Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Op dit moment, mensen de voorkeur aan natuurlijke remedies. In de regel, kruiden-product fungeert als effectief als drugs, maar heeft minder bijwerkingen. Een dergelijk instrument is Maca. meningen over deze plant zeggen dat het verhoogt libido, geeft kracht, verlicht een veelheid aan aandoeningen, waaronder onvruchtbaarheid en impotentie. Is een natuurlijk afrodisiacum.

Het verspreidingsgebied

Peruvian Maca komt uit een soort Bug van de familie Kool. Groeit op de hoogvlakte van Peru en Bolivia, en in het noordwesten van breedtegraden van Argentinië op de hoogte van 3500-4450 meter boven de zeespiegel. De plant wordt gekweekt in Zuid-Amerika sinds de oudheid. Alleen in Peru het planten klaprozen oplopen tot 50 ha. Het wordt geteeld op de hooglanden, blootgesteld aan scherpe temperatuur daalt en gemakkelijk tegen een dergelijk klimaat (zoals het bevriezen). Wanneer geteeld op andere gronden en onder verschillende klimatologische omstandigheden niet wortels vormen.

De plant is populair onder de lokale bevolking. Hier wordt het gebruikt in voedsel en behandelde hen met verschillende ziekten. Verwerkte Maca (adviezen mannen beweren dat na het nemen van een verhoogde potentie en de wens gehad seksuele relaties en gevoelens na het vrijen, worden helderder) wordt meestal gebruikt als biologisch actieve additief aan voedsel.

De chemische samenstelling van planten

Maca je een waardevolle samenstelling die 60% koolhydraten, 10% eiwit, 8,5% vezel en 2,2% lipiden bevat zijn. Vooral positief effect op de menselijke seksualiteit. Dit resultaat wordt bereikt als gevolg van de inhoud van de wortels van specifieke proteïnen en voedingsstoffen die nodig zijn voor het normaal functioneren van het lichaam. De samenstelling van de maquis is verrijkt met aminozuren, waaronder: fenylalanine, arginine, tyrosine, histidine. Ze zijn betrokken bij vele processen in het lichaam en zijn verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwimpulsen, die betrokken zijn bij libido en reproductieve functies.

Welke andere waardevolle stoffen bevat Maca? Sommige mannen, door de manier, wijzen op de zinloosheid en de inefficiëntie van de planten. Ze zeggen dat na zijn toelating geen verbetering in de intieme sfeer is niet gebeurd. Waarom? We zullen praten over dat hieronder. En terwijl we er rekening mee dat Maca is rijk aan essentiële vetzuren. De belangrijkste zijn linolzuur, palmitinezuur en oliezuur. In de chemische samenstelling van wortel- sterolen, tannines en Zannini, vitaminen (E, C, B12, B2 en B1) en mineralen (ijzer, calcium, koper, zink, fosfor).

Bovendien, de samenstelling van planten die stoffen bevatten met de karakteristieken van een afrodisiacum. Alkaloïden van planten heeft een gunstige invloed op het urogenitaal systeem, en thiocyanaten en glucosinolaten antitumoreffect.

Het gebruik van planten

Peruvian Maca (sommige mensen zeggen dat na de eerste weken van gebruik, verhoogde efficiëntie, weg vermoeidheid) zijn eetbaar rauw, gebakken, gekookt en gedroogd. Droog de wortels geweekt voor een paar uur, en vervolgens gekookt tot ze gaar zijn. Gebruikt voor het koken granen, jam, sap en verschillende cocktails. De bladeren van de plant worden toegevoegd aan de thee.

De wortel van begiftigd krijgers van de Inca kracht en uithoudingsvermogen, en aldus bijdraagt ​​tot gevechten te winnen. Vrouwen in Zuid-Amerika gebruikt Maca voor enkele duizenden jaren om vermoeidheid te verlichten, te verhogen uithoudingsvermogen en stressbestendigheid.

Eigenschappen wortels worden gebruikt in de volksgeneeskunde voor meer dan tweeduizend jaar.

Effecten op het lichaam Peruvian Maca

Peruvian Maca (sommige vrouwen zeggen dat de plant spaarzaam moet worden gebruikt, anders kun je het verlies van libido krijgen tot nul en verliest al je energie) is de sterkste afrodisiacum. Handelingen volledig op het hele lichaam. De wortel wordt gebruikt om energie en kracht te herstellen. Aanvullen met een dieet en voeding. De plant heeft een positief effect bij de behandeling van impotentie en onvruchtbaarheid. Heeft een tonic effect. Al het bovenstaande, ik wil hieraan toevoegen dat Maca:

 • vult vitaminen en mineralen tekort;
 • vertraagt ​​het verouderingsproces van cellen;
 • voorkomt dat het ontstaan ​​van tumoren, waaronder kanker;
 • versterkt de bloedsomloop;
 • verhoogt de beschermende functies van het lichaam;
 • reguleert metabole processen;
 • normaliseert hormonale balans;
 • helpt bij stress, angst en depressie overwinnen;
 • vermindert vermoeidheid en verhoogt de efficiency;
 • verhoogt libido;
 • helpt om spiermassa op te bouwen;
 • verbetert de seksuele en reproductieve systemen.

