Een veel voorkomend symptoom van een sleeve is een ontsteking van de eikels

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De hoes manifesteert zich in het onvermogen om de voorhuid in de maaggroef af te tappen of in het onvermogen om de uitwendige urinebuisuitgang bij pasgeborenen of zuigelingen te visualiseren, wanneer men probeert de voorhuid terug te trekken.

Bovendien wordt bij de ontlasting een bobbel waargenomen tijdens het plassen en de vaak geïnfecteerde urine wordt lange tijd uit de zak van de zak gedraineerd na het paarproces (dit heeft te maken met het bestaan van een obstakel in de urineafvoer).

Een veel voorkomend symptoom van een stola is een ontsteking van de eikels. Soms is er een olievlek van afscheiding uit de prepuretale zak, soms is er zwelling of roodheid.

Bij pasgeborenen en zuigelingen wordt de ontlasting alleen herkend als de structuur van de voorhuid niet zodanig kan worden afgetapt dat de uitwendige afvoer van de urethra zichtbaar is.

Eeuwse behandeling en prognose

De basismethode voor behandeling is chirurgie, waarbij de resectie van de voorhuid (circumcutie) plaatsvindt. Soms is het nodig om een kunststofbehandeling uit te voeren, die gericht is op het verbreden van de diameter van het voorboorgat.

Prognose voor vroege chirurgische behandeling is over het algemeen goed. De geïmplementeerde procedures zijn meestal effectief en resulteren in goede resultaten. Als de diagnose over het hoofd wordt gezien en niet wordt behandeld, kunnen complicaties optreden, vooral inflammatoire, die gepaard gaan met een iets slechtere prognose.

Een terugkerende stoelgang kan ook stenose veroorzaken in de uitwendige urethra-uitlaat, wat een extra complicatie is. In extreme gevallen kan een onbehandelde en goed ontwikkelde ontlasting (een langdurig vastgezet gat in de voorhuid) de zogenaamde “zachte plek” veroorzaken.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*