Nieuws

Peruvian Maca – adviezen, opmerkingen, prijs,

In onze technologische tijdperk op de achtergrond van de ecologische achteruitgang, een toenemend aantal mensen hun toevlucht tot het gebruik van voedsel, natuurlijke supplementen (Voedingssupplementen) om de negatieve gevolgen van invloed te elimineren op het organisme van het milieu. Ze worden gebruikt als een remedie of preventief middel. De wortel van Maca is een van de beste en betrouwbare middelen voor het herstel van het lichaam en de toename potentie, verbeteren mannelijke seksuele macht. Peruviaanse Maca, wat het is: fraude of wondermiddel? Laten we eens kijken!

Wat is de Peruaanse Maca

Peru Maca (Lepidium meyenii) – een plant van koolsoorten, gekweekt in de hooglanden van de Andes op een hoogte van meer dan 3000 m boven zeeniveau. Zijn tweede naam – Lepidium meyenii. Om deze familie behoren, bijvoorbeeld, de beruchte kool en radijs, die op grote schaal worden gebruikt in ons voedsel. De wortel van de Peruaanse papavers en is in de vorm van gele en zwarte radijs. Het wordt ook gebruikt als voedsel voor mens en dier voor millennia. Maar wanneer het proberen om te groeien in andere gebieden en op andere gronden vormen geen geneesmiddelen eetbare wortelstokken.

Ancient Incas begon deze cultuur meer dan tweeduizend jaar geleden te cultiveren. Vervolgens vestigde de aandacht op de genezende eigenschappen van Maca. Ten eerste wekte belangstelling, het effect van deze plant op dieren. Zij toonden verhoogde activiteit, vaak gekoppeld. Verhoogde vruchtbaarheid, hun nakomelingen waren meer levensvatbaar dan andere individuen. In de barre omstandigheden van grote hoogte is een belangrijke factor. Daarom zijn mensen begonnen om het effect van deze plant op je lichaam te volgen. Verminderde vermoeidheid, betere prestaties bij mannen en vrouwen. Een bijzonder positief effect werd waargenomen op de mannelijke vruchtbaarheid. Daarom wordt de Peruaanse Maca ook wel “goud van de Inca’s”.

Eenvoudige chemie Peruviaanse Maca

De voedingswaarde van Macawortel is zeer groot, omdat alles wat nodig is voor het menselijk lichaam componenten bevat: ongeveer 60% koolhydraten, waarvan ongeveer 9% vezels; 10% eiwit; ongeveer 2% lipide, het hoofddeel in de vorm van onverzadigde vetzuren; complex van mineralen en sporenelementen.

Macawortel is rijk aan voedingsstoffen

 • Plantaardig eiwit. Gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam om spiermassa op te bouwen als gevolg van de inhoud van het aminozuur histidine. Prostaglandines zijn betrokken bij de synthese van geslachtshormonen, verhoogt libido en de voortplantingsorganen.
 • Kristallijne cellulose. Reinigt de bloedvaten, vermindert het niveau van cholesterol in het bloed. Pulp verwijdert schadelijke stoffen en gifstoffen uit het lichaam, dat zijn afweer toeneemt.
 • Koolhydraten. Maltose, maltodextrine leveren energie, bevordering van volledige opname van complexe eiwitten, het verbeteren van de spijsvertering.
 • Fatty aminozuren. Voorkom de vorming van atherosclerotische plaques in de bloedvaten, de bloedstolling viscositeit.
 • Zinc. Betrokken bij de productie van mannelijke geslachtshormonen, verhoogt libido, verbetert de seksuele activiteit.
 • Selenium. Krachtige natuurlijke antioxidant. Verbetert het immuunsysteem, is betrokken bij de synthese van rode bloedcellen. Ondersteunt de seksuele activiteit.

Wat is het effect Peruaanse Maca

Peruviaanse Maca (Lepidium meyenii) is niet voor niets de naam “Peruviaanse ginseng”. In veel effecten zijn ze zeer gelijkaardig:

 • Versterkt het immuunsysteem. Versterkt de vitaliteit van het lichaam voorkomt verkoudheid en virale infecties.
 • Het voorkomen van beroertes en hartaanvallen. Het verminderen van het risico van andere hart- en vaatziekten. Verbetering van de bloedsomloop door het reinigen van de bloedvaten.
 • Vermindert het risico van zoutlagen in het bewegingsapparaat, versterkt de gewrichten, bevordert hun mobiliteit.
 • Versterking van de hersenactiviteit. Verbetert de efficiëntie, verbetert het geheugen, helpt de concentratie.
 • Gewichtsverlies. Versterkt de processen van assimilatie van verschillende voedingsstoffen, voorkomen van accumulatie in de vorm van vet. Versnelt General metabolisme.
 • Het voorkomen van kanker. Als bron van antioxidanten voorkomt de vorming en vermeerdering van kankercellen.

De drug heeft veel nuttige eigenschappen

Als een zeer krachtige herstellende effecten vooral uniek effect Maca heeft op de seksuele functies van het lichaam, de seksuele activiteit en het vermogen om te reproduceren. Peruviaanse Maca voor mannen is een krachtig natuurlijk afrodisiacum, en stimuleert duurzame verhoogt libido, libido. Verlengt de duur van de geslachtsgemeenschap, meerdere malen verhoogt de erectie van de penis. Een positief effect op de spermatogenese, verhoogt de activiteit van sperma. Peruaanse Maca voor vrouwen is niet alleen een bron van seksuele opwinding en verlangen, maar ook een betrouwbare remedie voor pijnlijke ongewenste symptomen van PMS en de menopauze.

Doseringsvormen en wijze van gebruik Peruviaanse Maca

Peru maca is verkrijgbaar in verschillende vormen: droog poeder, stukken natuurlijke wortel, tabletten, extracten, capsules. Geproduceerd in zuivere vorm of in combinatie met andere geneesmiddelen planten. Vandaar dat de kenmerken van de applicatie. Fenegriek extract en Peruaanse papavers in capsules moet worden gebruikt twee keer per dag 1 capsule. Maca extract in dezelfde medicinale vorm kan twee keer worden geconsumeerd per dag 2 capsules. Maca poeder wordt toegepast in een hoeveelheid van 5 tot 20 g per kopje vloeistof. Het wordt opgelost in warm water of gemengd met een drankje. Als preventie van ziekten en aandoeningen, alleen de minimale dosis eenmaal per dag. Als een remedie potentie hoeveelheid verbeteren voor de geslachtsgemeenschap worden verhoogd tot 10-12 g direct gedurende 15-20 minuten. Wanneer een uitgebreide langdurige behandeling -. Een enkele applicatie, variërend van 10 g in de hele maand

De preparaten extract van papaver zijn beschikbaar in verschillende vormen

In gevallen van ernstige schendingen van het bedrag wordt gebracht tot 20 g per 6 dagen is de dagelijkse pauze. Indien nodig kan het complex worden herhaald tot drie keer met tussenpozen van een maand. Het ruwe wortelpoeder of Peru Peruviaanse Maca stukken desgewenst worden rechtstreeks aan voedsel toegevoegd. Lees de instructies voor het gebruik van de Peruaanse papavers, mag niet worden gebroken. Als je in de war door de dosering, niet zeker hoe de Peruaanse Maca te nemen, is het het beste om te beginnen met een minimale enkele dosis.

Wie moet Peruviaanse Maca gelden

Macapoeder kan worden gebruikt als een profylactisch aan de ontwikkeling van het gehele complex van aandoeningen in verschillende organen en systemen van het menselijk lichaam voorkomen. Wanneer vermoeidheid, slaperigheid, apathie, stress stoornissen is een remedie, zonder twijfel, zal u helpen. De zwarte balk in je leven zal eindigen met de opkomst van nieuwe krachten. En dit is geen hype, maar een realiteit.

Sporters die werken aan de opbouw van spieren heeft, reeds voldoende geschat resultaat van de regelmatige inname van deze natuurlijke poeder. Bijzonder nuttig het gebruik van de Peruaanse Peruaanse Maca met verlaging van seksueel verlangen veroorzaakt door zowel externe als interne fysiologische en psychologische factoren. Het zal niet alleen helpen om de zwakte en traagheid te verwijderen, maar ook om het vertrouwen in hun capaciteiten te versterken, zal de angst voor een misfire bij mannen voorkomen.

Als u ontstekingsziekten van het urogenitale systeem, problemen met bevruchting, een positief effect van Maca verbruik zal je niet laten wachten.

