Nieuws

Fish XXL – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen

Onder professionals de winter visserij wordt beschouwd als een zeer prestigieus beroep. Er zijn verschillende redenen – de waarde van de vangst aanzienlijk toeneemt, de mogelijkheid om een ​​paar uur in de felle kou prijst de visser in de ogen van de deelnemers, maar ook als een kans om de gezondheid te versterken, die in de frisse lucht. Winter vangst wordt een heerlijke schotel op de eettafel, in het bijzonder op een koude avond van Januari. Sorry, maar modern slechte aas om vis te vangen. Deze laatste pickier geworden en is niet zichtbaar op de eerste aas. Hoe kan ik de beet in de winter te verbeteren? Als u nog niet gehoord over de spray activator Fish XXL, is het tijd om hem te ontmoeten. Met recensies over activator bijten Fish XXL kunt u lezen aan het einde van de beoordeling.

Wat is Fish XXL?

Hoeveel keer in zijn leven, de visser rendement verloren omdat er niets is gevangen en hield een dag niet geleefd. Een bekend situatie? Geconfronteerd met deze bijna iedere visser. Voorwaarden voor een mislukte winter vissen meerdere. Onder hen:

 • de afname van de efficiëntie van de klassieke aas tot 0% door verlaging van de watertemperatuur onder 10 graden – de vis slaat alleen de geur;
 • op zoek naar een “wondermiddel” vind, koop fake namaak fraude, een verspilling van geld, frustratie en tegenzin om nieuwe ontwikkeling voor de winter hapje proberen;
 • overdadige reclame effect, gedwongen om onnodige producten dummy kopen in overvloedige hoeveelheid.

Niet altijd de reden voor de mislukking is het kiezen van de verkeerde plaatsen of recente aanwezigheid van andere vissers. Maar nog bevroren, gefrustreerd en geloof in de winter visserij een man keert terug naar huis met lege handen hebben verloren, terwijl afvragen: “Wat doe ik verkeerd?”.

Heeft het zin om tienduizenden besteden aan accessoires die niet werken te maken? Is het niet beter om te proberen eens een noviteit dat weinig mensen gewaardeerd? Bieden de lezer meer te maken met de spray activator winter Fish beet XXL. Misschien zal deze informatie uw leidend licht in de wereld van de grote vangst.

Het werkingsprincipe Fish XXL

Na de activator bijten Fish XXL (beoordelingen hieronder) wordt aangebracht op het aas of een ander object dat vis trekt, stort hij in het gat. Vervolgens vier actieve component begint haar werkzaamheden. Vis, het aftasten van de aas rond, volgt haar, met olifant knoflook en anderen zoals hij van invloed op de olfactorische organen van de bewoner van de vijver.

De meest “krachtig” componenten Fish XXL vasthouden aan het slijmvlies en het stimuleren van de zenuwuiteinden. Signalen van het zenuwstelsel worden naar het belangrijkste orgaan, de hersenen, en de vis ophoudt de omringende werkelijkheid waarnemen. Nu is het alsof ze hoort niet bij zich.

Toen hij dichter bij de bron van de stimulus aan toen de vis is ook dichter bij het krijgen in de emmer voor de visvangst. By the way, om de effectiviteit van de spray activator Fish XXL te garanderen, wacht 10-15 minuten (max), zorgvuldig kijken naar de hengel en vislijn.

De samenstelling en eigenschappen van componenten Fish XXL

Opmerkingen over Fish XXL praten over het feit dat deze drug is verschillend van analogen die geen chemicaliën bevatten. De effectiviteit van de activator bijten Fish XXL wordt bereikt door gelijktijdige blootstelling aan vier componenten vissen:

 • eiwit squid;
 • hennepzaad olie;
 • olifant knoflook;
 • Kaffer kalk.

Deze ingrediënten hebben een sterke, uitgesproken smaken. Ze zijn niet erg prettig voor de mens, maar de vis lijken aantrekkelijk. Zo kunnen zij het stimuleren van de activiteit van de hersenen en het zenuwstelsel van onderwater wezens zoals karper, snoek, karper, brasem, meerval, voorn, baars, kwabaal en vele anderen. Naast de 4 kritische componenten, de spray Vis XXL aangevuld met aminozuren en polysacchariden, die vis niet voldoende in het koude seizoen. De consistentie van Fish XXL zeer dik, zodat het niet zo gemakkelijk te spoelen met een mondstuk.

Het gebruik van activator Fish XXL H4>

Beginnen met begrijpen de kracht van de spray wordt gepresenteerd voor de lezer af te vragen: “Als er een vis een dergelijke tool kan trekken”. Producenten zeggen: “Ja.” Dus, wie zal lokken Fish XXL:

vreedzame vis. Zelfs de inwoners van de wilde wateren, niet vertrouwd zijn met een van de aas en weet niet geuren smaken, zal varen van de rivier dieptes om de geur van de vetzuren en zal worden uw begeerde.

Neat vis. Haar waarschuwing is onmiddellijk ReAction s om items uitgebracht in een vertrouwde omgeving. Fish XXL verzamelde een veel positieve feedback omdat de activator donkere tinten, het zal niet verstoren de harmonieuze sfeer van de vijver en de vis zal de val niet in de gaten.

