Gebruiksaanwijzing Trądzik Rose is meestal meerjarig

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Aanvankelijk ontwikkelt Trądziku roze erythemateuze huidlaesies met voorbijgaande roodheid van de gezichtshuid (de zogenaamde “rode huid”). erytheemperiode). In de loop van de tijd ontstaan er papulaire en pustulaire uitlopers (papulo-prostatische periode). In zeldzame gevallen worden hypertrofische veranderingen waargenomen in de neus (overgroei variëteit), die alleen mannen betreffen.

Trądzik roze bevindt zich voornamelijk op het gezicht, in het midden van het gezicht. Ongeveer de helft van de patiënten ontwikkelt oogcomplicaties in de vorm van conjunctivitis, veranderingen in de ooglidranden en, minder vaak, ontsteking van het hoornvlies. De werking van Trądziku rosacea is meestal al lang bekend. Vrouwen ervaren een toename van hun menstruatieperiode (vanwege de hormonale veranderingen die zich in dit stadium van de cyclus voordoen) en meestal een uitgesproken exacerbatie van de aandoening tijdens de menstruatie.

Trądzik-achtige roze bloemen kunnen rond de mond verschijnen na lokale toediening van glucocorticosteroïden. Dit geldt vooral voor mensen met een neiging tot bloedvataandoeningen, zelfs zonder de waarneembare laesies die typisch zijn voor Trądziku rosacea.

Diagnose van Trądziku rosacea

De diagnose van Trądziku rosacea kan worden gebaseerd op de aanwezigheid van typische klinische symptomen. Het is belangrijk om erythemateuze en papulopulaire pustulaire laesies op te merken, die zich meestal in het midden van het gezicht bevinden. Het is ook belangrijk om de aanwezigheid van vasculaire stoornissen te bevestigen bij patiënten met Trądzik roze laesies. Het is nuttig om symptomen van verhoogde talgafscheiding te identificeren.

Bij de differentiatie van Trądziku rosacea moet in de eerste plaats rekening worden gehouden met de algemene bindweefselaandoening – systemische lupus erythematosus, waarbij de symptomen ook andere organen en systemen aantasten en gezichtslaesies worden verergerd door zonlicht. Bij andere ziekten wordt een vergelijkbaar klinisch verloop waargenomen in Trądziku, veel voorkomend en zogenaamd Trądziku. een bigloep met een verstrooid gezicht.

Behandeling van Trądziku rosacea

Trądzik roze wordt behandeld met algemene of lokale farmacologische preparaten. In het eerste geval wordt aanbevolen om factoren te verwijderen die huidlaesies kunnen veroorzaken of verergeren (maagzuur, hormonale aandoeningen, enz.). ) .

Een gunstig therapeutisch effect wordt verkregen door Metronidazol gedurende enkele weken toe te dienen. Het gebruik van dit farmacologische middel is echter gekoppeld aan bijwerkingen, met name aan toxische effecten op de lever, en de behandeling dient daarom te worden gestaakt.

In geval van prevalentie van pustuleuze laesies kan tetracycline worden gebruikt en in geval van ernstige huidletsels – isotretinoïne.

Bovendien wordt roze Trądziku toegediend als een systemische remmer van talgklieractiviteit, zoals het geval is voor huidlaesies die worden waargenomen in Trądziku vaak.

Lokale behandeling van Trądziku rosacea bestaat uit het gebruik van crème met Metronidazol en pakketten, poeders, pasta’s en spuitbussen, zoals in het geval van Trądziku-bloemen. Als is aangetoond dat gisten betrokken zijn bij het initiëren van huidafwijkingen, moeten geneesmiddelen op basis van de bloedwortel ook plaatselijk worden toegediend, maar met de nodige voorzichtigheid, omdat ze giftig kunnen zijn voor de ogen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*