Nieuws

Een milieuvriendelijk dieet en levensstijl – een ding dat je moet weten

Veel mensen wenden zich tot biologisch voedsel vanwege het gebrek aan pesticiden, hormonen en antibiotica.Een aantal wetenschappelijke studies zijn uitgevoerd naar de voordelen van een organisch dieet en de theorie van holistische gezondheid, waardoor een organische renaissance is ontstaan.Iedereen die overweegt om biologisch voedsel te gaan eten, moet hier meer over te weten komen en het voorlezen om de potentiële voordelen van deze verandering te zien. Er is veel geschreven over dit onderwerp, dus iedereen die deze levensstijl overweegt, zal een goed startpunt hebben.“We worden de hele dag blootgesteld aan giftige chemicaliën, weten het niet eens, onze lichamen worden dagelijks gebombardeerd met milieutoxines zoals phyllocine, PCB of lood.” Het gebied waarover we nog steeds controle hebben, is voeding en de voedselkeuze die we gebruiken In onze keuze voor biologische producten vermijdt u zowel synthetische pesticiden als kunstmeststoffen waarvan bekend is dat ze kankerverwekkend zijn.Er zijn meer dan 80.000 chemicaliën in de VS, maar slechts ongeveer 2% van hen is geëvalueerd voor de veiligheid, volgens de Verslag van het Amerikaanse Presidentspanel 2010. Wanneer u biologisch voedsel koopt, vermijdt u alle schadelijke chemicaliën. “” -.zegt Christine Egan, gezondheidscoach en oprichter van Redefining Healthy.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *