Acute Pelephrick Kidney-verlichting

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het beloop van acute pyelonefritis kan variëren. Sommige patiënten vertonen geen klinische symptomen van de ziekte. Gewoonlijk veroorzaakt acute pyelonefritis echter systemische problemen die zich plotseling ontwikkelen.

Patiënten met acute pyelonefritis hebben vrij hoge koorts, misselijkheid, braken en buikpijn, soms ook pijn in het lumbale gebied. In gecompliceerde gevallen kan ernstige urine-septicaemie met de typische symptomen zich voordoen.

Erkenning van acute pyelonefritis

Als de patiënt karakteristieke klinische symptomen vertoont, is acute pyelonefritis niet moeilijk te diagnosticeren. In ieder geval moet urine worden gezaaid en moeten de micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor het verschijnen van de ziekte worden aangetoond.

Beeldvormende onderzoeken, zoals echografie en urografie, zijn nuttig bij het vaststellen van een juiste diagnose en beeldvorming van de urinewegen maakt de diagnose mogelijk van begeleidende aandoeningen (nierstenen, stasis van urine of geboorteafwijkingen), factoren die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling van een acute bekkennier ziekte.

Behandeling van acute pyelonefritis

Acute pyelonephritis wordt behandeld met antibiotica met een breed spectrum aan antibacteriële effecten. Op basis van de resultaten van de urinekweek kan het antibioticum worden veranderd, hetgeen nodig is in het geval van het aantonen van resistentie van pathogene stammen voor het tot nu toe toegediende geneesmiddel.

Bovendien is het bij de behandeling van acute pyelonefritis noodzakelijk om de uitstroom van urine te herstellen als er een obstakel is in de urineweg die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van pyelonefritis. In meer ernstige omstandigheden is een intensieve behandeling noodzakelijk, omdat sommige gevallen de dood tot gevolg kunnen hebben.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 523 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*