Neemt soms lange verwijderingsperioden waar

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De ziekte wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan klinische symptomen. De ziekte ontwikkelt zich langzaam en onmerkbaar. De eerste symptomen betreffen meestal de spieren van de oogbollen: dubbel zien, hangende oogleden, verstoringen van de mobiliteit in de oogbollen. Sommige patiënten hebben spierparese in het verhemelte, de keel en het strottenhoofd en een op de drie heeft de spieren van de romp en de ledematen verzwakt.

‘S Morgens mogen patiënten geen symptomen melden, maar overdag kunnen ze twee oogleden hebben en kunnen een of beide vallen. Tijdens het eten slikken de eerste beten van de patiënt soepel, maar aan het einde van de maaltijd wordt slikken moeilijk. De stem verzwakt ook terwijl u spreekt, en u bent mogelijk volledig stemloos na een korte of lange periode.

Naarmate de ziekte voortschrijdt, worden de symptomen ernstiger en aanhoudend. Vanwege spierparese in het gehemelte heeft de stem een nasale toon. Het gezicht van de patiënt vertoont geen rijke gezichtsuitdrukkingen, het heeft een uitdrukking van vermoeidheid en depressie. De zwakte omvat ook de spieren van de nek en nek – het hoofd valt naar beneden, de patiënt ondersteunt het met de hand.

Respiratoire spierparese veroorzaakt bloedoxidatiestoornissen. Na een langdurige periode van ziekte verliezen de spieren hun vermogen om terug te keren naar de normale functionele conditie en treedt parese van verschillende intensiteit op (meestal hebben ze betrekking op de spieren van de oogbol, de masseter en de schouderrand). Er zijn problemen bij het optillen van de bovenste ledematen, lopen op trappen, opstaan vanuit de liggende positie. In de loop van de stad geteste reflexen zijn meestal normaal, na een langer onderzoek kunnen ze verzwakken, maar na rust wijken ze niet weer van de norm af.

Erkenning van de stad Kenia

In het diagnostische proces is het interview belangrijk – karakteristieke symptomen kunnen leiden tot verdenkingen van de stad. Tijdens het onderzoek is het belangrijk om de ernst van parese aan te tonen terwijl de spierinspanning voortduurt. Een farmacologische test met een cholinesteraseremmer wordt ook uitgevoerd, met een korte-termijn klinische verbetering na injectie.

In bloedlaboratoriumtests worden antilichamen tegen de receptor voor acetylcholine en antilichamen tegen spierkinase van tyrosine gedetecteerd. De resultaten van elektrofysiologische onderzoeken kunnen de diagnose bevestigen – voor dit doel wordt een elektrostimulatie vermoeidheidstest uitgevoerd, die het optreden van een afname in spiercontractie met de volgende samentrekking bevestigt.

Beeldvorming kan worden gebruikt om borsttomografie uit te voeren, waarbij soms een tumor in het anterieure mediastinum (thymoom) of een aanhoudende zwezerik wordt onthuld. Bij twijfel kan borstmagnetische resonantie worden uitgevoerd. Andere stoornissen van neuromusculaire geleiding (bijvoorbeeld: afwijkingen van het zenuwstelsel) moeten bij de differentiaaldiagnose in aanmerking worden genomen. Lambert en Eaton stadssyndromen, botulisme) en andere ziekten van het zenuwstelsel met vergelijkbare klinische symptomen (multiple sclerose, hersentumoren, schade aan de zenuwen die het musculoskeletale systeem van de oogbol voeden).

Behandeling van stedelijke gebieden

Algemeen management is belangrijk bij de behandeling van bijkomende ziekten en infecties, die kunnen leiden tot progressie van de stad, excessieve fysieke inspanningen en frequente rust vermijden, en het zorgvuldig gebruik van vaccins.

Vergeet niet om veel contra-indicaties in uw stad te nemen: antibiotica (bijv. “Antibiotica”, “antibiotica”, “antibiotica”). Aminoglycosiden), geneesmiddelen die neuromusculaire transmissie blokkeren (bijvoorbeeld: de zogenaamde “glycosidische amino”) en geneesmiddelen die neuromusculaire transmissie blokkeren (bijvoorbeeld het “antioxidant” -medicijn). Pankuronium), stabiliseermiddelen voor celmembranen (bijvoorbeeld Lidocaïne) en intraveneus toegediend magnesium, radiologische middelen die jood en psychotrope geneesmiddelen bevatten.

Specifieke behandeling is gericht op het verminderen van de ernst van ziektesymptomen. Voor dit doel worden cholinesteraseremmers (neostigmine, pyridostigmine en andere) gebruikt. Als er ondanks de behandeling geen klinische verbetering is, wordt immunosuppressieve therapie gestart (prednison en azathioprine worden het meest gebruikt). Als een thymoom wordt gevonden, moet de thymus worden verwijderd.

De ziekte treedt op tijdens perioden van exacerbatie en remissie. De beste prognose is de oogfiguur van de stad. Dood komt voor in het ademhalingssysteem en als gevolg van complicaties van immunosuppressieve behandeling. Soms kunnen lange perioden van remissie worden waargenomen, zelfs meerdere jaren, maar de verbetering van de toestand van de patiënt is meestal niet volledig.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*