De remedie moet worden toegepast volgens de instructies

Contra en waarschuwt Peruviaanse Maca

De drug heeft geen significante contra-indicaties, met uitzondering van individuele intolerantie van de componenten. In dit geval moet u de dosering te verlagen of zelfs stoppen met het innemen om ongewenste effecten te elimineren. Bij acute ernstige hypertensie moet de functie vast te stellen, te beginnen met kleine doses, en om te overleggen met uw arts. Het is ongewenst om Peruaanse Maca gebruiken voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Je moet het geneesmiddel aan personen die niet te nemen onder de leeftijd van 18 en draaide een 75-jarige mijlpaal.

Bij het nemen van de Peruaanse klaprozen moeten niet vergeten dat verdunnen poeder hoeft u alleen maar warm water of een drankje. Warm water vernietigt de structuur van bruikbare componenten en het gereedschap verliest zijn helende eigenschappen. Dit moet worden overwogen bij het toevoegen van een wortel bij het koken. Je moet niet drinken koffie of andere het stimuleren van energie dranken. Welkom Bud niet gecontra-indiceerd bij alcohol en vet voedsel, maar het vermindert de opneembaarheid van de componenten en vertraagt ​​de gevolgen.

Waar te koop en mening over de Mac

Peruaanse Maca wordt verkocht in de apotheek van de grote steden, maar de prijs is er een aantal hoger dan het internet zou kunnen zijn. Daarom is het rationeler om het product te kopen op de websites van de gespecialiseerde internetwinkels. Hoeveel is uniek? Afhankelijk van de vorm van de introductie en de fabrikant.

Zorg moet worden genomen voor de behandeling van de aankoop van deze fondsen als ze worden aangeboden tegen veel lagere kosten, omdat het gemakkelijk een slachtoffer van gewetenloze verkopers kunnen worden. Alleen de bedrogen kopers er klachten of ontevredenheid met de aankoop. Hoewel de voordelen en nadelen van het kopen van gekleurde baby eten is zeer omstreden. Sorry Buck en onrealistische verwachtingen. adviezen over Peruviaanse Maca voor sociologische studies, is direct afhankelijk van de plaats en wijze van aankoop.

Het geneesmiddel kan worden gekocht op de website van de fabrikant

Hoe te kiezen om niet te vallen voor de hoax? Prijs Peruaanse Peruaanse Maca vanwege de uniciteit, de eigenaardigheden van de groei en wonderbaarlijke effect. De werkelijke meningen, opinies over het hulpprogramma te bepalen van de juiste techniek, de individuele kenmerken, de mate van verwaarlozing van het probleem in elk geval. Peruviaanse Maca – wat is het echt echtscheiding of de waarheid? Na het nuttigen van deze drug gekocht bij een apotheek of op de website van de fabrikant, zult u ongetwijfeld van zijn werkzaamheid. adviezen van artsen over de Peruaanse Maca is zeer positief, in het bijzonder als een middel om mannelijke potentie te verbeteren. Voor vrouwen effect supplementen vereenvoudigt en elimineert veel gezondheidsproblemen, zoals blijkt uit de vele lovende adviezen van de “zwakke geslacht”.

Het nemen van unieke product Peruaanse papavers in al zijn vormen, vergeet u niet alleen over hun seksuele problemen, maar ook zal sterk uw lichaam te versterken. Omdat het een onvermoeibare minnaar en temperamentvolle partner zal een dagelijkse realiteit geworden. Spijt en bedrog niet krijg je, omdat je je lichaam zal versterken en te voorkomen dat een groot aantal ziekten.

meningen

 1. Niet veel vertrouwen in deze advertenties, maar hebben zo veel over de Inca’s te lezen, hun manier van leven en capaciteiten, heb ik besloten om te proberen. Het resultaat overtrof de verwachtingen aanzienlijk. En als een man was uithoudingsvermogen, en de algehele gezondheid terug naar normaal.
 2. Als sporter, niet alleen hardware om te concurreren, maar allerlei voedingssupplementen om spiermassa te nemen verhogen. Op advies van vrienden besloten om deze tool te proberen en was zeer tevreden, want niet alleen de spieren groeien, maar duurzaamheid is sterk toegenomen.
 3. In afwachting van de climax, vraag me af wat ik zou kunnen kopen om niet hormonale, maar om het proces van stroom aanpassing van het organisme te vergemakkelijken. We stopten bij dit geneesmiddel, net als zijn natuurlijkheid. Werd rustiger, nam de getijden, verhoogde efficiëntie. Zelfs seksueel verlangen verscheen.
 4. OL>

Dit vind je misschien ook leuk...