Gesloten verwondingen aan de penis

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Bij gesloten verwondingen kan de penis van verschillende typen zijn, afhankelijk van de oorzaak van de verwonding.

Penis contusion

Penis contusie is een van de meest voorkomende en tegelijkertijd de lichtste gesloten verwondingen. De stimulus en contusie worden gevolgd door de ontwikkeling van subcutaan hematoom. Chirurgische methoden worden niet gebruikt bij dit soort schade, de behandeling is slechts conservatief.

Penisfractuur

Fractuur van de penis treedt op als gevolg van plotselinge buiging van de penis wanneer deze wordt opgericht. De witachtige omhulsels van holle lichamen barsten open. Klinisch verloop wordt gekenmerkt door het optreden van hevige pijn en het afvallen van erectie. De behandeling is primair chirurgisch en bestaat uit een ad hoc-naaiwerk van het witachtige omhulsel.

Penile swing

Penile swing is een beschadiging van de penis wanneer deze wordt opgericht. Het verwondingsmechanisme verwijst naar de beweging van de penis onder de huid naar de schaamstreek, scrotum en inguinale regio’s. Een onderdeel van de schade is het loslaten van de penishuid in de vicieuze groef. Dientengevolge is er een zogenaamde “zachte wet”. symptoom van een lege mouw.

Een afbeelding van de penis

Infusie van de penis vindt plaats in het mechanisme van het aantrekken van een vreemd lichaam (bijvoorbeeld in het geval van de penis). snaar, linten, ringen, enz.) voorbij de vicieuze groef, meestal voor masturbatiedoeleinden. Dientengevolge neemt de bloed- en lymfe-uitstroom aanvankelijk af en vermindert de bloedstroom in de loop van de tijd, wat kan resulteren in necrotische laesies. In dit geval is de ontwikkeling van oedeem een indicatie voor een dringende afzagen van de ring, wanneer het onmogelijk is om deze af te schuiven.

Penis bal

Peniskegel is een aandoening die ontstaat door een nauwe voorhamer uit de vicieuze groef te trekken.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*