van het product

Framboos ketonen chemische verbindingsklasse fenolen (organische moleculen in planten), geëxtraheerd uit rode frambozen. Het is de ketonen dat de karakteristieke frambozenaroma geven, maar omdat deze verbindingen op grote schaal gebruikt als smaakstoffen in voedsel en cosmetische industrie. Maar frambozen ketonen (Raspberry Ketones) is niet alleen de smaken! Het nemen van frambozen ketonen als een voedingssupplement, zoals aanbevolen te doen Dr Oz u in staat om de vetverbranding capaciteit van uw lichaam te verhogen als gevolg van de geïntegreerde effecten op de verschillende fysiologische processen zal zijn.

Wat is framboos keton?

Al eeuwenlang mensen hebben gebruikt frambozen, niet alleen voor voedsel, maar ook voor medicinale doeleinden. Net als zijn populaire familieleden, de aardbeien en bosbessen, frambozen bevatten een groot aantal gezonde ingrediënten. Unieke aromatische en smaakeigenschappen van de bessen verbonden met frambozen keton (ook bekend als 4- (4-hydroxyfenyl) -2-butanol) die uitsluitend frambozen wordt gevonden en veel gebruikt als aroma in de parfum- en voedingsmiddelenindustrie.

zich te verdiepen in de wetenschap Raspberry Ketone

Studies hebben aangetoond dat frambozen ketonen kan helpen bij de vetverbranding. In één experiment, muizen gevoed een high-calorie voedsel met toevoeging van framboos ketonen. Na 10 weken werd gevonden dat de toevoeging van frambozen ketonen voorkwam de accumulatie van subcutaan en buikvet, en ook beschermde de lever tegen vettige infiltratie. Deze actie ketonen is zeer gunstig, omdat buikvet (het vet dat leidt tot de vorming van een grote buik zelfs “magere” people) direct gerelateerd is aan de complicaties in verband met obesitas, zoals het metabool syndroom, diabetes en coronaire hartziekte, zelfs in de afwezigheid van bekende risicofactoren. Er werd aangetoond dat abdominale obesitas versnelt de ontwikkeling van atherosclerose, ongeacht de leeftijd, het totale gewicht en de hoeveelheid onderhuids vet. Zo kan frambozen ketonen helpen een goede vorm te krijgen en de verbetering van de gezondheid.

Hoe werken ze Raspberry Ketone?

Framboos ketonen hebben op het lichaam verschillende acties die leiden tot verlies van vet:

 1. Verhoging van de afgifte van vet uit vetophopingen (een proces genaamd lipolyse).
 2. Verhoging van de energie-uitgaven door thermogenese te stimuleren in bruin vetweefsel.
 3. de vetverbranding stimuleren.
 4. Verhoog het niveau van het hormoon adiponectine.
 5. remmen de synthese van vet terwijl overmaat fructose (suiker) en voorkomen dat de ophoping van vet.
 6. Voorkom dat de absorptie van vet.
 7. OL>

  Van bijzonder belang is het effect van frambozen ketonen op bruine vetweefsel en adiponectine.

  Bruin vetweefsel Raspberry Ketone

  De bruine vetweefsel is een vetweefsel die warmte produceert in plaats van in vet. Voorheen werd gedacht dat bruine vetweefsel uitsluitend in grote hoeveelheden bij knaagdieren en baby’s. Er werd echter onlangs aangetoond dat zelfs volwassen mensen hebben metabolisch actief bruin vetweefsel dat kan worden gestimuleerd. Dus bruine vetweefsel verscheen in het centrum van de onderzoeken van de processen van obesitas en, het meest waarschijnlijk, zullen we snel weten veel over het. In dit verband is het interessant dat frambozen ketonen de stijging van de kosten van de geproduceerde energie bruine vetweefsel uit te lokken. Hoe groter je vermogen om overtollige calorieën te verbranden (door het verhogen van de kosten van energie), hoe groter de kans op uitval ongewenste ponden.

  Adiponectin is een hormoon vetcellen

  Vetcellen worden vaak beschouwd als overtollige calorieën. Echter, vetcellen scheiden ook sommige hormonen, zowel positieve en negatieve (afhankelijk van de locatie van lichaamsvet). Een van de nuttige hormonen uitgescheiden door vetcellen is adiponectine. Adiponectine werd ontdekt voor kort wordt geproduceerd door vetweefsel, een aanzienlijke hoeveelheid aanwezig in het bloed circuleert en beïnvloeden de aandoening. Adiponectine verhoogt insulinegevoeligheid, vermindert de hoeveelheid glucose in het bloed en vermindert triglyceride niveau, en bovendien bevordert vetverbranding. Recente studies hebben aangetoond dat naast deze eigenschappen dat adiponectine vermindert het risico van diabetes, hoge bloeddruk en atherosclerose, anti-inflammatoire en anti-carcinogene werking.

  In feite, buikvet veroorzaakt metabole en cardiovasculaire ziekten door het verminderen van het niveau van adiponectine. Door de lage adiponectine niveau in obese mensen ontwikkelen insulineresistentie, diabetes en hart- en vaatziekten. Het adiponectine niveau was omgekeerd gerelateerd aan de graad van obesitas betekent dat hoe lager de adiponectine levels, hoe meer vet wordt gevormd.

  Interessant is dat de oefeningen die belangrijk zijn voor de gezondheid, verhoogt ook het niveau van adiponectine. Het belang van adiponectine kan worden beoordeeld aan de voorstellen om het biologische indicator van de gezondheidstoestand maken en uitvoeren van een therapeutische interventie, wanneer het onvoldoende is. Aangenomen wordt dat adiponectine of interventie om de productie van adiponectine te stimuleren kan therapeutische waarde bij de onderdrukking van pijnlijke aandoeningen die samenhangen met insulineresistentie hebben – insuline-afhankelijke diabetes mellitus en obesitas. Het vermogen van framboos keton verhoogde productie van adiponectine zonder enige twijfel kan grote voordelen voor de gezondheid te brengen.

  Verwerking

  Neem een ​​capsule tweemaal per dag of zoals voorgeschreven door uw arts.

  Waarschuwingen Raspberry Ketone

  Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, licht en vocht.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *