Multi-formulier huiduitslag verschijnt op de huid

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Acute psoriasis (pityriasis lichenoides et varioliformis acuta) is een dermatologische aandoening die optreedt bij veranderingen in de aard van hemorragische brokken of hemorragische necrose die bij verlichting blijvende en lichte littekens achterlaten. De ziekte lijkt op waterpokken en wordt gekenmerkt door het naast elkaar bestaan van diffuse vasculaire laesies.

De oorzaken van acute psoriasis zijn waarschijnlijk gerelateerd aan infectieuze factoren en minder aan het gebruik van geneesmiddelen om andere aandoeningen te behandelen.

Symptomen van acute psoriasis

Acute psoriasis begint plotseling. Vaak is koorts aanwezig. Polyfiele uitslag verschijnt op de huid, die de kenmerken kan hebben van papulaire, vesiculaire en exfoliërende efflorescentie, vaak met de vorming van depressies in het centrale deel, vanwege het naast elkaar bestaan van ontledingsprocessen.

Acute psoriasis komt relatief vaak voor bij kinderen. Het verloop van de ziekte is vele weken en in sommige gevallen zelfs vele maanden.

Diagnose van acute psoriasis

De diagnose van acute psoriasis is gebaseerd op de symptomen van de ziekte. In het diagnostische proces is het noodzakelijk om hyperergische vlekziekte uit te sluiten, die wordt gekenmerkt door meer intense hemorragische symptomen, en ook waterpokken, die wordt gekenmerkt door meer intense systemische symptomen en het verschijnen van uitbloeiingen, ook in de slijmvliezen.

Behandeling van acute psoriasis

Acute psoriasis-therapie omvat het gebruik van antibiotica in combinatie met lage doses glucocorticosteroïden. In langdurige gevallen kunnen bestralingsmethoden voor bestraling van huidlaesies worden gebruikt.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*