Nieuws

Maaltijdvervangende cocktails – goed voor een mooie taille of gewoon een verspilling van geld 13 dingen die u moet weten?

Er is waarschijnlijk geen supermarkt meer waar je geen cocktails kunt vinden om maaltijden te vervangen.Cocktailaroma’s bieden een breed scala aan opties, van “fruitige impact” tot “regenboogsorbet” en nog veel meer. Het lijdt geen twijfel dat maaltijdvervangende cocktails helpen om calorieën onder controle te houden, een gevoel van verzadiging te creëren en de energie te verhogen. Maar ik wed dat je meer wilt weten over deze cocktails en hoe het je kan helpen om af te vallen.

Wat is een maaltijdvervangende shake?

Maaltijdvervangende cocktails (MRP’s) zijn MyoPlex-achtige dranken die klaar zijn om te drinken (RTD) of zelfgemaakte maaltijdvervangende dranken. Gewoonlijk vervangt een cocktail een of meer maaltijden om de calorie-inname per dag gelijk te houden. Het is echter belangrijk om te weten hoe u uw cocktailinname kunt aanpassen aan de behoeften van uw dieet.

Hoewel een dieet voornamelijk uit één ingrediënt of volledig geportioneerd voedsel moet bestaan, in overeenstemming met de voedingsrichtlijnen voor Amerikanen, zijn maaltijdvervangende cocktails een haalbare optie om tekorten te compenseren.Of u nu probeert om te winnen of af te vallen, zorg ervoor dat uw MRP uit vergelijkbare percentages macronutriënten bestaat als de maaltijd die u vervangt. Hoewel ze calorieën bevatten, hebben de meeste MRP’s een lager gehalte aan verzadigd vet, een lager totaal caloriegehalte dan een volledige maaltijd. Als gevolg hiervan zijn ze een effectieve strategie voor een afslankdieet wanneer u tijdens de kortingsfase gewicht wilt verliezen of snel gewicht wilt verliezen.

Samenvatting – Maaltijdvervangende cocktails zijn beschikbaar in een kant-en-klare versie of je kunt ze helemaal zelf maken. Vergeet niet om te zoeken naar de beste en gezondste maaltijdvervangende cocktail als u effectief wilt afvallen.

Cocktailingrediënten voor maaltijdvervanging

Elke MRP is anders, maar de meeste bevatten een gedeeltelijk of volledig spectrum van vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten, enzymen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Vergeet niet dat niet alle MRP’s gelijk zijn. Stel jezelf de vraag: “Wat zit er in maaltijdvervangende cocktails?” Is het eiwit shake, weinig koolhydraat schudden of schudden voor de training, en gaat nog verder, u kunt vragen: “Wat is bij maaltijdvervanging?” Controleer uw calorieën en vergelijk ze met het caloriebereik van een typische maaltijd die u eet. Is de maaltijd een substituut voor eiwitten, maar wees voorzichtig, vooral als u allergisch bent voor gluten? Er zijn ook eiwitpoeders en cocktails van plantaardige oorsprong. Wat zijn de koolhydraten in een maaltijdvervangende cocktail en als ze laag zijn, is de cocktail niet geschikt voor de ochtend – het kan beter zijn later op de dag, omdat het niet veel directe energie oplevert. Bevat een cocktail suiker, kunstmatige zoetstoffen of andere conserveermiddelen die geen gezondheidsvoordelen hebben, en dit moet in gedachte worden gehouden, afhankelijk van het doel van de cocktail. Wat is de grootte van de portie cocktail die uw maaltijd zal vervangen en als u meer dan één deel van uw shake verwacht, moet u de juiste berekenen. Neem niet per ongeluk dubbele delen!

Samenvatting – Sommige maaltijdvervangende cocktails bevatten alle noodzakelijke vitamines en mineralen voor uw maaltijd.

Bijwerkingen van maaltijdvervangende cocktails

Maaltijdvervangende cocktails zijn meestal onschadelijk. Ze zijn ook een eenvoudige manier om alle noodzakelijke vitamines en mineralen te krijgen, afhankelijk van het product dat je kiest – om deze redenen gebruik ik Isopure-koolhydraatarm (en omdat Amazon deze cocktail dezelfde dag nog zal leveren!) Enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen veroorzaakt door een cocktail ter vervanging van een maaltijd kan worden veroorzaakt door teveel vitamines, omdat u waarschijnlijk alles krijgt wat u nodig heeft voor een gezond en uitgebalanceerd dieet. Het is onwaarschijnlijk dat wateroplosbare vitaminen B en C, die in overmaat worden ingenomen, problemen veroorzaken, omdat ze in de urine worden uitgescheiden. In vet oplosbare vitamines – D, E, A, K – kunnen langer in ons lichaam blijven en hun overmaat kan verschillende problemen veroorzaken, zoals geïrriteerdheid, misselijkheid, braken en diarree.