Prey vis. Snoek, baars, Zander en zulke vertegenwoordigers van de Peace River zal komen om te voldoen aan met u uit het diepst, zoals voorgesteld door de activator werkt zelfs op een aanzienlijke afstand.

trigger fish BITE XXL

Vergeet de laatste super aas die in de winkels worden verkocht tegen onrealistische prijzen. Dit is gewoon een manier om de boeven om geld te trekken uit je zak, waardoor u gebruik maken van de fondsen met nul effect. Aan de andere kant, is het logisch om te vragen – waar is de garantie van het gebruik en de effectiviteit van de spray-activator Fish XXL? Nu moet je de voordelen van het voorgestelde product te begrijpen.

Voordelen van de aas voor de winter visserij H4>

Opmerkingen over Fish XXL wordt bevestigd door tientallen voordelen van het gebruik van de tools. Het is zo als de vissers? Dit is voor een aantal redenen:

 • de prijs is ruim voldoende, zelfs voor senioren of mensen met een gemiddeld inkomen;
 • actie visser voor de toepassing van de spray wordt geminimaliseerd en duurt enkele seconden;
 • is er geen noodzaak om regelmatig te “vernieuwen”, veroorzaakt door de samenstelling;
 • stoffen actief beïnvloeden van de psyche en de hersenactiviteit van de vis geen nadelige invloed op de persoon te hebben;
 • tijd te besparen voor de visserij, vooral in de winter;
 • schot wordt actiever visser zeker niet bevroren, maar na elkaar zal trekken uit een vis;
 • heeft unieke eigenschappen, dus ook geschikt voor warm en zeer koud water, en in het laatste, zijn deze eigenschappen verbeterd;
 • geldt voor alle waterlichamen (meren, rivieren, kanalen, vijvers, enz.).

Opmerkingen over Fish XXL zeggen dat de onmiskenbare voordelen van de activator vissen zijn een handig compact flesje, geen behoefte om beschermende kleding te gebruiken tijdens het aanbrengen en de mogelijkheid van het sproeien van de spray, zonder het verwijderen van uw winter handschoenen.

Niet genoeg positieve beoordelingen en de voordelen van Fish XXL in orde voor een twijfelende koper overtuigd van de effectiviteit van de middelen? Nou, smeekbeden conservatieven zijn niet activiteit, zichzelf respecterend bedrijf.

Gebruik instructies H5>

Nog nooit om grote vis te vangen in de winter was niet zo gemakkelijk. Wat u moet doen om een ​​resultaat van het gebruik van de spray Fish XXL krijgen:

Om een ​​aas aan de haak (het maakt niet uit, brood, maïs, synthetische of plastic ding) op te leggen.

Strooi 2-3 keer deze spray. Als het doel is om roofvis te lokken met diepte of om een ​​groot exemplaar te vangen, is het toegestaan ​​om het aantal “nul” te verhogen tot 5-6.

Geef de functie een beetje genieten, en droog. 2-3 minuten is voldoende.

Laat het aas in het gat.

Na 3-4 van de vis om het proces van het sproeien te herhalen.

Eenvoudige, is het niet? Dergelijke eenvoudige handelingen kunnen de gebruikelijke gemiddelde visser vangst op keer te verhogen! U kunt dit controleren als om te zien uit de eerste hand hoe spreken over de dichte nevel de activator Fish XXL Amateurs en professionals winter vissen.

Real beoordelingen over activator bijten Fish XXL

Andrew, coach winter visserij, Ufa, Europa

Uitgevoerd met een collega, een experiment werd die samen vissen in januari, zal ik het aas Fish XXL te nemen en. Wat denk je? Ik gepakte een half uur 4 burbot, 3 zeebrasem en een toppositie, hij tegelijkertijd – 1 burbot. Ik had genoeg van dit experiment. Dus contact opgenomen met de fabrikant en onmiddellijk bestelde tien dozen van Fish XXL. Zal van pas komen! Em>

Eugene, laureaat van toernooi visserij, Moskou, Europa

Ik had geluk met mijn vrouw, ze altijd vakkundig geraden van de geschenken. Op nieuwjaarsdag gaf me Fish XXL, maar over deze dingen Ik ben een scepticus. De verrassing was niet de grens, bij de plaats waar nooit werd snoek (hoewel er zijn gevonden), ving ik het! Het is duidelijk dat deze tool is zeer effectief. Ik zou aanraden aan iedereen! Em>

Michael, 36 jaar oud, Kostroma, Europa

Niet beschouwd moeten eventuele additieven in aas, maar de vissen november en januari heeft eindigde in een mislukking, en ik was bereid om alles te proberen. Zoon hielp met de bestelling en ik kreeg het eerste pakket van de spray Fish XXL. Na de volgende visreis bracht ik thuis een paar kilo vis. Was erg blij, want ik heb niet terug met hun vangst. Met dank aan producer Fish XXL. Em>

Ivan, 43 jaar oud, Cheboksary, Europa

was bang dat ik zou vallen voor de truc van oplichters, maar nog steeds de orde gesteld. Kocht Vis XXL, spuit het aas, wachten, in het gat vallen. “Onzin” – op zijn zachtst gezegd, dacht ik. Maar na 10 minuten kreeg een beetje gek! Ik dacht dat het ijs onder mij verspreiden! Kwam thuis met 13 pond van voorn en crucians. Het ding is uitstekend! Suggestie! Em>

Dit vind je misschien ook leuk...