Nieuws

Een kruikdieet (babyvoeding) – 10 dingen waar u op moet letten

Als u de laatste jaren voedingsgewoonten hebt gevolgd, heeft u misschien wel eens gehoord van een dieet op basis van babyproducten.Hoewel het duidelijk is dat dit dieet de consumptie van babyvoeding omvat, vraagt u zich misschien nog steeds af:“Hoewel de mode voor dit dieet kwam toen Tracy Anderson, Jennifer Aniston en Reese Witherspoon het begonnen te gebruiken, moeten we het nog steeds persoonlijk testen om te zien of het echt effectief is. Babyvoeding is immers niet bedoeld voor volwassenen van bovenaf. artikel bespreekt alle details van een dieet op basis van zuigelingenvoeding, inclusief gezondheidsvoordelen, bijwerkingen en algemene richtlijnen.

Wat is een babyvoeding-dieet?

Het zuigelingendieet is de trend waarin de dunner het grootste deel van de dagelijkse calorieën uit babyvoeding krijgt die in kleine potten of pakjes in winkels gekocht kunnen worden of thuis bereid kunnen worden. Veel mensen gebruiken dit dieet om extra kilo’s te verliezen. Meestal gaan binnen een paar dagen kleine hoeveelheden verloren. Gepopulariseerd door personal trainer Tracy Anderson, is het dieet voor baby’s ontworpen om de hoeveelheid schadelijke ingrediënten in voedsel, controle porties en calorieën te verminderen en essentiële vitamines te bieden. Bovendien bevat uw babyvoeding-dieet al dan niet een calorisch volume van één vaste maaltijd. Het dieet voor babyvoeding is sinds de jaren tachtig beschikbaar. De populariteit van het product is de afgelopen tien jaar toegenomen, maar dat is niet zo. Hoewel het bij veel groepen populair is geworden, is het ook een van de moeilijkste diëten om te onderhouden en een van de meest controversiële. Dit komt omdat voedingsmiddelen voor kinderen grotendeels vrij zijn van de vetten en kruiden die we allemaal gewoon zijn te eten met gewone maaltijden. Het gebrek aan ingrediënten en aanverwante smaken maakt het voor veel dunnere drinkers moeilijk om het voedsel voor kinderen te dragen.

Conclusie: het dieet voor babyvoeding is een dieet waarbij mensen voornamelijk babyvoeding moeten eten, wat een zeer moeilijke taak kan zijn.

Hoe werkt het dieet voor babyvoeding?

Als babyvoeding wordt geadviseerd, wordt verwacht dat baby’s de meeste of alle calorieën van babyvoeding zullen krijgen, wat kan inhouden dat ze meer dan veertien potten per dag consumeren. Mensen die commercieel klaargemaakte babyvoeding kopen, eten meestal één pot per uur gedurende de dag en degenen die hun eigen voedsel voor hun kinderen thuis bereiden, eten een equivalent portie per uur. Elke portie babyvoeding bevat meestal 50 tot 90 calorieën, daarom moeten ze tijdens de dag zoveel eten op een dieet.Meestal zal het eten van minstens een tiental glazen voedsel ongeveer 1000 calorieën opleveren.

Afhankelijk van je dagelijkse doelstellingen voor gewichtsverlies, kun je nog meer eten als je alleen babyvoeding eet. Slimmers die een gewone maaltijd eten, meestal lunch, besparen wat ruimte in het caloriebudget voor een klein deel van de eiwitten en groenten. Dit kunnen vis en groenten, kip en groenten zijn of een vegetarische optie, b.v. zwarte bonen en groenten. Het babyvoedseldieet maakt het gemakkelijker om aan je caloriedoelen vast te houden en biedt je het extra gemak van het consumeren van afgewerkt voedsel. Het duurt meestal van drie dagen tot een week en is niet bedoeld om voor een langere periode te worden onderhouden.

Conclusie: een babyvoeding dieet vereist binnen een paar dagen een paar dagen babyvoeding en kan een gewone maaltijd van eiwitten en groenten toelaten.

Voordelen van een babyvoeding-dieet

Dit dieet is de afgelopen jaren een van de meest controversiële en sterk besproken diëten geworden. Terwijl sommige mensen ruzie maken over hun voordelen, zijn anderen van mening dat kindervoeding bedoeld is voor baby’s. Dit komt vooral omdat kinderen verschillende spijsverteringssystemen en voedingsbehoeften hebben dan volwassenen; hun voedsel is speciaal voorbereid op hun behoeften. Er zijn echter een aantal voordelen die kunnen voortvloeien uit de tijdelijke adoptie van een babyvoedseldieet. Dit zijn:.

