Nieuws

Night Comfort – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of het is het waard

Spray snurken. Hoe kan het helpen om te stoppen met snurken? Oorzaken van snurken en haar laciniata fondsen. Wat is dit allemaal? Spray Night Comfort en het effect aromaterapiia assessment. weer Hype? Samenvatting

Spray snurken. Hoe kan het helpen om te stoppen met snurken?

En ja, voor ons is een andere remedie voor snurken is verrassend eenvoudig te gebruiken. Immers, het ziet er normaal spuiten ademverfrisser pepermunt en mandarijn. Hij belooft om de intensiteit van snurken te verminderen, en mogelijk zelfs te elimineren.

Op de top links op de screenshot kunt u een uitleg over hoe het doel zal worden voldaan vinden: nevel vermindert de trillingen van de weefsels van het zachte gehemelte. Is dat genoeg om snurken te elimineren? Om deze vraag te beantwoorden, moet u de oorzaak van dit fenomeen te begrijpen.

Oorzaken van snurken en de behandeling ervan Night Comfort

Tijdens de slaap, het zachte gehemelte (huig) onvrijwillig ontspant, in contact met de keel komt, het blokkeren van de luchtstroom. De druk van het zachte gehemelte “rammelaars” en trillen, waardoor het snurken.

Om dit probleem op te lossen, moet u de spieren van het gehemelte en de luchtweg versterken. Kan ook helpen bij het wegwerken van overtollige gewicht.

De moderne geneeskunde biedt de zogenaamde CPAP-therapie – mechanische ventilatie. Ook om de grootte en de capaciteit van de lucht gebruikte laser en cryotherapie verminderen. Er zijn andere methoden: bijvoorbeeld, kunt u proberen om speciale apparaten, implantaten gebruikt of orthodontische behandeling te ondergaan als het snurken wordt veroorzaakt door het wegvallen van de onderkaak en tong

.

Het enige dat niet kan worden gevonden tussen de verschillende methoden van de behandeling is behandeling met medicijnen. In het licht van deze spray snurken ziet er echt ongebruikelijk. Hoe gaat hij om te gaan met dit probleem?

Composition. Wat is dit allemaal?

  • De Australische eucalyptus. Te oordelen strikt door de naam, is deze plant niet: in Australië groeiende eucalyptus, maar geen enkele soorten van deze plant, die de Australische eucalyptus zou worden genoemd. In de geneeskunde wordt het gebruikt slechts 3 soorten eucalyptus. Ontvangen de essentiële olie wordt gebruikt als een antiseptisch bij aandoeningen van de longen en hoesten. Als remedies voor snurken, vóór het verschijnen van deze spray, werd eucalyptusolie niet gebruikt.
  • Saffron. Er zijn 50 soorten van saffraan. In de volksgeneeskunde, saffraan is klaar om bijna alle problemen met de ogen en urogenitale systeem te behandelen, het immuunsysteem en het hart te versterken, de zenuwen te kalmeren en te elimineren van de hoest. Maar zelfs daar, in de volksgeneeskunde, niet slim genoeg saffraan voor de behandeling van snurken. Als zodanig zal hij, nogmaals, alleen genoemd in de verkoop pagina van de spray.
  • Calvin. En dit is niet een plant, maar 1% alcohol oplossing die wordt geëxtraheerd met aceton uit de bladeren van salie. In feite is een antibioticum dat actueel wordt gebruikt om verschillende ontstekingen te behandelen in de mond. Als remedies voor snurken niemand behalve de verkopers van de spray Calvin niet gebruiken.

En dus, al deze componenten niet aan te raden als remedies voor snurken – ook in de volksgeneeskunde. En de traditionele geneeskunde, zoals je hierboven kunt zien, niet de spray gebruiken om dit probleem op te lossen. Echter, betekent eigenlijk dat we kijken naar de traditionele geneeskunde niet thuishoort.

Spray Night Comfort en de effecten van aromatherapie

Hier is de verduidelijking vinden we u informatie over de samenstelling:

Aromatherapie is een vorm van alternatieve geneeskunde waarin de belangrijkste gevolgen op het lichaam rust op de schouders van aromatische stoffen uit planten.

Ondanks het feit dat bepaalde geuren hebben gunstig effect op de persoon als geheel, deze wetenschap vereist meer onderzoek en bewijs te aanvaarden als wetenschappelijk bewezen. Onder vermelding van Wikipedia:

  • Een aantal onderzoekers beweren dat tot op heden, bewijs voor de therapeutische toepassingen van aromatherapie afwezig zijn en omdat het een aantal bijwerkingen kan veroorzaken, het gebruik van de toepassing ervan is twijfelachtig.

En wat is nog spannender wordt genoemd in de samenstelling van Calvin – alcohol oplossing, die zelfs niet essentiële olie! Dus, bieden wij een spray die snurken elimineert en werkt op het principe van de aromatherapie aan te schaffen. Echter, de effectiviteit van de aromatherapie zijn dubieus.

Maar zelfs als dit soort traditionele geneeskunde effectief is, dan is de spray in tegenstelling tot de “canons” van de aromatherapie: door zijn samenstelling, in aanvulling op essentiële oliën, is een antibioticum! Wat is aromatherapie? En wat heeft dit nu op de behandeling van snurken?

Expert schatting. weer Hype?

Dit ondermijnt ernstig de geloofwaardigheid van Minusio. Om een ​​of andere manier kopers ervan te overtuigen dat dit betekent dat u het advies van een gerespecteerde expert vertrouwen.

Dit overleg Valery Studzinski. Hij zegt spuiten snurken Night Comfort zeer goed. Maar hij zegt hetzelfde over MySleepGood:

En over de druppels aan slapeloosheid:

Eigenlijk Valery Studzinski is een fictief personage, wiens beeld genomen met microstock.

De eigenaren van deze pagina’s kan begrijpen wat is het punt om te komen met verschillende specialisten en het kopen van foto’s als je kunt dezelfde expert gebruiken, betalen voor een foto van hem eens?

Samenvatting Night Comfort

Spray Night Comfort (Night Comfort) zal niet helpen stoppen met snurken. Als je probeert te begrijpen wat dit betekent, kunt u veel twijfels en tegenstrijdigheden te vinden. Spray beloften aan aromatherapie effecten te voorzien, maar in haar structuur, met uitzondering van etherische oliën, antibiotica actuele toepassing.

Tegelijkertijd is geen van de component gereedschap zelf niet is bewezen als een remedie voor snurken. Elke arts de behandeling van snurken te bevestigen dat de sprays zijn niet effectief in de bestrijding van dit probleem.

Dit vind je misschien ook leuk...