Gezondheid

Intoxic – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

De toeslag “Intoxic” op basis van kruiden uit de voet gebieden van het grondgebied Altai verscheen op de farmaceutische markt in Rusland een paar jaar geleden. Interesse medische professionals en gewone mensen wordt alleen maar groter, als effectief in de strijd tegen meerdere soorten helminthes (wormen) en heeft natuurlijke ingrediënten. Net als bij andere supplementen op basis van natuurlijke stoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong, “Intoxic” heeft geen onmiddellijke resultaten geven, en het therapeutisch effect treedt niet minder dan een week het nemen van het in de aanbevolen dosering instructies.

Beschrijving van het supplement “Intoxic”

Dit is Antigelminten alleen beschikbaar in de vorm van druppels. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten:

 • berengal,
 • het sap van de vrucht van het gif boom,
 • Jungar Ferula.

Bear gal wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde voor vele eeuwen. De stof is een gelei-achtige substantie geel-rode kleur met een karakteristieke bittere smaak. Het heeft een toxisch effect alleen de wormen en hun eieren, die niet alleen hen te doden maar voorkomt ook verdere vermeerdering van de bevolking in het menselijk lichaam.

Sumac is een mediterrane kruiden met desinfecterende eigenschappen. Het sap uit haar vruchten niet immobiliseert alleen de wormen van welke aard dan ook, maar stopt ook schimmel processen die zich ontwikkelen in het lichaam tegen de achtergrond van de vitale activiteit van de wormen.

Jungar Ferula in Rusland groeit alleen in de regio Altai. Stof geïsoleerd uit deze hoge plant is actief op de bestrijding van een virale infectie en het herstel van het immuunsysteem. Deze eigenschappen van de plant werden voor het eerst ontdekt en beschreven door artsen Avestan geneeskunde.

“Intoxic” niet alleen helpt om zich te ontdoen van de wormen, en herstelt de darmflora, helpt het spijsverteringskanaal om te beginnen met goed functionerende na intoxicatie met parasieten en de producten die ze produceren. Dit vermogen van het supplement is het belangrijkste verschil en voordeel ten opzichte van de medische anthelminthicum supplementen. “Intoxic” kan worden gebruikt in combinatie therapie, maar alleen na overleg met uw arts. Net als andere voedingssupplementen, kan het bijwerkingen en allergische reacties veroorzaken. Het is noodzakelijk om te begrijpen en niet aan zelfmedicatie.

Het principe van de werking van het supplement Intoxic

helminten (wormen) kan het lichaam binnendringt voedsel door vuile handen, bestek. Om de infectie te voorspellen of om te voorkomen dat bijna onmogelijk, dat wil zeggen van het bot, niemand is immuun. “Intoxic” kan worden gebruikt voor de behandeling van de ziekte en als preventief. Als in het menselijk lichaam, ten minste één keer, werden ontdekt wormen, en het maakt niet uit wat voor soort, is er een risico op secundaire besmetting.

Type wormen wordt bepaald door de analyseresultaten van biologisch materiaal bloed of ontlasting van de patiënt. “Intoxic” kan worden gebruikt voor de gedefinieerd type ongedierte als de symptomen geeft aan dat deze gezondheidsproblemen. Het is effectief tegen

 • Giardia,
 • pinworms,
 • opistorchosis,
 • skaridov,
 • rondwormen,
 • toxocarosis,
 • echinococcal.

In de regel, het verzamelen en analyseren van biologische materialen duurt dagen en soms weken, indien het bloed van de belangrijkste laboratoria van de kleinere nederzettingen wordt verzonden. In de periode dat de ziekte niet wordt bevestigd, maar de symptomen wijzen op de aanwezigheid van wormen in het lichaam, kunt u beginnen met het nemen van de toeslag “Intoxic”. Toxische effecten op het menselijk lichaam, heeft hij niet, maar hem te helpen om te herstellen:

 • elimineert de symptomen van anemie,
 • helpt om de activiteit van het maag-darmkanaal te normaliseren,
 • verhoogt de functionaliteit van de alvleesklier,
 • activeert de natuurlijke afweer van het lichaam.

En zelfs als de besmetting van wormen niet zal worden bevestigd in het laboratorium studies, blessurebehandeling “Intoxica” zal brengen. In hun recensies over het supplement, patiënten merken dat op de achtergrond van toediening van deze anthelmintische druppels, ze hebben aanzienlijk verbeterd de conditie van de huid, het haar, de slijmvliezen van de mond en tandvlees.

How to make “Intoxic”

In de gebruiksaanwijzing anthelminticum drops “Intoxic” in detail beschreven de dosis, frequentie en wijze van inname. Behandeling ze mogen vanaf 3 jaar oud. Dosering de volgende:

 • Kinderen tot 6 jaar 3-5 druppels, drie keer per dag,
 • kinderen van 6 tot 12 jaar – 10 druppels, twee keer per dag,
 • volwassenen en tieners – 10-15 druppels tweemaal per dag

.

De duur van de behandeling hangt af van de leeftijd van de patiënt en het aantal soorten wormen gevonden in het bloed of ontlasting. Over het algemeen aanbevolen voor kinderen van 3-weekse cursus, en volwassenen – ten minste 30 dagen. Kinderen 3-6 jaar is voldoende 10-daagse behandeling om volledig te ontdoen van parasieten en het herstel van het lichaam.

Alvorens druppels verdund in harde of door een filter kamertemperatuur water. Maak het product beter op een lege maag, 30 minuten voor een maaltijd. Kinderen en ouderen druppels kan gepaard gaan met een lichte snack – fruit, sap met pulp. Producten met een afschermende werking in dit geval zal niet werken -. Ze zullen opname van het supplement te voorkomen

Om het verloop van de behandeling te onderbreken niet. Als je een tijd weg te laten, dan is het herstel van de frequentie, in een poging om de gebruikelijke interval te observeren. Het is belangrijk om te begrijpen dat het verminderen van de intensiteit van de symptomen suggereert dat de parasieten volledig worden vernietigd. Er is een risico dat de aangetaste weefsels waren eieren van wormen die een secundaire infectie kan veroorzaken. De duur van de cursus voor elke leeftijdsgroep berekend op basis van strijd niet alleen met de actieve soorten parasieten, maar ook hun eieren. Het is daarom erg belangrijk om het volledige verloop van de behandeling te nemen. De toeslag kunt u dit doen zonder het veroorzaken van ernstige schade aan het gezinsbudget.

Contra en mogelijke bijwerkingen Intoxic

Net als alle andere supplementen of supplementen, “Intoxic” kan bijwerkingen veroorzaken en hebben een aantal contra-indicaties. Voordat u een cursus van de behandeling te beginnen, is het noodzakelijk om te detecteren of uit te sluiten van de aanwezigheid van allergie voor onderdelen druppels. Bovendien zijn de stoffen in het supplement, kan bijwerkingen veroorzaken:

 • bear galblaas – verstoringen van de stoelgang (diarree of constipatie), misselijkheid en braken,
 • het sap van de vrucht van het gif boom is een natuurlijk zuur, en langdurig gebruik of meer dan de aanbevolen dosering kan de ontwikkeling van maagzweren veroorzaken,
 • Jungar Ferula is zwak giftig plant die vergiftiging kunnen veroorzaken als de dosis aanzienlijk overschrijden.

De concentratie van werkzame stoffen in het preparaat “Intoxic” geselecteerd omwille van de patiënten zal het voertuig strikt volgens de instructies. Gevallen van overdosering en bijwerkingen zijn geïdentificeerd.

Er zijn een aantal contra-indicaties voor de anthelmintische supplement “Intoxic”. Medisch specialisten en ontwikkelaars geeft zij aan hoe het nemen van het met de nodige voorzichtigheid als je gezondheidsproblemen hebt volgende:

 • zweer in de maag of de twaalfvingerige darm,
 • hepatitis in de acute fase van de ziekte,
 • storingen van de darmen,
 • intoxicatie op de achtergrond van virale of microbiële infectie.

Bovendien is het supplement niet aanbevolen voor zwangere of zogende vrouwen, kinderen onder de leeftijd van 3 jaar. In klinische studies heeft de controlegroep niet de patiënten uit deze categorieën, het principe van de werking van het supplement op hen wordt niet gevolgd, gegevens over de effectiviteit of letsel van de stoffen in het niet.

In hun opmerkingen over het supplement “Intoxic” patiënten die het volledige verloop van de behandeling voltooid, merkte niet alleen om zijn hoge therapeutische effect, maar ook dat ze voelde een golf van kracht, hun vitaliteit waren significant verbeterd, verbeterde huidaandoening, eetlust en stemming. BAD “Intoxic” klinisch getest, die niet alleen de effectiviteit in de bestrijding van parasieten, maar ook de veiligheid wanneer genomen in de aanbevolen doseringen werd bewezen.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *