Gigantische papillaire ontsteking van de darmen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Giant papillaire conjunctivitis wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van gigantische wratten op het binnenoppervlak van de bovenste oogleden als reactie op de aanwezigheid van een vreemd lichaam (vooral zachte niet-retourneerbare contactlenzen).

De symptomen van reusachtige papillaire conjunctivitis zijn vergelijkbaar met die van andere allergische oogziekten.

Naast symptomatische therapie is de behandeling van reusachtige papillaire conjunctivitis gebaseerd op de verwijdering van een vreemd lichaam uit het oog.

Giant papillaire conjunctivitis is een van de vele andere zeldzame conjunctivitisziekten. Deze groep omvat: veer conjunctivitis en hoornvliesontsteking, atopische conjunctivitis en hoornvliesontsteking, contact conjunctivitis en ooglidontsteking.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*