Samenvatting – Bijwerkingen van maaltijdvervangende cocktails zijn zeldzaam maar kunnen voorkomen. Lees het etiket zorgvuldig en laat de cocktail de tijd krijgen om zich aan te passen aan de behoeften van uw lichaam.

Maaltijdvervangende cocktails voor gewichtsverlies

Verschillende bedrijven hebben cocktails gelanceerd om maaltijden voor gewichtsverlies te vervangen. Vergeet niet om te overwegen wat u van een dergelijke vervanging verlangt. Denk ook aan wat erin zit. Als een cocktail meer suiker bevat, is het misschien niet de beste keuze als u probeert af te vallen.

Conclusie: Cocktails ter vervanging van gewichtsverlies maaltijden zijn een effectieve strategie. Vergeet niet om eerst het productlabel te controleren.

Enkele van de beste maaltijdvervangende cocktails

SlimFast is een voorbeeld van een populaire maaltijdvervangende cocktail voor gewichtsverlies. Helpt de hoeveelheid calorieën te verminderen zonder de regels voor goede voeding te veranderen. Er zijn ook ecologische cocktails om maaltijden te vervangen. Orgain en Garden of Life creëren ecologische alternatieven voor gerechten. Beide bevatten vitaminen, mineralen, prebiotica, enzymen en gezonde vetten van biologische ingrediënten. Cocktails vergelijkbaar in actie en ter vervanging van een maaltijd zijn onder meer: …

 • Shakeology
 • 310 Schud
 • 18 Schud
 • Almased
 • Advocare

Samenvatting – SlimFast en Shakeology worden beschouwd als een van de beste shakes om maaltijden te vervangen voor gewichtsverlies. Ze bieden caloriearme oplossingen met de minimaal vereiste voedingswaarde, zodat ze zijn aangepast aan de behoeften van het gewichtsverliesproces.

Hoeveel cocktails kan ik op een dag eten om mijn maaltijd te vervangen?

Het aantal cocktails dat u gebruikt om uw maaltijd te vervangen, is afhankelijk van de aanbevelingen van uw arts en uw persoonlijke doelstellingen voor gewichtsverlies. WebMD stelt voor om cocktails te gebruiken om een maaltijd te vervangen voor een maaltijd die u waarschijnlijk mist, zoals een ontbijt.

Samenvatting – Drink maaltijdvervangende cocktails in overeenstemming met uw voedingsdoelen en de aanbevelingen van uw arts.

Hoogst gewaardeerde maaltijdvervangende cocktails

Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van cocktails om hun maaltijden te vervangen. Als er verschillende productmerken zijn, is te zien dat ze allemaal de nodige micro-elementen en macronutriënten bevatten. Enkele van de beste cocktails ter vervanging van een maaltijd voor mannen zijn: …

 • Optimale voeding Wei en haver
 • Myoplex Original
 • Uitwisseling van MET-RX
 • Garden of Life Raw Organic Meal

Enkele van de beste cocktails ter vervanging van een maaltijd voor vrouwen zijn:

 • Lean Body voor haar MRP
 • CalSvelte Protein Shakes
 • Isopure Original

Kortom, maaltijdvervangende cocktails zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Een dieet op basis van cocktails om een maaltijd te vervangen

Het gebruik van twee cocktails per dag om calorierijke maaltijden te vervangen, is een vrij standaard maaltijdvervangingsdieet. De ideale cocktails moeten eiwitrijk, arm aan koolhydraten, vetarm, vezelrijk en rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren zijn. Maar dit kan variëren afhankelijk van de persoonlijke doelen van uw dieet.

Samenvatting – Een maaltijdvervanger Shake, bijvoorbeeld, 310 Shakes, is effectief voor kortdurende gewichtsverliesdoeleinden of voor het handhaven van het gewichtsverliesproces. Verander twee maaltijden per dag voor een cocktail en geniet van een redelijk gewichtsverlies.

Producten voor maaltijdvervanging

MRP is slechts een van de vele beschikbare maaltijdvervangingsproducten. Iedereen heeft zijn eigen voor- en nadelen. Andere soortgelijke producten zijn bars, drankjes, poeder voor maaltijduitwisseling, sap voor maaltijdvervanging, tabletten en capsules.

“Naast mijn cocktails voor en na de training, houd ik meestal een paar eiwitrepen bij me voor het geval ik niet veel tijd heb en geen maaltijd kan eten als ik dat wil,Justin St. schrijft. Paul op de Gymshark-website. com.

