Schoonheid

Anti-rimpelmasker Collamask

Collamask – de jeugd en schoonheid van de huid op elke leeftijd

Met het ouder worden verliest gezichtshuid stevigheid en elasticiteit. En aan leeftijd gerelateerde veranderingen evenals veranderingen in hormonale niveaus dragen daar aan bij, wat leidt tot het verlies van calcium en vocht. Gereduceerde synthese van oestrogeen, het primaire vrouwelijke schoonheidshormoon, heeft een negatief effect op het uiterlijk: de huid begint te kreukelen en te verzakken, de gezichtscontour wordt minder gedefinieerd en past.
Tot voor kort was het behandelen van dergelijke problemen alleen mogelijk met rhytidectomie – een operatie waarbij chirurgische technieken werden gebruikt. De procedure heeft bepaalde risico’s en kan tot complicaties leiden. Daarom hebben wetenschappers een oplossing ontwikkeld om de problemen van de ouder wordende huid te helpen beheersen en voorkomen ze. We hebben het over Collamask – het collageen-rimpelmasker.

Het geheim van de jeugd

Collamask is een gezichtsmasker met de textuur van een crème. Het masker bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten die snel doordringen tot in de diepste lagen van de opperhuid en het werk van beschadigde cellen herstellen, weefsels verrijken met zuurstof en het benodigde vochtgehalte handhaven. Het resultaat is een fitte, stevige en stralende huid op elke leeftijd.
Het unieke van het masker heeft een onmiddellijk effect en een hoog rendement. Zichtbare resultaten kunnen worden bereikt na het eerste gebruik, de bestanddelen van de crème leiden niet tot verslaving en er is geen reden voor constant gebruik.

Hoe werkt het masker?

De zoektocht van dokters testamenten over Collamask in het VK toont aan dat de crème wordt aanbevolen door toonaangevende dermatologen, schoonheidsspecialisten en zelfs plastisch chirurgen. Het systematische gebruik van het masker maakt het mogelijk om de volgende resultaten te bereiken:

 • reiniging en poriëncontractie voor vette en gecombineerde huid;
 • verhoogde turgor (stevigheid) en elasticiteit;
 • vermindering van rhytids en diepe rimpels;
 • gezicht contouren
 • huidskleurvereffening;
 • beheersing van huidproblemen (acne, comedonen);
 • vochtretentie in de cellen van de epidermis;
 • herstel van de werking van beschadigde cellen (als onderdeel van een complexe therapie van cosmetische huiddefecten).

Belangrijk!Aminozuren in de samenstelling van het masker verbeteren de beschermende eigenschappen van de dermis en verbeteren de immuniteit van het weefsel. Bij regelmatig gebruik bevorderen de actieve ingrediënten de verwijdering van radicalen, toxines en andere giftige stoffen uit diepe lagen van de huid.
De prijs van Collamask in het Verenigd Koninkrijk is minder dan de kosten van één gezichtsverzorging in een schoonheidssalon en vergeleken met de kosten van een tuck-up-operatie wordt het voordeel van het masker duidelijk.

Voordeeltjes voor je schoonheid

De samenstelling van Collamask is 100% natuurlijk. De productie van het masker is vrij van schadelijke ingrediënten die allergie, irritatie of ontstekingsprocessen kunnen veroorzaken. Alle componenten van het masker worden zorgvuldig onderzocht en ondergaan ontsmetting, en daarom heeft het masker waarneembare hypoallergische eigenschappen.
Component samenstelling:

Ingrediënt Effect
collageen Het belangrijkste onderdeel van een gezonde en mooie huid. Dit eiwit maakt de huid glad, soepel, vlakt de ruwheid af, maakt de contour duidelijk gedefinieerd. Helpt beschadigde cellen te herstellen.
Aminozuurcomplex Verbeter de antioxidantkenmerken, verwijder radicalen en toxines uit diepe lagen van de epidermis.
Palmarosa (olie) Doodt bacteriën en bacteriën, heeft waarneembare antiseptische eigenschappen.
Blauwe klei Verwijdert overtollig talg en stof, trekt poriën aan. Tonen en verfijnen de teint.
betaine Normaliseert de waterbalans, hormoniseert de teint.
Natriumalginaat Geoogst van zeealgen (fucus, laminaria). Verwijdert gifstoffen uit de huid.

Om maximale resultaten te behalen, moet u weten hoe u Collamask op de juiste manier kunt toepassen.

Hoe te gebruiken?

In de Collamask-handleiding in het Verenigd Koninkrijk wordt afgeraden om het masker vaker dan 2 keer per week te gebruiken. Om de schoonheid en jeugdige uitstraling te behouden, moet het masker regelmatig worden gebruikt volgens de instructies.

 • Cleansing . Voordat u de crème gebruikt, reinigt u het gezicht tegen stof, vuil en cosmetica. Het is mogelijk om de huid in de douche of over een wasbak met heet water te stomen.
 • Het masker toepassen. Breng een kleine hoeveelheid van de crème dik op het gezicht aan en laat 15-20 minuten intrekken.
 • Verwijdering. Was het masker af met warm water (zonder wasmiddelen).
 • Moisturizing . Breng een vochtinbrengende gel of crème aan die geschikt is voor een bepaald huidtype. Waar te koop?
 • De populariteit van het masker groeit elke dag en doet gevallen van fraude en de verkoop van nepproducten onder het mom van de echte. Om geld te besparen en er zeker van te zijn dat u het echte product krijgt, bestelt u Collamask in het VK op de officiële website, alleen de link hieronder.

Waar te kopen?

De populariteit van het masker groeit elke dag en doet gevallen van fraude en de verkoop van nepproducten onder het mom van de echte. Om geld te besparen en verzekerd te zijn van het verkrijgen van het echte product.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *