Nieuws

Denta Seal – Tandpasta, recensies, prijs, officiële website

Denta Seal is een unieke tandpasta met het effect van Microlaboratory. In het hart van de actie is het effect van nanodeeltjes van hydroxyapatiet, die snel beschadigde glazuur te herstellen. De tool is absoluut onschadelijk terug de tanden natuurlijke witheid en aantrekkelijkheid. Met hem zal uw prachtige glimlach trekken altijd de aandacht van het andere geslacht.

Kenmerken van tandpasta denta Seal

Unieke tandheelkundige tandpasta Denta Seal gemaakt met de normale structuur van het glazuur. Proprietary met behulp van hydroxyapatiet laat 100% van de gevallen aan de ontwikkeling van cariës te voorkomen, het herstel van beschadigde gebieden van de tanden, en ze merkbaar witter.

Deze technologie werd ontwikkeld door vooraanstaande deskundigen uit Japan en Canada, en is wereldwijd bekend onder de naam “vloeibare glazuur”.

De werkwijze vernietiging van tandweefsel afhankelijk van vele factoren, waaronder genetische afwijkingen, gebruik van bepaalde soorten voedsel en onvoldoende zorg van de toestand van de mondholte. Iedereen weet hoe duur bezoeken aan de tandarts privékliniek. En zelfs het geven van een rond bedrag, mensen kunnen niet altijd het gewenste resultaat.

Tandbederf is gemakkelijker te voorkomen dan te behandelen. Daarom zijn er meer en meer mensen wenden zich tot thuisbehandeling met Denta Seal. Het verwijdert vergeling, neutraliseren slechte adem en, belangrijker nog, geneest de gebreken van de enamel.ATTENTION! Meer dan 2 jaar de impact van deze pasta zijn grondig getest door onafhankelijke laboratoria, waarin werd vastgesteld dat het effect ervan komt tot uiting in 100% van de gevallen!

Deze tool is gemaakt om de EU-kwaliteitsnormen voor 80% van de ingevoerde grondstoffen van hoge kwaliteit.

Just 27-28 dagen kunt u zich te ontdoen van glazuurdefecten en het goede ding om geld te besparen op bezoeken aan de tandarts.

Nuttige eigenschappen Denta Seal

Denta Seal is een nieuwe tandpasta met het effect van het vullen

 Daarnaast heeft een aantal extra nuttige eigenschappen:. PRE>

 • Effectief reparaties schade en behandelt de eerste symptomen van tandbederf.
 • Bleekt zonder schade.
 • Maakt de glimlach aantrekkelijk en charmant.
 • Voorkomt vergeling.
 • Verwijdert gevoeligheid.
 • Maakt email bestand tegen bacteriën.
 • Verwijdert slechte adem.
 • Vult tekort aan calcium en fosfor.
 • Completely verwijdert tandplak.
 • Maakt de tanden glad en glanzend.

comentários over de tandpasta Denta Seal blijkt dat het product heeft elk van de bovengenoemde effecten en is absoluut pijnloos elimineert een aantal onaangename gebitsproblemen.

Het geheime ingrediënt denta Seal

hydroxyapatiet een fysiologische componenten van normale tandglazuur. Om de integratie van de pasta te vergemakkelijken, producenten van Denta Seal gebruikt in de vorm van kleine nanodeeltjes.

De hangende tandvlees of email verlies veroorzaakt de verschijning van overgevoeligheid. Krijgen in de open tubuli van de tand, nanodeeltjes van hydroxyapatiet veilig verzegelen, waardoor een blijvende beschermlaag. Dankzij deze fade ongemak uit te koud of te warm eten weer en kunt u genieten van elke maaltijd.

LET OP! Pasta niet een grof schuurmiddel, hetgeen schadelijk is bevatten. Het is absoluut veilig verwijdert de oorzaken van de meest voorkomende klachten bij de tandarts, en het maken van een glimlach perfect.

De voordelen van de pasta Seal Denta over de analogen

Het is zeer belangrijk om te zorgen voor hun tanden duren voordat de verschijning van uitgesproken problemen met hen. Daarom is voor de dagelijkse cariës preventie nodig hebben om kwalitatief hoogwaardige zorg te kiezen. Denta Seal is een middel voor het gebit gebruikt door tandartsen. Door zijn innovatieve aanpak zorgt voor een maximale bescherming van het glazuur en volledige reparatie.

Deze pasta met het effect vulling heeft een aangename smaak en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is moeilijk te vergelijken met collega”s, want het is met kop en schouders boven hen allen. Want het is niet alleen gebruikt voor het reinigen van de tanden van plaque, maar ook voor hun regeneratie

 Belangrijkste voordelen:. PRE>

 • innovatieve aanpak van de zorg voor de mondholte;
 • niet alleen de kwaliteit van preventie, maar ook de behandeling;
 • veilig bleken;
 • prachtige glimlach in slechts 1 maand;
 • gebruikt voor dagelijks gebruik;
 • heeft een aangename smaak;
 • heeft geen analogen in de samenstelling;
 • verwijdert slechte adem;
 • geschikt voor gevoelige tanden;

 • geen fluoride die het glazuur van gele vlekken bevatten;

 • aanbevolen door tandartsen.

Gebruik instructies Denta Seal

tandpasta Denta Seal geschikt voor dagelijks gebruik, omdat het niet fluoride bevat. Om het maximale effect van het gebruik ervan te krijgen, is het erg belangrijk om je tanden te poetsen in de regels:. Vegen bewegingen, 2-3 keer per dag gedurende ten minste 3 minuten

Vasthouden aan eenvoudige aanbevelingen, kan de eerste whitening resultaten worden gezien na 1 week gebruik en het maximale effect naar schatting na 28 dagen!

Customer comentários en tandarts

Echt genoten van deze pasta. Voortdurend kiespijn van koud of warm, en ik veel kon niet veroorloven. Vanaf het gemeengoed koffie of thee begint plotseling de pijn. Een vriend adviseerde denta afdichting. In eerste instantie was sceptisch, maar na het zien van de vele goede recensies, besloten om te kopen. Mijn tanden zijn veel minder gevoelig! Slechts 10 dagen werd het beter.

Elke Sensodyne of lakalut en sommige niet. Cool effect, maar kost een lot.Svetlana, 44.

reinigt Denta seal. Gekocht op het advies van de tandarts rechts. Kwam, en in het net dit is 40% goedkoper. Het is alleen jammer, maar goed. Hoewel gebruikt helpt, dat is goed. Tanden er beter uitzien, witter een beetje te worden. Verkeerde tandvlees bloedt, merkte ik dat onmiddellijk na het gebruik is beëindigd. Een goede pasta.Valentin, 27 jaar.

Onder de tandartsen in de afgelopen jaren opgedaan veel populariteit pasta voor het afdichten van scheuren glazuur Denta Seal. Het heeft een radicaal andere, niet zoals de analogen, werkingsmechanisme. Handelingen snel genoeg, het verwijderen van de geelheid en overgevoeligheid.

In tegenstelling tot andere tandpasta met whitening effect, verdunt ze het glazuur, en, integendeel, het meest versterkt het.

Wanneer een persoon heeft een slecht gebit, zal het hen helpen voor de vernietiging te voorkomen. Tegenwoordig tandheelkundige materialen worden steeds duurder, zodat effectieve preventie is altijd belangrijk. Recommend.Kirsenko Inna Olegovna. Tandarts, 7 jaar ervaring.

Waar tandpasta Denta Seal korting kopen?

Om een ​​korting van 50% te krijgen, kopen Denta Seal direct van de fabrikant. Op de officiële site betekent dat u in staat zal zijn om het oorspronkelijke product te kopen voor de beste prijs. Een voordelige prijs beperkt en verdeeld over een aantal promotionele verpakkingen.

Vergelijk de kosten van tandpasta met een prijs van 2-3 vullingen voor de gebruikelijke normale tandarts. U begrijpt dat het verschil is duidelijk. Daarnaast is voor deze prijs krijg je meer en bleken van tanden. En als je bedenkt dat de pasta nu korting, de keuze is duidelijk.

LET OP! Om het te betalen na ontvangst in de mail. Dus je ziet wat je betaalt voor en u kunt vertrouwen in de veiligheid van hun geld. Ga naar de officiële website van de middelen om vertrouwd te raken met alle bepalingen en voorwaarden van de leverings- en betalingsvoorwaarden

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *