Nieuws

Awaderm Eye – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard, room?

We weten hoe zich te ontdoen van rimpels rond de ogen in slechts twee weken!

Lifting cream Awaderm (Awaderm) hydrateert het gebied rond de ogen, voorkomt de verschijning van kraaienpootjes, slappe oogleden, verwijdert tekenen van vermoeidheid en beschermt de gevoelige huid tegen externe factoren. Awaderm is een lichte textuur, geschikt voor gebruik in de dag en ‘s nachts, voedt en hydrateert de epidermis gedurende de dag.

De voordelen van crème Awaderm

 • De unieke samenstelling. De crème bevat geen schadelijke chemische stoffen, het actieve effect van plantenextracten, vitaminen en nuttige mineralen voor de huid bevatten.
 • Geschikt voor alle leeftijden. Cosmeticaspecialisten aanbevelen aan elasticiteit van de huid met de jeugd te behouden om actief ouder worden van de huid te voorkomen.
 • Het direct effect. Na het eerste gebruik, zal rimpels minder zichtbaar worden.
 • De drug is gecertificeerd. Studies hebben bevestigd dat de crème Awaderm veilig en effectief, zodat het geneesmiddel bekroond met het kwaliteitscertificaat.

De impact van de crème op de epidermis Awaderm

De huid rond de ogen het meest vatbaar voor verval. zonnestralen, wind, lage temperaturen nadelig beïnvloeden gevoelige epidermis, wat leidt tot voortijdige veroudering. Cream Awaderm creëert direct een verstevigend effect dankzij de actieve stimulering van de cel. Verbetert de bloedcirculatie en zuurstof verhoogt de productie van collageen en hyaluronzuur.

De huid rond de ogen moeten in hun jeugd worden verzorgd, dit is de Awaderm crème met liftend effect. Bij elke toepassing wordt de huid strakker en voelt zacht aan afname wallen en rimpels, maar na twee weken regelmatig gebruik zult u zich vergapen aan de resultaten!

 • elimineert de lijnen en rimpels.
 • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.
 • Voorkomt dat de verschijning van nieuwe rimpels als gevolg van de droogte van de huid.
 • Beschermt de opperhuid tegen UV-stralen, stof en wind.
 • Verlicht donkere vlekken.
 • Verlicht wallen en tekenen van vermoeidheid.

Effectieve crème voor ogen Awaderm

 • Extract Marapuama. Heeft een hoog gehalte aan organische zuren. Door deze bij regelmatig gebruik van de crème verhoogt de elasticiteit van de oogleden en elimineert donkere kringen.
 • Braziliaanse Ginseng. Dit extract doet crème hypoallergeen. Heeft een anti-inflammatoire en lymfedrainage eigenschappen. Opgenomen in de vitaminen en aminozuren voeden epidermis en hydratatie gedurende de dag te houden.
 • De komkommer extract. De voordelen van komkommer voor de huid is bekend sinds de oudheid. Component hydrateert en verfrist de huid, verstrakt poriën, lichter sproeten en vermindert rimpels.
 • De zoethout extract. Heeft een anti-inflammatoire eigenschappen, zo essentieel in de zorg van de huid probleem.
 • Extract van witte lelies. Hoog gehalte van aminozuren en vitamines tonen de huid en maakt het soepelheid en elasticiteit. Circuleert in de cellen en actieve productie van collageen.
 • Gezuiverd water. Vereist voor binding componenten en de normalisering van de waterbalans in de cellen.

Om een ​​lichte textuur te creëren bevat ook een stabilisator en natuurlijke antioxidanten die tere huid van de dunne film te beschermen tegen UV-stralen. De aangename geur van de crème geeft parfum parfum.

Cream Awaderm (Lumachi): instructies voor het gebruik

Afhankelijk van uw leeftijd, de huid vraagt ​​individuele zorg.

Voor jonge huid is het raadzaam om de crème alleen te gebruiken als dat nodig is. Frequent gebruik zal verslavend cellen alleen veroorzaken weigeren hun taken uit te voeren. Daarom is slechts af en toe nodig hebt om de opperhuid om goed te werken, stimuleren de bloedcirculatie en de productie van collageen in de cellen.

Rijpere huid vraagt ​​regelmatig onderhoud. Afhankelijk van de diepte en het aantal rimpels, 1-2 keer per dag, pre-clearing melk Breng de crème van cosmetica. Een lichte massage zal het effect te verbeteren!

De crème LumActiv geholpen om vast te stellen dat de maximale resultaten worden bereikt na regelmatig gebruik gedurende 28 days.back naar inhoudsopgave ↑

Waar cream Awaderm kopen: de kosten en de levering

Velen blijven geloven dat om zich te ontdoen van rimpels is alleen mogelijk door middel van dure cosmetische chirurgische procedures of injecties. Cream Awaderm zal u verlossen van onaangename tekenen van veroudering gedurende één maand op recordhoogte lage kosten voor innovatieve producten! Het feit dat de officiële website van de fabrikant op het moment dat een speciale aanbieding:.. Als je crème Awaderm bestelt krijg je een ander Awaderm geheel gratis *
* Bij het bestellen van twee pakjes van geld

Om de crème (Awaderm) Awaderm kopen en gedetailleerde informatie over product kosten, moet u het aanvraagformulier vullen uit. site . U wordt gecontacteerd managers zullen al uw vragen te beantwoorden.

Disconteringspercentages en landen die de levering uitgevoerd:

Het indienen van een aanvraag verplicht u niet om een ​​product te kopen!
Levering vindt plaats in de steden van Europa en de GOS-landen van 5 tot 14 dagen, afhankelijk van de afgelegen ligging van uw locatie worden uitgevoerd.

fabrikanten van crème Awaderm bevestigen dat nu gevallen van vals geld en verspreiden naar sites die niets met de officiële verkoper.

De betaling moet worden gemaakt op het moment van ontvangst van het pakket bij aflevering. Pas op, de fraudeurs vragen om vooruit te betalen!

Dit vind je misschien ook leuk...