Nieuws

Ling Fluent; methode om vreemde talen te leren; samenvatting 2018; meningen + forum, prijs, , prijzen, fiches; waar te kopen?

Iedereen houdt van iets anders, maar we geloven dat je ten minste een van deze twintig tips kunt vinden om je te helpen leren.Alle richtlijnen leiden tot een vollediger analyse van 2018 en eenvoudiger taalonderwijs. Motivatie, positieve instelling en vooral berusting zijn belangrijk.Je zult ook merken dat niet elke raad duur is – je kunt een taal leren voor zo weinig als een paar zloty’s. Het spreekt vanzelf dat weinig vreemde talen tegenwoordig niet genoeg bekend zijn. Als je deze pagina hebt gevonden, weet je dit zeker. En of u een uitstekende vreemde taal nodig hebt om in te werken, of gewoon de normale communicatie op vakantie of met vrienden moet ondersteunen. Het is belangrijk dat je wilt leren en leren.

Het kan vrij gemakkelijk zijn en het kan je zelfs niet financieel bederven. Ontdek wat het beste werkt en kost vaak geen kroon. Ons doel is om het leren van vreemde talen aan te moedigen en ervoor te zorgen dat eeuwige beginners niet opgeven en de beste effectieve manier vinden om een vreemde taal te leren.Laten we beginnen met het feit dat iedereen op elke leeftijd een vreemde taal kan leren.U hoeft alleen de juiste methode en hulpkogels te vinden die geschikt voor u zijn. Er zijn veel verschillende methoden die de meest effectieve manier bieden om een vreemde taal te onderwijzen.Sommigen van hen kunnen al op kwaliteit worden geclassificeerd door middel van telewinkelen, andere zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke kennis. Het is echt niet gemakkelijk om te weten, maar je kunt een goede manier om gratis talen te leren uitproberen en het niet proberen. ChAsami is een demonstratieklas op een talenschool, chAsami is een gratis demonstratie of een online les. Koop nooit iets wat je niet kunt proberen of zien; basistypen van methoden voor het leren van talen.

Ling Fluent Speciale prijs -50%

De natuurlijke methode vindt zijn oorsprong in de oudheid, toen vreemde talen werden geleerd zoals kinderen hun moedertaal onderwezen, door te luisteren en na te bootsen. De student studeerde voornamelijk in een vreemde taal of zijn leraar was moedertaalspreker. Lesgeven was slechts een vreemde taal.Veel methoden zijn vandaag in deze trend teruggekeerd. Iedereen heeft op deze manier onze moedertaal geleerd, dus waarom niet een andere leren, de directe methode is gemaakt in de 19e eeuw en is grotendeels gebaseerd op de natuurlijke methode. Grote nadruk wordt gelegd op gesprek en spreken. Lesgeven is gebaseerd op vragen en antwoorden.Je moedertaal wordt niet gesproken en je kunt alleen je taal leren als je op de inhoud hebt gereageerd. De methode van grammaticale vertaling werd gebruikt in de Middeleeuwen en heeft met succes in de scholen van vandaag overleefd. Je hebt zeker je vocabulaire en grammaticaregels op het bord geprobeerd en getest, of dat nu in het Duits, Russisch of Engels is. .bovengenoemde LingFluent. Plein

Hoe ziet Ling Fluent eruit – een methode om vreemde talen te leren?

Deze methode is niet erg geschikt voor de juiste uitspraak, maar richt zich vooral op grammaticale nauwkeurigheid. Opgemerkt moet worden dat de meeste mensen dit niet leuk vinden. Veel van deze basismethoden zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis van psychologie, linguïstiek, enz. Ling Fluent-methode. Elke persoon is anders en wat je vrienden heeft geholpen, helpt je misschien niet.Dus probeer, zoek en kies – en geef niet op – sommige dingen moeten in het leven verontrust zijn – misschien de woorden die op de lijst staan. Maar waarom moesten we nog steeds iets geweldigs leren tijdens al onze tijd op school?Als je eerlijk antwoordt, zul je merken dat dit niet de manier is om te gaan. Dit is een diepgewortelde fout, die je niet zonder bifurcatie leert. In lagere en middelbare scholen moeten we allemaal vele jaren een vreemde taal leren, maar waarom spreekt meer dan de helft van de Tsjechen alleen Tsjechisch, juist omdat vocabulaire en grammatica niet hebben geleid tot perfect Engels.