 • Snel gewichtsverlies
 • kleinere porties
 • meer fruit en groenten
 • minder schadelijke additieven

Sommige mensen verliezen een paar pond per week aan een potdieet. Deze resultaten zijn echter mogelijk niet duurzaam omdat een dieet dat voornamelijk bestaat uit producten voor kinderen, moeilijk te onderhouden is. Slimmers zouden betere voedingskeuzes moeten maken als ze hun nieuwe gewicht willen behouden nadat ze het babyvoedsel dieet hebben verlaten. Dit dieet helpt ook degenen met portiecontrole, omdat het gedurende de dag lage, frequentere doses nodig heeft. Dit zal de grootte van de maag niet veranderen, omdat de maag niet krimpt zonder een operatie; het kan echter veranderen hoe hongerig u zich voelt en u helpen minder te eten. Bovendien kan dit dieet helpen om mensen af te slanken die meer groente en fruit eten en een bepaalde voedingswaarde bieden aan mensen die geen vegetariërs zijn. Het elimineert ook veel van de schadelijke additieven die worden gevonden in normale volwassen producten.

Samenvatting: een potdieet kan snel gewichtsverlies en betere portiebeheersingsgewoonten veroorzaken, terwijl de inname van fruit en groenten wordt verhoogd en de inname van additieven wordt verminderd.

Babyvoeding voedingsrichtlijnen

Verrassend genoeg zijn er geen duidelijke of ondubbelzinnige richtlijnen voor dit dieet. Dit komt vooral doordat de overgrote meerderheid van voedingsdeskundigen en dunnere wezens geen volwassenen accepteert die voedsel voor kinderen eten als een bron van calorieën en voeding.Omdat dit dieet geen echte geloofwaardigheid heeft verworven in de gezondheidsgemeenschap, worden slechts een paar algemene stappen herhaald door trendy voedingsdeskundigen.Mensen met dit dieet consumeren meestal een bepaald aantal calorieën om af te vallen. Dit aantal kan worden berekend op basis van huidige massa- en hoogtewaarden, geslacht en ingebeelde doeleffect. Wanneer een diëtist en dunner berekenen hoeveel calorieën je zou moeten eten, kunnen ze bepalen hoeveel porties babyvoeding ze elke dag moeten eten. U kunt ook controleren hoeveel calorieën u aan uw diner kunt toewijzen als u besluit om één gewone maaltijd per dag te nemen. Een afslankende baby begint zijn dieet door ongeveer een portie babyvoeding per uur voor een vast aantal dagen te eten.

Samenvatting: Individuele richtlijnen voor elke dunner zullen afhangen van gewicht, lengte, geslacht en of u daarnaast een gewone maaltijd zult moeten eten.

Menu in het dieet voor babyvoeding

Helaas is voor degenen die van een pot-dieet houden, de keuze aan gerechten beperkt of zelfs onsmakelijk. Hoewel de meeste mensen van appels en bananenpuree houden, zijn er maar heel weinig die enthousiast zijn over het eten van gekruide groenten en rundvlees of pruimenpuree. Omdat de variëteit in uw dieet gezonder is, worden veel slankers gedwongen om ongezonde opties te eten of op zijn minst te proberen.In het algemeen kunnen potten veel geraspt fruit eten, zoals appels, peren, bananen, perziken en frambozen, maar ook groenten zoals zoete aardappelen, erwten, spinazie, pompoen en maïs.

Naast vlees zoals kalkoen, rundvlees en kip, kunt u ook voedsel op basis van rijst, haver en linzen eten voor kinderen met het dieet voor babyvoeding. Deze voedingsmiddelen zijn meestal mild van smaak en in de meeste winkels zullen slierten niet veel decadente of dessert-babyvoeding vinden. Als alternatief kunt u uw eigen babyvoeding produceren met een van de ingrediënten in uw babyvoeding-dieet, zolang het vergelijkbaar is met de babyvoeding die u in de winkel koopt. Thuispuree met ton toevoegingen, vetten of suikers heeft niet hetzelfde aantal calorieën en zal niet hetzelfde effect hebben.

Conclusie: Slimmers zullen vaak beperkt blijven tot neutrale en vaak onsmakelijke opties zoals pruimen, vlees- en groentepuree – zoals spinazie en pompoen.

Recepten voor maaltijden in het dieet voor babyvoeding

Gebruikers van babyvoeding mengen babyvoeding meestal niet met ander voedsel en introduceren geen babyvoeding in de regels. Ze kunnen echter hun eigen voedsel voor kinderen maken met speciaal geselecteerde ingrediënten. Huisgemaakte babyvoeding omvat over het algemeen: ..

 • het hoofdbestanddeel, zoals haver of appels
 • water
 • vitaminen

Indien nodig kan het voedsel worden gemengd met water om een geschikte consistentie te bereiken, of het kan in de vorm van puree zijn. Vitaminen kunnen ook worden toegevoegd indien nodig (en worden inderdaad aanbevolen voor volwassenen die geen multivitaminesupplementen gebruiken). Voor het optionele diner met vast voedsel, eten slurpjes gestoomd voedsel of gefrituurde groenten met de toevoeging van vis, gevogelte, rundvlees of plantaardig eiwit. Dit kunnen geroosterde vis, kip of rundvlees, gebakken vlees of gekookte peulvruchten zijn.