Volgens de traditionele genezers, de correcte toepassing van planten zal helpen om niet alleen te ontdoen van een aantal ziekten, maar ook het immuunsysteem, de potentie, een positief effect op de gezondheid te versterken.

Indicaties voor gebruik

De Peruaanse fabriek Maca wordt gebruikt om seksueel verlangen te verhogen en verbeteren van de potentie. De indicatie is onvruchtbaarheid bij vrouwen en aandoeningen van de prostaat bij mannen.

Eet een groente met chronische vermoeidheid en de menstruatiecyclus normaliseren. Gedeeltelijk vermindert de symptomen van de menopauze en helpt bij het bestrijden slapeloosheid. Wordt gebruikt ondervoeding en geheugenverlies. Mac nuttig een periode van fysieke en mentale zwakte. Werkt als een vervanging voor anabole steroïden, omdat het de groei van spiermassa, zonder wijziging van de hormonale balans stimuleert.

Root te geven aan dieren om de vruchtbaarheid te verhogen.

Contra

Peruvian Maca veilig omdat vrijwel geen contra-indicaties. Echter, artsen waarschuwen dat je niet het kruid moet gebruiken in geval van individuele intolerantie. Zich te onthouden van moeten zwangere en zogende vrouwen, omdat Mac is in staat om de hormonale achtergrond te veranderen.

Onder vermeld in de handleiding van de dosering, kan bijwerkingen optreden. In geval van overdosering mogelijke symptomen zoals diarree, opgeblazen gevoel, gevoel van buikpijn.

Maca voor mannen

Wat goed is Maca voor mannen? adviezen zeggen dat na het eten van deze plant stressbestendigheid verscheen en verdween impotentie, dus betekent dit een positief effect op het sterke geslacht. Verbetert seksualiteit. Regelt de productie van testosteron. Verbetert libido, verbetert de erectie, draagt ​​bij aan de langere geslachtsgemeenschap. Verhoogt het percentage geslaagde bevruchting, evenals verbetert de kwaliteit van sperma, en stimuleert de beweeglijkheid van de zaadcellen.

knolgewas moet worden geconsumeerd als:

 • langdurige nerveuze spanning;
 • geringer effect;
 • onstabiel erectie;
 • premature ejaculatie;
 • ziekten van de urinewegen;
 • moeilijkheden om zwanger te worden.

Peruvian Maca wordt veel gebruikt in sportvoeding. Volgens sommige atleten en coaches, supplementen op basis van planten aan het doen zijn meer effectieve workout, herstel kracht, te verhogen uithoudingsvermogen en te helpen bouwen spier.

Is op grote schaal gebruik gemaakt van de volgende geneesmiddelen met de toevoeging van root: Masa on Now, “Viagra Maca” (Maca). De adviezen beweren dat het aanzienlijk kunnen verlengen geslachtsgemeenschap en BAD “Poppy vibe”.

De sterkste therapeutisch effect is de wortel. Poeder en voedingssupplementen met extract van papaver, hebben een lagere concentratie en minder effectief. Behoudt zijn eigenschappen van Macapoeder (rauwe biologische).

Hoe wordt de plant te nemen

Goed geïnformeerde mensen zeggen dat Maca (eigenschappen, meningen, de hierboven beschreven toepassing) om te bereiken het grootste effect moet in zijn ruwe vorm worden geconsumeerd, maar meestal wordt verkocht in de vorm van een droog poeder.

Root is in staat om de hartslag te versnellen, zodat het gebruik ervan te beginnen met kleine doses. Voor de preventie, neem 1-3 theelepels poeder per dag. Als de plant wordt gebruikt in complexe therapie, de norm 10-12 gram per dag. Middelen te nemen voor zes dagen en op de zevende een pauze nemen. Volledige cursus – drie maanden. Voordat re-cursus om uw lichaam een ​​paar maanden geven een rust.

Poeder voor orale toediening toegevoegd aan eten en drinken. Als de plant wordt gebruikt als aphrodisiac, wordt het gebruikt twee uur voorafgaand aan de geslachtsgemeenschap.

Peruvian Maca: meningen

Deze plant heeft geleid tot een veel uiteenlopende meningen. Iemand beweert dat het poeder van Maca helpt bij problemen met de potentie op te lossen. Bovendien hebben mensen geprofiteerd van een betere gezondheid, meer vitaliteit, libido. Zeg, ik vergat de stress, en geslachtsgemeenschap werd levendiger, en het geslacht werd steeds vaker. Verhoogde operabiliteit. Verhoogde vitaliteit en immuniteit. Veel homeopaten zeggen dat de plant veilig is en geen bijwerkingen veroorzaken.

Tegelijkertijd sommige mannen vinden dat Maca (adviezen over, dus er is en negatief) niet altijd geeft het gewenste resultaat. Een deel van de personen voelde geen verandering in de intieme sfeer, zelfs na een maand van de cursus. Zulke mensen beweren dat de potentie wordt niet verhoogd, en ik denk dat dit een andere “scheiding”. Er zijn mensen die na het eten van het poeder was een hoofdpijn, werd slaperigheid waargenomen verlies van vitaliteit en libido. Wat kun je zeggen over dit? In de belangrijkste aanhangers van alternatieve geneeswijzen verwijzen naar de individuele kenmerken van elke persoon en intolerantie voor mensen van alle componenten in de samenstelling.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *