Affiliate disclosure

Bekijk onze volledige affiliate openbaarmaking voor compensatie en advertentieplaatsing voor het genereren van inkomsten.

We zullen ook ons ​​bijgewerkte 2018 redactionele, advertentie- en sponsorbeleid hier voor u te zien krijgen.

In de hoop dat we voldoen aan de richtlijnen van de WHO, willen we dat u goed op de hoogte bent en dat u alsjeblieft het volgende aanneemt over advertenties en links naar producten op deze site:

Alle / alle koppelingen op de site (de meeste van onze koppelingen zijn intern om de zoekwaarde aan het gegeven product / voordeel toe te voegen) zijn gelieerde links waarmee we een kleine commissie van de verkoop van bepaalde items kunnen ontvangen (de prijs zal voor u hetzelfde blijven) ).

Het runnen van een site heeft de bijbehorende kosten en hostingvereisten, om deze te onderhouden, zijn deze advertenties en gelieerde links een manier om deze kosten te compenseren.

Voor alle affiliate links naar een product (we bieden geen producten rechtstreeks) is het iets dat we hebben gebruikt of onderzocht, en het ondersteunen of aanbevelen, zelfs zonder compensatie.
U zult zien dat veel van onze inhoud is gericht op algehele gezondheid en welzijn, maar let goed op alles wat lijkt op een verbetering of een oplossing voor een beter leven en een hogere kwaliteit van het zijn.

Voor volledige transparantie hebben we advertenties bovenaan, in de zijbalk, in inhoud en onderaan de artikelen. We proberen het best om iedereen en iedereen van onze gewaardeerde virtuele bezoekers een beter antwoord te geven dan voordat we ons bezoeken. Kwaliteit is altijd onze prioriteit geweest, dus we willen optimaal opereren met volledige transparantie over ons advertentie- en inkomstenmodel.
Neem contact op en laat ons weten hoe we kunnen verbeteren. Wij zijn er om u te helpen uw gezondheid en welzijn te dienen (en te beschermen) door mensen een manier te bieden ervaringen uit te wisselen of vragen te stellen over een breed scala aan praktische producten en levensverbeterende oplossingen.