Initiatie van de ureumblaas

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het begin van de urineblaas komt frequenter voor dan het begin van de bovenste anorexia, met bijkomende stoornissen van verschillende systemen en organen. In het gebied van botten en skeletspieren, vanwege het feit dat het slijmvlies van de blaas groeit met de huid van dit gebied, is er een driehoekig defect in de onderkant van de buik, waardoor het mondslijmvlies van de blaas wordt benadrukt.

Symptomen van degeneratie van de urineblaas

Met deze veranderingen kunnen hernia’s en cryptorchidisme naast elkaar bestaan (falen van de kern om zich aan te sluiten bij het scrotum). Bovendien kan onjuiste heupgewrichtuitlijning de zogenaamde “zachte landing” van het heupgewricht veroorzaken. eendje bij patiënten.

De stappen zijn meestal kort en breed en de anus wordt naar voren verplaatst. Hoewel de anale sfincter goed is ontwikkeld, worden patiënten met anorectale mucosa-prolaps en stoelgangafwijkingen waargenomen.

Bij jongens wordt de penis ingekort en gebogen naar de schaamstreek. De kernen, epididymiden, zaadbellen en spermabuizen hebben een goed bewaard gebleven structuur en functie. Onvruchtbaarheid, die zich kan ontwikkelen bij patiënten met blaasdegeneratie, is geassocieerd met littekens die zich ontwikkelen in de urethra na herhaalde chirurgische ingrepen.

Bij meisjes manifesteert de uitscheiding via de urine zich in het gebied van de vagina door de verkorte en versmalde externe uitlaat. Bovendien is de clitoris gespleten en zijn de vulva-lippen onderontwikkeld. Binnen de urinewegen wordt het slijmvlies van de blaas met een zichtbare gespleten nek en urethra benadrukt bij zowel jongens als meisjes in de buurt van het bestaande driehoekige defect. De grootte van een gecensureerde blaas kan variëren, maar kan meestal aan elkaar worden genaaid. De bovenste urinewegen blijft echter na de geboorte onveranderd.

Behandeling van cachexie van de blaas

De behandeling van urinaire degeneratie en lokale degeneratie is alleen chirurgisch. De therapie streeft naar een goed cosmetisch uiterlijk van zowel de buik als de geslachtsorganen. Het doel is om het vermogen van geslachtsorganen om zich voort te planten in de toekomst te behouden.

De operatie wordt ook zo uitgevoerd dat de blaas het juiste volume bereikt om urine op te vangen en vast te houden. Een belangrijk aspect is ook de bescherming van de bovenste urinewegen tegen secundaire schade. De originele reconstructie wordt uitgevoerd in het derde of vierde tijdperk van het pasgeboren kind.

Het bestaat uit het sluiten van de urineblaas en de initiële kleine capaciteit wordt gewoonlijk snel verhoogd. De basiswerking van de gedegenereerde urineblaas en bovenarm wordt uitgevoerd op de leeftijd van ongeveer 3-4 jaar (de zogenaamde “chirurgische procedure”). de procedure in de hals van de blaas en de reconstructie van de uitwendige delen van de urogenitale en urinewegorganen).
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*