Nieuws

Agromax hier
Dat is over het voeden – een bijzonder gesprek. Sterker nog, in de verkoop van chemische stoffen geheel, wat is het besproeien van de bedden, dan onbevreesd om uw eigen groenten hebben. U kunt aandacht besteden aan nieuwigheid agrarische technologie – bio-meststof Agromax. Niet langer nodig om flauw te vallen wanneer rastryasanii mest. Behoeft de dosering van nitraat berekenen of probeert een ander dressing.


Composition is volledig in overeenstemming met de kenmerken van de bodem, het wordt gekozen op een zodanige wijze dat er geen negatieve gevolgen voor de bodem, is veilig voor mens en dier. De

drug versnelt de kieming van zaden, zodat het op grote schaal wordt gebruikt als een inweken. Een dergelijke toepassing methode het meest noodzakelijke werkzaamheden aan nizkoplodorodnyh bodems. Je krijgt een kaart aanvraagprocedure, advies over de timing en de methode overleg gedurende het seizoen. Derde behandeling – 15 dagen na de tweede snelheid van 2 l

.

Het is voldoende om de bodem te behandelen 1 keer in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant. Guide to Garden Forte kunstmest zijn in elk pakket. Merk op dat u niet alleen meststof kan maken in de bodem. Het grootste deel van het land in de GOS-landen verschilt niet vruchtbaar kwaliteiten.


Waar te koop-buy biofertilizers Agromax Makhachkala

De eerste bewerking wordt uitgevoerd in de stap van het vormen van de zweep van 1 liter. behandeling najaar van kiemen snelheid van 1 liter – Winter. per hectare, gevolgd door een standaard regeling voor de verbetering van tarwe uitlopen en winterhardheid.

De overdracht van persoonsgegevens aan derden op basis van de Russische Federatie wetgeving, de overeenkomst met de persoonsgegevens onderwerp, of met toestemming van de persoonsgegevens onderwerp. Ik geef mijn toestemming voor de eventuele overdracht van persoonsgegevens aan derden. Deze toestemming wordt gegeven voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals zonder het gebruik van automatisering is, en het gebruik ervan. Pickup osschestvlyaetsya op predvarietlno overeenkomst en na het plaatsen van een bestelling op de website.


In onze online winkel groentezaden vertegenwoordigden slechts bewezen variëteiten en hybriden. Het is belangrijk om de kenmerken van het klimaat zone waarin u woont weet, om volledig te kunnen selecteert u de juiste variëteit of hybride van uw groenten. Om een ​​bestelling naar goedkope groentezaden hoeft niet per se het huis te verlaten plaatsen.In de eerste plaats, voor te bereiden een werkende oplossing. Elk pakket is ingebed een kleine shovel – zakjes, verdeelt hij het gebruik van kunstmest tarief. Om 10 liter te bereiden mag slechts één zakje meststoffen nemen, roer grondig in een emmer water. Spring problemen beginnen vanaf het midden van de winter, wanneer de verstokte tuiniers proberen om de kwaliteit te kopen op de kieming van zaden en kunstmest voor hen.


  • Agromax (Agromax) kunstmest.
  • Verhoogt de productiviteit met een voorstedelijk gebied met 50% in slechts 2-3 applicatie!

    Li>

  • Project Verklaring over de geadverteerde site.
  • Herstelt de bodem.

Het is genoeg om een ​​computer, tablet of smartphone met toegang tot internet. Online Shop zaad biedt vaak een betere prijs op groentezaden dan winkels. Tot op heden is het percentage van mensen die plantaardige zaden te kopen op het internet groeit snel.


Vaak zijn de inspanningen van truckers leidde tot slechte oogsten, dat is nauwelijks genoeg voor voedsel in de zomer. Daarom kruiden stimulerende middelen zoals kunstmest Garden Forte die nodig zijn om de situatie te verhelpen. Koop groentezaden online op te slaan Agromax goedkoop en hebben een hoge kwaliteit gewassen. Afrekenen op groentezaden online Agromax winkel – net. Op verzoek kunnen we kwaliteitscertificaten aanlevert aan goedkope groentezaden.


Want het is handig om een ​​aantal redenen. Een dergelijke toepassing methode het meest noodzakelijk werk lage vruchtbare bodem. Azotobacter – versnelt de groei, verhoogt de immuniteit en andere tuinbouwgewassen, natuurlijk verrijkt de bodem. Magnesium – Deelname aan chlorofyl vorming, versnelt de groei van tuinieren, sierplanten, verbetert de smaak van het fruit

.

Agromax meststof voor aardappelen

First behandeling – himpropolkoy met een snelheid van 1 liter. De tweede behandeling wordt uitgevoerd bij de bloeifase uitgevoerd met een snelheid van 2n.


maken Agromax kunstmest?


Agromax

Kunstmest Agromax – het veilig is voor mensen, dieren, planten en de voorbereiding gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Biologisch actieve water schept gunstige voorwaarden voor de werking van de andere componenten van meststoffen en de ontwikkeling van micro-organismen die de bodemstructuur te verbeteren. Ash – het is algemeen bekend werkzaam middel dat bodemvoeding verbetert, lost het verrijkt planten kalium, calcium, fosfor. Volgens de gebruiksaanwijzing afgedrukt op elke verpakkingsmiddel kan worden gebruikt op verschillende manieren.


Agromax

dit privacybeleid. Update, supplement verstrekt door SP “Zigure Ivan” over persoonlijke gegevens in het geval van wijzigingen in de informatie. Handling verwerkt binnen maximaal 24 uur. Daardoor wordt informatie over de gebruiker / klant niet in mailings segment.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *