De niveaus handhaven zichzelf gedurende het hele leven

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Fibroma is een huidaandoening waarbij een fibreuze reactie optreedt ongeacht leeftijd (hard fibroom) of waarbij zich veranderingen voordoen tijdens het spiraaltje (zacht fibroom – soms treden later echter huidafwijkingen op).

Symptomen van fibroom

Zachte vezels hebben de vorm van tumoren of zakachtige knobbeltjes die naar beneden hangen, soms kunnen ze met een vinger in de huid worden gesleept. Ze zijn meestal talrijk en hebben een bijna gezonde of iets donkere kleur dan een bruine huid.

Typisch veel fibrose komt voor tijdens de ziekte van Recklinghausen. Kleine afwijkingen zijn meestal te vinden rond de nek en nek, vooral bij oudere vrouwen. De bloemen gaan levenslang mee, ze hebben niet de neiging om spontaan te wijken.

Harde vezels zijn meestal enkele of fijnere veranderingen. De huid is bruin of normaal. Een typisch kenmerk is de verplaatsbaarheid van onregelmatigheden naar het substraat. De ledematen zijn een karakteristieke locatie. Deze vezels ontwikkelen zich meestal op oude en middelbare leeftijd.

Diagnose van fibroom

Bepaling van fibroma-diagnose is niet moeilijk, klinische kenmerken van huidafwijkingen zijn het belangrijkst. Bij de differentiatie moet rekening worden gehouden met celkenmerken, papillomen en vetten (in het geval van zachte vezels) en vezelvaten en keloïden (in geval van harde vezels).

Behandeling van fibroom

Behandeling van fibroom is niet noodzakelijk. Alleen ontsierende laesies vereisen een chirurgische ingreep met het verwijderen van huidafwijkingen.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*