In Proceeding is de toediening van farmaceutische preparaten van het grootste belang.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De diagnose van papillaire tuberculose is mogelijk op basis van het karakteristieke uiterlijk en de locatie van de laesies. Bovendien zijn hoge resistentie tegen tuberculose en een sterke positieve reactie van de tuberculinereactie bij patiënten typisch. Het histologische beeld van de verkregen weefselfragmenten vertoont de kenmerken van tuberculoseachtige korrels.

Bij de differentiatie van papillaire tuberculose in de huid, de tepel (waarbij er geen infiltraties zijn van de huidbasis en geen ontstekingslaesies, is het bovendien geassocieerd met de neiging tot zelfregulatie en zelftransplantatie) en de Papillous lichen flat (karakteristiek voor zijn natuurlijk jeuk en het optreden van typische brokken in het milieu of op een andere locatie) moet in aanmerking worden genomen, de beslissende factor in deze gevallen is het onderzoek van veranderde pathologische weefsels in de microscoop na het aanbrengen van speciale kleuring .

Bovendien kan een ander type tuberculose – lupus papilloma – vergelijkbaar zijn, maar lupus knobbeltjes worden gevonden en er is een grotere neiging tot scarificeren en ontleden.

Behandeling van papillaire tuberculose

De methoden van papillaire tuberculose therapie verschillen niet van die welke worden gebruikt in andere vormen van de ziekte. De toediening van farmacologische preparaten, in het bijzonder isoniazide, rifampicine, ethambutol, streptomycine en pyrazinamide, is essentieel in deze procedure. De therapie bestaat uit het tegelijkertijd associëren van verschillende maatregelen.

De behandeling van papillaire tuberculose is chronisch en duurt vele maanden totdat de huidlaesies verdwijnen (als de ziekte niet gepaard gaat met tuberculose-afwijkingen in de inwendige organen). Soms is een chirurgische interventie met excisie van huidlaesies ook noodzakelijk.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*