Schoonheid

LumiSkin Review: is het echt effectief?

LumiSkin Review: is het echt effectief?

LumiSkin Inleiding

LumiSkin is een eigen ingrediënt van Sederma, een van de grootste, meest algemeen erkende cosmeceutische formuleerders ter wereld, die speciaal is ontwikkeld om huidontstekingsvoordelen te bieden en die voornamelijk bestaat uit de verbinding Diacetyl Boldine (DAB).

Wat beweert LumiSkin

Volgens de beweringen van de fabrikant kan dit gepatenteerde ingrediënt worden toegediend in verschillende huidverzorgingsproducten om de volgende voordelen te bieden:

 • Reguleer bijnierfuncties en calciumgehaltes die ook huidpigmentatie minimaliseren
 • Indirect remmen de productie van tyrosinase, een voorloper die melanine activeert, het natuurlijke pigment van je huid, om je donkere vlekken te verlichten en de natuurlijke uitstraling van je teint te verbeteren
 • Helpt fotoschade te voorkomen die wordt veroorzaakt door UV- en hyperpigmentatieactiviteiten die worden veroorzaakt door andere factoren die de huid kunnen verdonkeren
 • Dit gepatenteerde ingrediënt kan worden toegevoegd aan verschillende productcategorieën, zoals hieronder vermeld, om hun claims en functies voor huidverlichting te verbeteren:
 • Porseleinen teint losse poeder
 • Dagcrème met zonnefilters
 • Anti-donkere kringen
 • Anti-aging Skin Lightening Mask

LumiSkin gegevens van de fabrikant

Dit gepatenteerde huidverzorgingsingrediënt is geformuleerd en vervaardigd door Sederma, hetzelfde bedrijf achter de Matrixyl-serie, multi-peptidecomplexen, die op grote schaal zijn gebruikt in anti-verouderingsproducten van een breed scala aan categorieën. Sederma werd opgericht in 1964 en werd later, in 1997, een dochteronderneming van de Croda International Group, en is toegewijd aan de ontwikkeling van actieve ingrediënten en aan het creëren van innovatieve concepten voor cosmetica, gebaseerd op de beheersing van biotechnologie, fijne chemie en plantaardige extractie ” . Het in Parijs gevestigde R & D- en productiebedrijf is een toonaangevende ontwikkelaar van een breed scala aan hoogwaardige ingrediënten die gewoonlijk worden toegediend in een breed scala aan haarverzorgings- en huidverzorgingsproducten.

Werken van LumiSkin

Dit product werkt door indirect de melanineproductie te remmen door tyrosinase-routes en productie te remmen, terwijl het ook de bijnierfuncties en calciumniveaus reguleert.

LumiSkin Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt toegediend in LumiSkin is Diacetyl Boldine (DAB). Het verlicht donkere plekken en verheldert uw algehele huidskleur door indirect tyrosinase-activiteit te remmen. Dit is de voorloper van melanine die, wanneer geactiveerd, meer huidpigment produceert. DAB verlaagt ook de calciumwaarden en beïnvloedt de bijnierfuncties om een lichtere en helderdere teint te bevorderen.

LumiSkin profs

 • LumiSkin is ontwikkeld door een van ‘s werelds grootste en gerenommeerde cosmetica-ingrediëntenlabs, Sederma.
 • Op basis van een onafhankelijk onderzoek dat werd uitgevoerd met betrekking tot de potentie van LumiSkin, merkte de onderzoeker op dat DAB na slechts 2 maanden voortdurende toepassing van dit gepatenteerde ingrediënt een verbetering van 25 procent in donkere vlekken veroorzaakte.

LumiSkin Cons

 • Het ingrediënt moet mogelijk verdere onafhankelijke werkzaamheidstudies ondergaan.
 • De fabrikant maakt geen uitgebreide informatie over LumiSkin algemeen beschikbaar, hoewel gedetailleerde documenten op verzoek beschikbaar zijn.

LumiSkin bijwerkingen

Op basis van professionele aanbevelingen mag LumiSkin niet worden genomen onder de volgende omstandigheden om negatieve bijwerkingen te voorkomen:

 • Gebruiker is jonger dan 18, zwanger of geeft borstvoeding
 • Innemen van medicijnen of suppletie, waaronder citroenzuur, calciumcarbonaat en aluminiumhydroxide
 • Gebruiker heeft open wonden

Routebeschrijving

LumiSkin moet worden toegediend in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging die zich richten op het bleken van de huid.

Eindoordeel

LumiSkin is gebaseerd op intensief R & D-werk, maar er zijn nog andere factoren die de potentie van het product beïnvloeden wanneer het aan uw huidverlichtingsproducten wordt toegevoegd. Van uw kant is het het beste om dit ingrediënt te verkrijgen van commerciële producten en niet in zijn pure vorm.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *