Perifere tuberculoseolie komt minder vaak voor

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Vanwege de anatomische nabijheid van de urethra en het rectum van de vulva-structuren, wordt het bijzonder blootgesteld aan infecties en de ontwikkeling van ontstekingen. De meest voorkomende oorzaken van vulva-ontsteking blijven echter verwondingen in deze gebieden en slechte hygiëne van intieme plaatsen. Het komt ook voor dat vaginale ontsteking via de dalende weg naar beneden gaat naar het gebied rond de vulva. Vaak treedt jeuk op onder deze omstandigheden, wat kan leiden tot secundaire schade aan de huid.

Bacteriën, schimmels, virussen of parasieten veroorzaken de ontsteking (bijv. “Bacteriën”, “schimmels”, “virussen”, “parasieten”). luizen, haver). De meest voorkomende infecties zijn: ontsteking van de atriale klier, periapisch abces, herpes, Kłykciny kończyste en vulva vulgaris. De behandeling bij specifieke ziekten verschilt niet van de dermatologische normen en er is een speciale rol weggelegd voor de intieme hygiëne van deze gebieden.

Acute ontsteking van de grotere atriale klier

Acute ontsteking van de atriale klier, die leidt tot de ontwikkeling van het abces, wordt beschouwd als een typische ziekte van de vulva. Een cyste wordt gevormd door het estuarium voor klierafscheiding te verstoppen. Het is secundair aan de infectie van de inhoud ervan met de ontwikkeling van een abces, soms van aanzienlijke omvang.

De meest voorkomende oorzaken van de ziekte zijn de bacteriën Escherichia coli, Proteus mirabilis, Bacteroides species en Neisseria gonorrhoeae. Een kenmerkend symptoom van ontsteking van de atriale klier is acute pijn van de vulva-lip, die tijdens het lopen intenser wordt en het moeilijk maakt om te gaan zitten. De symptomen ontwikkelen zich snel en na een paar dagen kan de olie groeien en spontaan barsten. De basismethode voor behandeling is insnijding en drainage van de abcesholte.

De meest voorkomende fout tijdens de procedure is het maken van een beperkte incisie, wat niet de mogelijkheid biedt om de volledige inhoud van de klier af te voeren. Na spontaan barsten van de olie is het raadzaam om het resulterende gat te vergroten en een filter in de holte te plaatsen.

Het gebruik van antibiotica bij vrouwen met een acute ontsteking van de atriale klier wordt door iedereen niet aanbevolen. Hoewel antibiotica in het begin van de ziekte de voortgang van het proces kunnen vertragen of stoppen, leidt het meestal wel tot behandeling en vertraagt het de juiste therapeutische behandeling. Alleen zwangere vrouwen, vanwege het grote risico om de infectie te verspreiden, krijgen gedurende 7-10 dagen antibiotica – penicilline – toegediend.

Periparticulaire klierolie

Perinatale klier abces komt minder vaak voor. De symptomen zijn vergelijkbaar met die waargenomen in de loop van acute ontsteking van de grotere atriale klier. De behandeling is ook vergelijkbaar, het abces wordt gesneden en vervolgens gedraineerd, en in speciale gevallen worden antibiotica gebruikt.
Mariusz Kłos

– Obstetrie en Gynaecologie “, ed. Wetenschappen Grzegorz H. Bręborowicz, uitg.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*