Ling Fluent Speciale prijs -50%

Probeer het andersom. Probeer te vergeten om vreemde talen te leren terwijl je de methode van de vreemde taal op school hebt geleerd. Zoals u kunt zien, werkt deze methode niet. Probeer de tegenovergestelde benadering – leer niet de effectiviteit van lexicale en grammaticale regels om zinnen samen te stellen, maar leer rechte zinnen waaruit je de grammatica kunt begrijpen en onthoud deze woorden.Keer terug naar je kindertijd. Ga eigenlijk terug naar de methode die je eerder hebt gebruikt. Of misschien herinner je je niet meer hoe je als een jong Tsjechisch kind hebt geleerd, allereerst leerden we de hele zinnen te begrijpen en opnieuw te starten en geleidelijk aan te leren spreken zonder problemen.Hij had nooit gedacht over de grammatica of woordenschat van het smeden. Heb je Tsjechisch gedaan voordat je de Tsjechische grammatica op school ging geven, of vroeg je je ooit af waarom we Engels beter dan het Slowaaks in het Engels kunnen begrijpen, of is het Slowaaks erg vergelijkbaar met Tsjechisch en daarom hebben we een vergelijkbaar Engels.

Het klinkt vreemd, het is waar, maar het is waar. Andere taal, ander denken. Wanneer we een vreemde taal leren, trekt het ons echt aan om alles letterlijk vanuit onze moedertaal te vertalen en omgekeerd.Gaandeweg ontdekken we, dankzij de regels van een volledige grammaticale analyse van 2018, dat we niet letterlijk volledig kunnen vertalen, maar we kunnen vaak uit het Engels lezen wat de nationaliteit van de spreker is.Toen we een beetje Tsjechisch leerden, leerden we ook in het Tsjechisch te denken. Onze gedachten weerspiegelen de volgorde van woorden en de structuur van zinnen in de Tsjechische …………………………….. ………………………………………….. ………………………………………….. …………………………………………. Op dezelfde manier , Slowaakse gedachten zijn in het Slowaaks. Hoewel Tsjechen en Slowaken Engels spreken, begrijpen ze het beter dan Tsjechen en Britten. .bovengenoemde LingFluent. Plein

Hoe ziet Ling Fluent eruit – een methode om vreemde talen te leren?

Dit komt omdat Tsjechisch en Slowaaks Engels een soortgelijke Tsjechisch-Slowaakse woordenschat weerspiegelen. Brit denkt in het Engels in zijn moedertaal.Daarom weerspiegelt zijn manier van denken de volgorde in het Engels en de structuur van zijn zin. Hoe leer je Ling Fluent-adviezen om in een vreemde taal te denken?Om ervoor te zorgen dat de Tsjechen een vreemde taal correct leren, moeten ze leren erin te denken. De noodzaak om alles in het Tsjechisch te vertalen en vice versa moet worden opgegeven. Er is een lange vertraging in de levering van doorlopende Tsjechische vertalingen, dus u kunt niet zo direct en direct zijn als uw tegenpartij. Let tijdens het leren op de hele zin, de structuur en de volgorde van de woorden Ling Fluent beoordelingen. Onthoud hele zinnen of kortere zinnen.

Als je een zin verzint die je niet begrijpt, vertaal dan de woordenschat in een woordenboek om de betekenis van de zin te begrijpen, maar vertaal deze niet naar de juiste Tsjechische uitdrukking.Dit is een heel eenvoudige regel, die je echt alleen leert in een buitenlandse Ling Fluent-taalfeedback. Het moeilijkste is om het verlangen naar vertaling te overwinnen. Je moet een Ling Fluent-forum gedisciplineerd zijn en de Tsjechische Republiek vergeten. Richt u alleen op zinnen in vreemde talen en hun betekenis. Tsjechische zinnen voor jou als je een vreemde taal leert, de Ling Fluent-forums moeten ophouden te bestaan!Probeer het met films. Films kijken in het Engels met Tsjechische ondertitels is een goede hulp. Hoewel de vertalers de kopjes in de juiste Tsjechische zinnen vertalen, zijn ze niet hetzelfde als de Engelse. Tsjechische ondertitels zijn gebaseerd op het Tsjechisch, maar als we vertalen wat de personages echt in de film zeggen, zullen de Tsjechische ondertitels anders zijn. Tolken waren bijzonder belangrijk. Dat is waarom je duidelijk Tsjechische films met ondertitels kunt zien, wat het verschil is tussen het Tsjechische en Engelse denken. Het is niet waar dat iemand geen mobiele talen heeft.

