Fototoxicologische reacties kunnen planten zijn

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Fototoxische reacties komen bij de meeste mensen voor als gevolg van blootstelling aan niet-violette straling, voornamelijk over een langere golflengte, maar met het naast elkaar bestaan van blootstelling aan stoffen die de effecten van zonlicht op het huidoppervlak verergeren.

Fototoxische reacties kunnen planten, farmaceutica, chemicaliën omvatten die een extern effect op de huid hebben of oraal kunnen worden toegediend, b.v. geneesmiddelen zoals sulfonamiden, tetracyclines, die vaak worden gebruikt bij infecties, bloeddrukverlagende geneesmiddelen en geneesmiddelen die worden gebruikt om epilepsie-aanvallen te voorkomen.

De erythemateuze lesies zijn overheersend en beperkt tot het directe contact met de fototoxische inducerende stof. Ze ontwikkelen zich als gevolg van het eerste contact, maar als het veroorzakende middel wordt verwijderd, trekken ze zich terug zonder sporen achter te laten op de huid.

Het is noodzakelijk om dergelijke veranderingen in de toekomst te voorkomen en het is daarom belangrijk om blootstelling aan fototoxische middelen in het mechanisme voor het verergeren van de effecten van zonlicht op de huid te vermijden.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*