Misschien is het Verergering van Ziekte?

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Welkom. Mijn dochter werd gediagnosticeerd met atopische dermatitis, dus we startten de behandeling, de arts schreef de medicijnen voor bij allergieën, we introduceerden de juiste cosmetica en voor enige tijd gebruikten we ook Laticorn. De huid is veel verbeterd en het was al goed, maar helaas is er enige tragedie voor een paar dagen, op de handen en buik leek jeukende uitslag en ik weet niet wat te doen. Er waren geen veranderingen in crèmes, poeders, enz. We smeren nog steeds en hydrateren de huid. omdat de kinderarts die ik bezocht suggereerde dat dit de oorzaak zou kunnen zijn. Zou dit een verergering van de ziekte kunnen zijn, of was iemand vergelijkbaar?

Didi | 22-10-10 10:28

Hmmm en je weet zeker dat het azs zijn?

Tola | 22-10-10 10:49

Eigenlijk gaat haar dochter naar de kleuterschool en er is geen probleem met zo’n ziekte. Omdat AZS ons al heel lang is, maar misschien heeft onze dochter iets extra’s gevangen.

Milia | 24-10-2016 14:16

Het nageslacht van schurft wordt gekenmerkt door schachten, het zogenaamde “merel-nageslacht”. przeczosy . Heb je zoiets opgemerkt?

Tola | 24-10-2014 14:48

Ja, het heeft zulke rode baarden. maar ik dacht dat het komt omdat je constant aan het krabben bent. Wat moet ik doen om deze schurft te behandelen?

Didi | 25-10-2010 10:10

Er wordt gezegd dat azijn thuis wordt gebruikt, maar het is beter om een arts te raadplegen. Zonder recept krijg je zeker iets.

Tola | 25-10-2017 12:13

En heeft iemand iets aan te bevelen dat bewezen is, zonder recept?

Didi | 25-10-2017 13:34

Zonder recept is er zeker een novoscabin, ooit kurk gehad en de dokter heeft hem aanbevolen.

Tola | 25-10-2015 15:33

Mijn collega heeft me ook een Novoscabin aanbevolen, maar ze zei alleen dat het ook nodig was om medicijnen te gebruiken voor allergieën. Didi, en hoe lang duurde de behandeling van je dochter?

Vertigo | 20-10-2016 20:04

Azijn is ok, maar het is nuttig, je zult waarschijnlijk niet zelf genezen. en een novoscabin geeft advies en kinderen kunnen het rustig gebruiken.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*