TAG PJ Speciale prijs -50%

Als je Tsjechisch kunt leren, kun je een andere taal leren, omdat het probleem zich niet in een ‘cel van een vreemde taal’ bevindt, maar in de methode. Er zijn verschillende manieren van lesgeven en de eenvoudigste manier om alles te doen is dezelfde methode die we als een Pool hebben geleerd. Op deze manier leerden we Pools. Het basisprincipe van het leerproces, dat niet alleen door mensen maar ook door andere dieren is verworven, is het principe van imitatie. Jonge kinderen luisteren naar hun ouders die hen Tsjechisch leren, dus leren ze ook Tsjechisch om Tsjechisch te leren.Als ze opgroeien, stoppen de ouders met lachen en beginnen ze normaal te praten. En laten we erover nadenken – de kinderen verlaten de forum-chat en beginnen normaal te praten. Kinderen luisteren, proberen te begrijpen en imiteren geleidelijk wat ze horen.In een vreemde taal is het gemakkelijker. Wanneer u deze methode van imitatie begint te gebruiken om een vreemde taal te leren, ziet u er in het begin uit als een pasgeboren kind. Hij begrijpt geen enkel woord van zijn moeder, vader of de rest van zijn familie over de resultaten. Hij is gewoon in de war en begrijpt de resultaten niet.bovengenoemde LingFluent. Plein

Hoe ziet Ling Fluent eruit – een methode om vreemde talen te leren?

Dat is precies hoe je jezelf op het eerste gezicht aankijkt. Maar net als een kind, en snel de eerste woorden en zinsdelen begrijpt, zal dit je snel helpen, omdat je in tegenstelling tot een kind een woordenboek hebt waarin je het gevoel kunt vinden van wat je hoort (of de geschreven Ling Fluent-prijs ziet), een ander voordeel ten opzichte van een pasgeboren kind). Probeer woorden niet uit het hoofd te vinden, want deze methode heeft voor de meeste mensen zeer slechte resultaten.Je hebt op school misschien een hele goede vreemde taal geleerd, maar grammatica is niet nodig. Je hoeft niet eens de grammaticaprijs te leren tijdens het imiteren van Ling Fluent.Je gelooft Ling Fluent niet waar te kopen, of hoe je een tweejarig kind een uitroepteken of een absoluut eigenaardige vorm van het werkwoord “geven” vertelt. Ze zal naar je kijken als een pasgeborene – verward en onbegrijpelijk.

Op hetzelfde moment dat hij op de speelplaats valt, zeg “herder!” (Dit is het uitroepteken), en vraagt hem vervolgens om hem het speeltje te brengen – “geven” zegt (het is noodzakelijk). Een kind van voorschoolse leeftijd kent geen grammatica, maar is in staat Tsjechisch te spreken en te begrijpen bij Ling Fluent . Er is geen reden waarom je de Duitse grammatica ten koste van Ling Fluent zou moeten leren voordat je Duits kunt leren spreken en begrijpen. Bovendien, als je Ling Fluent lesgeeft, waardeer je de vreemde taal door het te imiteren, dan zul je snel kunnen reageren, omdat de grammatica niet eens nadenkt.Dit is veel beter dan de jacht in het geheugen, want het is de laatste keer dat er op een wordt gejaagd. Mechanisch geheugen alleen voor kinderen.
Is het u ook opgevallen dat uw facturering niet zo eenvoudig is als voorheen?Dit komt door het feit dat de mechanische geheugenefficiëntie afneemt met de leeftijd. Helaas is dit vaak het geval bij het lesgeven in vreemde talen omdat er veel woordenschat moet worden geleerd. Dit is een van de redenen waarom volwassenen vaak het gevoel hebben dat ze geen talent hebben voor vreemde talen of dat ze oud zijn omdat ze niet het geheugen dienen. Logisch geheugen – een kans voor ouderen. Het is niet nodig om rogge in de rogge te gooien: naast het mechanische geheugen hebben we ook het logische geheugen van ceneo, dat verbetert met de leeftijd. En nog een goed nieuws: logisch geheugen is efficiënter tegen hogere kosten dan mechanisch geheugen!

Ling Fluent Speciale prijs -50%

We gebruiken het logische geheugen wanneer we de individuele informatie onthouden die is opgeslagen in de logische blokken. Dit geheugen kan ook worden gebruikt om vreemde talen te leren waar te kopen, maar het moet worden getest met behulp van geschikte methoden. UNESCO beveelt logica aan.We hebben nog steeds Ling Fluent chomile de grammatical-translationele methode die we allemaal kennen van school en een complete 2018-analyse die is gebaseerd op mechanische geheugen – een vertrouwde formulering van woorden en grammatica.Integendeel, hamsterheads ondersteunen de logische herinnering aan enkele van de minder bekende methoden, waarvan de meeste gebaseerd zijn op de ontdekkingen van de Bulgaarse neuroloog en psychiater George Lozanov. Zijn ontdekkingen werden aanbevolen voor gebruik in het taalonderwijs door de UNESCO, zelfs in de jaren zeventig. Een van deze methoden is de Imitum-methode, waarin je geen vocabulaire of grammatica leest, maar naar hele zinnen luistert – als je een verhaal wilt. Alleen zinvolle zinnen en logische eenheden zijn gemakkelijker op te slaan in langetermijngeheugen, evenals emotioneel gevoelige informatie.bovengenoemde LingFluent. Plein

Ling Fluent Fiches – Polen, Fabrikant

Dit is waarom het gemakkelijker is om de zinnen te onthouden van twee mensen die met elkaar praten (een verblufte bestuurder met een politieagent, een moeder met een tienerdochter, …) dan de woorden uit de onderstaande lijst.Dus vergeet de bifurcerende en klassieke methoden die alleen voor kinderen zijn (omdat we geen goed geheugen meer hebben). Profiteer in plaats daarvan van wat onze groeiende leeftijd te bieden heeft – betere logische opslag.En hoe meer je oefent, hoe beter. Logisch gezien is het goed om de Ling Fluent-kaart logisch te onthouden. Wil je een vreemde taal goed leren, maar hou je niet van boeken en kietelen, wat geen reden is om het leren van talen op te geven? Er zijn methoden die je niet maken of je liegt in boeken. Niet elke test hoeft saai te zijn. Probeer het elektronisch. Als je niet van boeken houdt, kies dan een cursus die je op je computer, CD of smartphone kunt studeren.

Deze cursussen zijn veel interessanter en leuker voor de fabrikant, omdat ze gebruik maken van de mogelijkheden van moderne technologie. Naast winkelgeluiden, tekst en foto’s, kunt u ook video’s, animaties, grafieken en zelfs leuke spelletjes vinden in de cursussen die u veel meer leren. Vreemde talen zijn overal om ons heen. Er zijn twee soorten onderzoeken: actief en passief.Als je actief aan het leren bent, zit je in een boek of op een computer, concentreer je en onderwijs je oprecht. Omgekeerd, wanneer je passief leert, leer je zo onbewust – bijvoorbeeld in entertainment.Vreemde talen zijn overal om ons heen, van ondertitels en productgidsen tot advertenties en radio-liedjes. Soms worden we gestoord door de vreemde taal in onze media, soms weten we er niet eens van, maar weinigen kunnen het gebruiken. Passieve tests kunnen ook grappig zijn. U hoeft tijdens het strijken niet naar educatieve opnames te luisteren. Je kunt de originele film bekijken met Tsjechische ondertitels of met vrienden naar een karaokeclub gaan en buitenlandse liedjes imiteren. Of haal de tekst van je favoriete liedjes op en vertaal ze.

Ling Fluent Speciale prijs -50%

Luister dan naar de liedjes en probeer onderscheid te maken tussen de woorden. Je kunt iets nieuws leren door computerspellen in het buitenland te spelen, maar ook door spellen te spelen die niet op computerspelletjes lijken. Het kan ook leuk zijn om verschillende productlabels en handleidingen te lezen.Niet altijd een vertaling van goede kwaliteit, dus als je een knop in het Tsjechisch hebt om rechts af te slaan, moet je hem naar links draaien in dezelfde vaatwasser. We hebben veel onzin voor ons. School spel. Al deze dagelijkse, ontspannende en leuke activiteiten helpen Polen talen te leren.Niet alles wat je je goed herinnert, maar je brein zal veel nieuwe informatie opslaan in passief vocabulaire. Geniet en leer tegelijkertijd Polen, want de verouderde slogan van vandaag is niet van toepassing: “leren – marteling”. Kies de juiste methode, kijk rond en gebruik een andere taal en woordenschat die liegt!bovengenoemde LingFluent. Plein

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *