Schoonheid

Bluronica – adviezen, opmerkingen, prijs, rimpels

Als je ouder bent dan 30 en je vindt op je mooie gezicht aan leeftijd gerelateerde veranderingen in de vorm van kleine rimpels, is het tijd om te beginnen met de zorg voor uw huid met hyaluronzuur. Complex Hilaron is een modern effectief remedie voor huidverzorging, protivodeistviya leeftijd gerelateerde veranderingen in de skin.The serum geen injecties of tussenkomst van plastisch chirurgen nodig hebben, en dus geen grote financiële kosten vereisen.

Wat is het Bluronicaand wat het voorstelt

Bluronica bestaat uit:

  • Hyaluronzuur, organische verbinding, een deel van de huid en verantwoordelijk voor de regeneratie. Gilyarova zuur houdt het vocht in de huid, geeft elasticiteit en gaat de effecten van het milieu.
  • Collageen, een eiwit bevorderen het vasthouden van vocht in de structuur van de huid met een gladde huid. Collageen verhoogt ook de tijd van blootstelling van cosmetica op de huid.
  • Amaranth oliehoudend squaleen organische substantie, de huid te beschermen tegen veroudering en binnendringen van ziekteverwekkende bacteriën via de huid. Bevat grote hoeveelheden vitamine E, een krachtige antioxidant en fosfolipiden die de vetstofwisseling in de huid te reguleren.
  • Vitamine complex die nodig is om de huid te leveren en bevordert metabolische processen in de opperhuid.

De Bluronica

Bluronica gepresenteerd Gel activator Intensive serum.

Gel activator

bevat hyaluronzuur en collageen . Het flesje bevat 30 ml van de op de huid met een crème of andere cosmetische middelen gel.

Het effect van de Bluronica is:

  • de verbetering van de structuur van de opperhuid,
  • de verdwijning van rimpels,
  • verhogen elasticiteit van de huid,
  • de verbetering van de algehele huidskleur,
  • de terugkeer van de contour van een jongere.

Intensive serum

een fles hyaluronzuur concentraat 30 ml.

Serum versterkt de processen van de regeneratie van de huid, actief geneest littekens en de gevolgen van acne op het, vlakt diepe rimpels.

Dit is het gevolg van de productie van hyaluronzuur collageen en elastine en eigenschappen om vocht in de huid vast te houden.

Intensive serum voedt de huid met essentiële componenten, waardoor de huid gezond en verjongen het.

Het gebruik van complexe

De eenheid kan afzonderlijk worden gebruikt: ‘s morgens Breng de gel activator vóór bed Intensive serum. De gezichtshuid moet worden voorbereid op het moment van serum applicatie.

De beste manier om je gezicht te wassen met niet veel alkalische zeep en veeg de huid met tonic lotion. Op een schoon gezicht intensief het product toe te passen met de vingertoppen en laat op 3-5 minuten, een crème die overeenkomt met uw huid toe te passen.

Deze procedure wordt dagelijks uitgevoerd binnen een maand. Gedurende deze periode is uw huid glad en neemt de elasticiteit, vervagen fijne rimpels en draai de wond van acne. Als we het complex gelden voor zes maanden, kunt u de verdwijning van diepere rimpels te bereiken.

Het complex kan gebruikt worden vanaf 25 jaar. Niet aanbevolen voor gebruik door zogende moeders en zwangere vrouwen. Onder andere contra-indicaties voor ziekten van de huid, sarcoom en de aanwezigheid van bezuinigingen en wonden op het gezicht moeten worden toegewezen.

Je moet ook niet een pakket met een sterke neiging tot allergische reacties te accepteren. En het beste van alles, alvorens te overleggen met uw schoonheidsspecialiste.

Waar Bluronicaic zuur te kopen van rimpels

Om een ​​set op de site https://gialuron-kompleks.org/ bestellen. Vul het formulier in met uw naam en uw telefoonnummer waar u contact opnemen met de manager van het bedrijf.

Bij het kopen van een woning biedt gebruiksaanwijzing en kwaliteitscertificaat. Het complex wordt per post bezorgd.

adviezen van artsen Bluronica

De meeste cosmeticaspecialisten waarderen het complex positief.

Senior schoonheidsspecialiste schoonheid Institute Pauline Sokolovsky. Em>

“hyaluronzuur Complex” is een effectief middel om de jeugd en schoonheid van de huid vrouwen van elke leeftijd te behouden. Complex in gewoon “uitgeschakeld” het verouderingsproces van de huid. De huid is voortdurend gehydrateerd van binnen naar buiten, het verhogen van de elasticiteit. De rimpels worden gladgestreken en verdwijnen en de diepe degenen die minder zichtbaar. Het hoofdeffect wordt bereikt dankzij hyaluronzuur, een molecuul dat met ongeveer duizend watermoleculen. Dit wordt bereikt, en het effect is krachtig hydraterend.”

Customer meningen Bluronica

Marina Skorobogatova 35 jaar oud, EM> Van nature heb ik een droge huid, dus het leek vroeg rimpels. Veel gebruik gemaakt van vochtinbrengende crèmes en andere preparaten voor de huid hydrateren. Huidveroudering lijkt te hebben stilgestaan, maar de rimpels zijn niet verdwenen. Op het internet zag ik de advertentie Complex van hyaluronzuur en besloten om een ​​kans te nemen. Besteld en pakte het op. Het effect schudde me. Een maand later werd de huid elastisch en soepel, verdween kraaienpootjes rond de ogen. Blijven gebruiken Bluronica.

Antonina Zemskova 40 jaar, EM> lang gezocht naar een universele oplossing voor het verbeteren van de huid van haar gezicht. Geprobeerd een hoop geld en kreeg aan het complex van Hyaluron. Ik gebruik het de tweede maand. Om te zeggen dat de huid werd beter, het is tegen de waarheid te zondigen. Ik kreeg een nieuw gezicht. Op het werk ben ik voortdurend gevraagd, wat er met je gebeurd, je tot bloei zijn gekomen. Waarop ik antwoord, Gestart door een jonge minnaar genaamd Bluronica.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *