Schoonheid

Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, hoe het te gebruiken?

Veel mensen leven in een razend tempo, werken 12 uur per dag en geen tijd hebben om te trainen. Immers, heeft zelden het geluk in de vorm van een rond-de-klok fitnessruimte onder het huis of op het werk. Ja, en vaak na het werk je gewoon wilt ontspannen, zich niet uit te putten met trainingen. Hoe zit het met degenen die willen om vet te zwemmen en actief blijven?

Out is er een machine-bandpers Ems Trainer. Het werkt op het principe myostimulatie – spieren samentrekken honderden keren in een korte periode van tijd als gevolg van de werking van een zwakke, pijnloze elektrische pulsen. In tegenstelling tot de trainers van de vorige generaties, die omvangrijk waren, ongemakkelijk, en het stimuleren is nogal gevoelig, Ems Trainer soepel en niet hindert.

Als gevolg daarvan zul je geript en sterke druk na drie weken gebruik, 20 minuten per dag. Ook steeg het energieverbruik tijdens het gebruik van de simulator zal u helpen om overtollige calorieën te verbranden en dus gewicht te verliezen in de taille gebied! Gewoon op de band, selecteert u de modus en werk je spieren voor u zal werken.

Het gebruik van de stimulator Ems Trainer

De simulator zal nuttig zijn voor diverse doeleinden zoals is

 • Het verbeteren van atletische prestaties
 • De ontwikkeling en versterking van de buikspieren
 • vetverbranding
 • Het verbeteren van de efficiëntie van de klassieke opleiding
 • Massage spastische spieren

De voordelen van band Ems Trainer

 1. De simulator is eenvoudig te gebruiken, draadloze, vrijwel onzichtbaar onder de kleding en laat geen irritatie op de huid, dankzij de zachte gel pads. De trainer heeft 5 niveaus van opleidingen van verschillende intensiteit niveaus -. Van zeer eenvoudig (voor beginners) tot zeer intense (voor ervaren)
 2. Stimulansen voor de technologie EMS helpt om niet alleen de externe rectus van de buik, maar ook de diepere buikspieren (KOR), die van belang zijn voor het behoud van een goede houding, General gezondheid (met name voor vrouwen) en de bescherming van lichamen uit zinkende zijn te trainen.
 3. Als u sporten, met behulp van de Ems Trainer zal uw oefening aanzienlijk intenser te maken. Zelfs tijdens het dragen van de simulator tijdens een normale wandeling, dan heb je calorieverbruik te verhogen met 80%! En zoals we weten, hoe meer calorieverbruik, hoe sneller je vet te verbranden.
 4. OL>

  Ems Trainer voor gewichtsverlies

  Volgens het onderzoek van Tamara roker, een controlegroep van 11 personen gedurende drie weken droegen trainer Ems Trainer voor 20-40 minuten, het doen van eenvoudige lichaamsbeweging en een lager verbruik van snoep en junk food. De resultaten in 3 weken zijn indrukwekkend:

 • Verlies gewicht tot 6 kg
 • De vermindering van de taille omtrek 6,2 cm
 • De toename van de kracht en het uithoudingsvermogen van de spieren met 69%

Buy AB trainer Ems Trainer

U kunt deze spier stimulator bestellen via onderstaand formulier, met dank aan onze partners. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens (naam en telefoonnummer) die u zou kunnen contact opnemen met de operator en bevestig de bestelling correct opgeven. Het product zal aan u onder rembours, betaling na ontvangst komen. Verzending wordt gedaan op Europa, Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Azerbeidzjan, Armenië, en Kirgizië.

(belangrijk!) Vergeet niet dat het bestellen via dit formulier op de website ems-stimulator.com. We hebben geen relatie met hem. Alle feedback, klachten en opmerkingen kunt u sturen naar de bovenstaande website. Em>

Technische kenmerken van de simulator

 1. Afmetingen: 46 x 24 x 39 cm
 2. Extra functies: automatisch uitschakelen na 20 minuten
 3. Kenmerken: 1 batterij 3 V CR2032 (bijgeleverd)
 4. OL>

  FONT>

Dit vind je misschien ook leuk...