Conclusie: diegenen met een potdieet die besluiten hun eigen maaltijden voor kinderen te maken, kunnen dit eenvoudig doen door groente en fruit met een beetje water en toegevoegde vitaminen te reinigen.

Babyvoeding dieetschema

Misschien is een van de moeilijkste aspecten van dit dieet het tijdschema dat slankers moeten volgen. Vanaf het ontbijt, dat op het dieet staat, beginnen ze een portie of een pot voedsel voor kinderen te eten, eenmaal per uur, tot lunchtijd. Als een slanker een solide lunch opgeeft, gaat het proces door totdat ze hun calorie-doelen overdag bereiken. In tegenstelling tot traditionele eetgewoonten zoals ontbijt, lunch en diner, vereist het babyvoeding-dieet dat mensen de hele dag door eten. Dit is gedeeltelijk noodzakelijk omdat een deel van babyvoeding niet voldoet aan de behoeften van een volwassene, waardoor een persoon zwak en hongerig wordt als hij / zij te weinig porties babyvoeding consumeert. Bovendien is het moeilijk om meer dan één pot op één stoel tegelijkertijd te eten, zodat het opsplitsen in de loop van de tijd het proces stroomlijnt.

Conclusie: Mensen met het dieet voor babyvoeding moeten elk uur een portie eten om overmatige honger te voorkomen en om grote hoeveelheden voedsel voor kinderen te kunnen consumeren.

Babyvoeding dieet voor gewichtsverlies

De waarheid is dat de meeste mensen niet bereid zijn om voedsel voor kinderen te eten, tenzij ze denken dat ze er baat bij hebben. De enige reden waarom mensen een dozijn babyvoeding per dag gingen eten, is omdat ze snel willen afvallen. Het vervangen van ongezonde snacks door babyvoeding kan de calorie-inname helpen verminderen en het vervangen van twee maaltijden per dag door babyvoeding is vrij extreem en niet-duurzaam. Het kan niet alleen duur zijn, maar ook fysiek en emotioneel uitputtend, waardoor het afslankende gevoel van onverzadigbaarheid achterblijft.

Conclusie: deze methode kan mensen helpen een paar kilo afvallen in een paar dagen of weken, maar het is geen dieet dat gemakkelijk te onderhouden is op de lange termijn.

Wat zijn de bijwerkingen van een dieet op kinderen?

Volgens artsen en voedingsdeskundigen is het grootste probleem de mogelijke bijwerkingen die mensen afvallen. Ten eerste is het gemakkelijker voor hen om in een staat van ondervoeding terecht te komen omdat ze voedingsmiddelen eten die bedoeld zijn voor baby’s. Er is ook een grotere kans dat een persoon op een dieet ontmoedigd raakt en minder calorieën eet dan noodzakelijk, omdat het voedsel zo zwaar is voor de maag. Bovendien kan dit dieet uw metabolisme vertragen, omdat het spijsverteringsstelsel niet is aangepast om het voedsel in kleine componenten af te breken. Uiteindelijk kan dit fenomeen leiden tot een hogere gewichtstoename wanneer de slanker weer normaal wordt, vooral als het aan het einde van het dieet overschat wordt. Over het algemeen kan dit dieet de volgende oorzaken hebben:

 • vermoeidheid
 • uitputting
 • voedingstekorten
 • vertraagd metabolisme
 • verhoogde gewichtstoename

In het bijzonder kan dit type invasief dieet uw metabolisme vertragen en uw lichaam dwingen om uw spieren te verminderen om energie te gebruiken. Minder spiermassa vertraagt het metabolisme, waardoor een snelle gewichtstoename ontstaat.

Conclusie: dit dieet kan ervoor zorgen dat degenen die afvallen zich uitgeput voelen, en na het einde van het dieet zal het gemakkelijker voor hen zijn om aan te komen.

Conclusies over het uiteindelijke dieet van Babyvoeding

Hoewel babyvoeding gezond lijkt, mist het de voedingsstoffen, calorieën en vezels die volwassenen nodig hebben om te functioneren en in goede conditie te blijven. Dit dieet kan niet alleen resulteren in ondervoeding, maar kan ook het tegenovergestelde effect hebben op datgene wat bedoeld is en gewichtstoename veroorzaken wanneer u terugkeert naar normale maaltijden. Als je het niet als een caloriearme snack wilt eten, is het het beste om babyvoeding achter te laten … voor baby’s. In plaats daarvan kunt u overschakelen naar een gezond, uitgebalanceerd dieet en de fysieke activiteit verhogen om geleidelijk gewicht te verliezen en toekomstige gewichtstoename te voorkomen.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *