Andere methoden Gebruikt elektrocoagulatie

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De diagnose van gewone wratten is gebaseerd op de klinische kenmerken van de ziekte, met name de aanwezigheid van niet-inflammatoire knobbeltjes met een ongelijkmatig oppervlak met kenmerken van hypertrofie en talrijke huidlaesies die voorkomen zonder algemene aandoeningen is belangrijk. Bovendien geeft een typische locatie veel voorkomende wratten aan.

Het kan nuttig zijn om een histologisch onderzoek van de laesies uit te voeren (het karakteristieke effect van de zogenaamde “huidlaesies” wordt waargenomen). Cytopathogeen voor HPV type 2) en moleculaire testen, die nuttig zijn om het type virus te bepalen.

Bij de differentiatie van gewone wratten moet rekening worden gehouden met ziekten met vergelijkbare klinische symptomen, met name papillaire tuberculose (de ziekte-uitbraken zijn enkelvoudig of weinig, het verloop van de ziekte is langer, de laesies verspreiden zich perifeer) en papillomen of talgwratten (ze zijn meestal groter en zijn uszypułowane).

Bovendien kan papillaire kanker worden verward met gewone wratten, maar het is een enkel, diep hol, brandpunt dat voornamelijk op de voeten voorkomt.

Behandeling van gemeenschappelijke wratten

De verwijdering van gemeenschappelijke wratten impliceert het gebruik van vloeibare stikstof, die de bloei bevriest. Andere methoden omvatten elektrocoagulatie, curettage, salicylzuur en melkzuur. Gunstige therapeutische effecten worden verkregen met preparaten die 5-fluorouracyl bevatten (heeft een cytostatisch effect), DMSO (verhoogt de penetratie van verbindingen) en salicylzuur (veroorzaakt celafbraak).

De therapie wordt meestal uitgevoerd gedurende een periode van meerdere weken, meestal wordt het genezen. Andere methoden kunnen worden gebruikt om bleomycine direct in huidlaesies te injecteren, maar ze zijn pijnlijk en brengen complicaties met zich mee, maar ze worden vooral gebruikt in gevallen waarin andere therapeutische methoden niet effectief zijn.

Vanwege de neiging om spontaan de laesies op te lossen na verwijdering van een van de tepels, wordt het niet aanbevolen om alle huidafwijkingen tegelijkertijd te verwijderen.

Prognose met gemeenschappelijke wratten

Gemeenschappelijke wratten beloven een goede kijk. In de meeste gevallen is de toegepaste behandeling effectieve, niet-gediagnosticeerde en onbehandelde tepels, ondanks hun chronische beloop, ook veelbelovend, omdat na verloop van tijd bij de meeste mensen met gewone tepels die geen therapeutische behandeling ondergaan, hun spontane verdwijning optreedt.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*