Samenvatting – MRP- en RTD-producten zijn bekende maaltijdvervangers. Maar er zijn andere producten om maaltijden te vervangen die u zou moeten overwegen.

Maaltijduitwisselingsprogramma’s

Bekende afslankprogramma’s bevatten maaltijdvervangende cocktails in hun dieetplannen voor de korte en lange termijn. Sommige programma’s bevelen MRP aan als een snel, gemakkelijk, caloriearm voedingskundig alternatief voor volledige naleving van volledige dieetvoorschriften en strategieën voor gewichtsverlies. Afslankprogramma’s bieden op wetenschap gebaseerde strategieën voor optimale voeding, voeding en lichaamsbeweging die leiden tot gewichtsverlies. Enkele van de beste programma’s met cocktails om maaltijden te vervangen zijn: …

 • Jenny Craig
 • Weight Watchers
 • nutrisystem
 • Medifast
 • Optifast
 • HMR-dieet

Samenvatting – Welbekende en gewaardeerde afslankprogramma’s gebruiken cocktails om maaltijden te vervangen als onderdeel van hun voedingsstrategieën.

Huiscocktails om een maaltijd te vervangen

Je kunt thuis cocktails maken om maaltijden te vervangen. Er zijn geen rigide regels voor hun voorbereiding. Kies je eigen bron van eiwitten, koolhydraten, vezels, zoals een plant met de naam grootmoeder meeldauw en essentiële onverzadigde vetzuren. Al deze ingrediënten zijn te vinden in de groothandel in elke grote online winkel. U kunt ook profiteren van het gemak van MRP-shopping en een cocktail kopen in de winkel.

Ontbijtvervangende cocktail: meng een eetlepel eiwit, 1/2 glazen fruit en 8 tot 12 porties vruchtensap.

Schuddiner: voeg 1/2 van een 1/2 glas geweekte havermout of dextrose, 16 porties vloeistof, 1 ei en een niet-chalory-zoetstof aan de blender toe. Meng alles samen.

Vloeibare maaltijd om de lunch te vervangen: Meng een dun plakje zachte tofu met 1 1/2 glazen groentebouillon, een klein deel rauwe boerenkool, 1/2 glazen noten en 1 eetlepel lijnolie.

Samenvatting – Maak uw eigen MRP en bespaar geld. Het basisrecept is eenvoudig; je vindt alle ingrediënten die je nodig hebt op internet. Vloeibare maaltijdporties ter vervanging van het ontbijt zijn een bijzonder goede optie als u probeert om kilo’s kwijt te raken.

MRP en andere maaltijdvervangende producten

Afgezien van echt voedsel, zijn MRP’s niet slechter of beter dan andere eiwitproducten die een maaltijd vervangen. Eiwitcocktails en eiwitpoeders lijken erg op elkaar, omdat ze vaak weinig of geen verschil in micro-elementen en macro-elementen bevatten. Eiwitcocktails en eiwitpoeders zijn eenvoudigweg eiwitten die u toevoegt aan andere melanges, zoals huiscocktails en smoothies. Veel producten bevatten wei-eiwit en bevatten minder carbonaten, vitamines, mineralen en essentiële onverzadigde vetzuren. Maar er zijn uitzonderingen. .

MRP’s zijn beter dan andere gemodificeerde eiwitcocktails wanneer u een gezonde bron van eiwitten wilt krijgen die alle voedingsstoffen van een “echte” maaltijd kan vervangen. “ .MRP’s kunnen vaak een goede manier zijn om te beginnen met het verliezen van kilo’s omdat ze in porties worden gemeten, veel eiwitten bevatten en weinig suiker bevatten.zegt Rachel Lustgarten, een gediplomeerd voedingsdeskundige aan het Weill Cornell Medical College in New York. Hoewel MRP’s een levensvatbaar alternatief zijn voor echt voedsel, zijn ze nog steeds niet vergelijkbaar met “echt” voedsel. Echte voedingsproducten bevatten een breed scala aan voedingsstoffen, voedingsstoffen en antioxidanten in zeer specifieke verhoudingen, die essentieel zijn voor een goede absorptie.

Conclusie: Sommige MRP’s verschillen van eiwitcocktails, maaltijdvervangende poeders en wei. MRP’s zijn een complete maaltijd, terwijl sommige proteïnecocktails, poeders en wei een specifiek doel dienen – om af te vallen of om specifieke voedingsstoffen te bieden.

Maaltijdvervangende cocktails – samenvatting

Maaltijdvervangende cocktails zijn handig en kunnen u helpen om af te vallen en voor een gezond dieet te zorgen. Er zijn cocktails op de markt die alle voedingsstoffen bevatten die je nodig hebt, en je kunt geld besparen door ze thuis te maken.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *