Pasgeboren Liszajec Blaas

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Pasgeboren blaas Liszacea behoort tot de groep van huidziekten met een besmettelijk karakter. De infectie wordt veroorzaakt door stafylokokken, blaarvorming en blaaspropagatie huiduitslag komt voor op de huid tijdens de eerste levensweken, maar er zijn geen algemene symptomen in de loop van de pasgeboren blaarvorming korstmos.

Stafylokokkeninfectie (meestal goudbruin) kan voorkomen in ziekenhuizen in afdelingen waar na de geboorte pasgeborenen aanwezig zijn. Transmissie van het micro-organisme zal waarschijnlijk plaatsvinden tijdens kinderopvang door medisch personeel.

Symptomen van het korstmos van de pasgeborene

Blaren verschijnen op de geïnfecteerde huid van pasgeborenen. Aanvankelijk bevatten ze sereuze inhoud, later bevatten ze sereuze en verschrikkelijke inhoud. De locatie van de laesies kan variëren en de duur van de ziekte is meestal enkele dagen.

In de loop van de korstmos van de pasgeboren blaas is er geen toename van de temperatuur, lymfadenopathie of leververgroting.

Behandeling van alveolair korstmos bij pasgeborenen

De therapie in de pasgeboren alveolaris is alleen lokaal, aërosolen en crèmes die antibiotische preparaten bevatten of ontsmettingsmiddelen worden gebruikt. Het is zelden nodig om medicijnen in het algemeen toe te dienen. Dit is het geval in gevorderde en grotere huidgebieden.

Prognose in de pasgeboren longblaasjes

De pasgeboren blaas Liszajec belooft goede vooruitzichten. De plaatselijke toegepaste behandeling is meestal voldoende. Alleen andere stafylokokkeninfecties, die vaak samengaan met alveolair korstmos, kunnen een risico vormen.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*